Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Problem z spłatą rat przez innego gracza.

Szalaku

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mój problem polega na tym, że gracz, który wziął ode mnie samochód na raty (harimaglaja) został permanentnie zbanowany z niewiadomej mi przyczyny, a nie spłacił on swoich rat w stosunku do mnie. Raczej nie wyobrażam sobie, że gracz ten zgodzi się na to, aby zostać odbanowanym tylko po to, aby oddać mi pieniądze i znowu zostać zbanowanym. Jak mówi czwarty punkt regulaminu umów, pożyczek i rat: ''W przypadku niewywiązania się z umowy osoby posiadającej dług - administracja serwera nie zwraca pozostałej niespłaconej kwoty, zadłużony gracz zostaje zbanowany permanentnie, a warunkiem odbanowania jest spłata długu w wyznaczonym przez administratora rozpatrującego czasie.'' Cały problem polega na tym, że nie został on zbanowany przez to, że nie spłacił on swojej raty w stosunku do mnie, lecz z innego powodu i nie jest w wywiązać się z umowy. Złamał on również piąty punkt wyżej wymienionego regulaminu: ''Graczowi posiadającemu pojazd, który został zakupiony w systemie ratalnym zabrania się jego zbywania w chwili, gdy wszystkie raty nie są uregulowane.'' oraz punkt dziesiąty: ''Zabrania się powielania zobowiązań (umów ratalnych/pożyczek) u jednego gracza więcej niż raz w tym samym czasie.'' Jeśli potrzebne będą dowody w tej sprawie chętnie je dodam jako załącznik. Posiadam nagranie całego zajścia oraz zdjęcia.

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Nawet jeśli to i tak nic ci nie oddadzą xD a gracz nie dostanie drugiego bana

Więc jedyna opcja to gracz musi napisać apelację w której zobowiązuje się do spłaty wszystkiego.

Więc nie powtarzaj kolejny raz tego samego tematu bo już admini ci odpowiedzieli co z tego że złamał regulamin dostał bana i dostał musisz czekać aż będzie chciał apelacje napisać i wtedy możesz tam wtrącić swoje dwa grosze że on ciebie też oszukał

2 minuty temu, Szalaku napisał:

Problem w tym, że nie napisze on apelacji, ponieważ prawdopodobnie było to jedno z wielu jego kont. Wziął samochody na raty od kilku graczy i sprzedawał je po taniości. Przynajmniej jeden z graczy który dał mu samochód na raty tak napisał.

To nie odzyskasz kasy taka jest polityka oraz regulamin serwera. Administracja ci nie zwróci tego nie ważne co byś zrobił. Regulamin mówi jasno. Mogłeś nie sprzedawać auta na raty. Ja nigdy bym czegoś takiego nie zrobił także też następnym razem wymagaj całej kwoty albo jakiegoś auta o tej samej cenie lub dopke na wymianę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.