Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Oszukanie na Tuning a pieniądze przekazane Administracji

Kolec

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, 04.03.2022 kupiłem pojazd slamvan od gracza Kolciarz pisal ze ft bez nitra, okazalo sie ze nie posiada równiez Baku 150l i systemu abs. Napisałem skarge, Administrator Tubas kazał graczowi przelac na moje konto ( uid 316 ) 80k do 2 tygodni, gracz mnie nie splacil i otrzymal bana. Skarga >> 

Kolciarz 10 Czerwca 2022 napisał apelacje o bana ze odda te pieniądze, a Tubas kazał mu przelac te pieniądze na konto administracji RCON, pisałem w tamtym temacie ze dlaczego nie na moje to cały czas usuwał moje wiadomości. Nie rozumiem dlaczego kazał dac tą kase do RCON a nie do mnie jak w skardze kazał mi przelac, potem sprzedając ten pojazd cena musiala byc nizsza bo nie mam tuningu a ja go kupilem za cene myslac ze ma bak i abs, przy czym stracilem a powinienem oddzyskac tą gotówke, prosze mi wytłumaczyc dlaczego kasa poszla do RCON a nie do mnie. Pozdrawiam

Apelacja >> 

Skoro sprzedałeś pojazd to już nie masz prawa ubiegania się o zwrot gotówki za tune pojazdu, którego nie posiadasz tak samo o montaż tego tune. Decyzja o tym jest podtrzymywana również przez ARCON.

RCON nie montuje części do pojazdów, które zostały sprzedane, dlatego pieniądze poszły na konto RCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.