Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Gracz który kupił ode mnie samochód na raty został permanentnie zbanowany.

Szalaku

Rekomendowane odpowiedzi

Gracz o nazwie harymaglaja kupił ode mnie Buffalo na raty (280.000$), zapłacił pierwszą ratę w wysokości 32.000$. Później okazało się, że wziął on samochód na raty nie tylko ode mnie, lecz również od około pięciu innych graczy. Niedawno doszły mnie słuchy, że został on permanentnie zbanowany, a nie spłacił on jeszcze swojej raty. Jeśli jest taka możliwość, to proszę o oddanie mi samochodu, lub reszty gotówki (248.000$), który należy mi się za ten samochód. 

Poniżej przesyłam zdjęcia jako dowód. Jeśli będzie potrzebny dowód w postaci nagrania całej sprawy również mogę je podesłać.

Z góry dziękuję za odpowiedź.

SS1.png

SS2.png

SS3.png

SS4.png

SS5.png

Chciałbym również dodać, że auto około dziesięciu minut po tym, jak sprzedałem je graczowi o nazwie harimaglaja, zostało sprzedane graczowi nuzoso, więc złamał on piąty punkt regulaminu umów, pożyczek i rat. Miał on również samochody na raty od innych graczy co łamie dziesiąty punkty wymienionego wyżej regulaminu. Sugeruję też sprawdzić, czy gracz ten nie sprzedawał samochodów, które brał na raty od graczy innym graczom w mocno zaniżonych cenach. Mam na myśli rozdawanie majątku. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.