Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na OjczeMichal

Terrorysta.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 19061

Login: PaToReQ

Nick oskarżonego: OjczeMichal

Powód skargi: (chyba) wykorzystywanie spawnu organizacji do własnych korzyści 

Data zdarzenia: nie wiem

Dowody: https://imgur.io/a/6v1OIvu

Opis sytuacji:  Ni jaki kozak na DM OjczeMichal zrespił się koło DM tak o, jak można zauważyć na nagraniu zrespił się, pierwsze cl na myśl przychodzi to ostatnia pozycja dzięki prenium, jak widać gracz nie posiada premium, myślę że organizacja CJNG ustawiła sobie spawn obok DM. Z tego co wiem to spawn organizacji można tylko ustawić na bazie org w ktorej jest blip.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @OjczeMichal

Z kolei Volenir dnia 29 listopada 2020 roku napisał:

Cytat

nie da się przepisać domku na organizację, jednak możesz ustawić /orgspawn w dowolnym miejscu na mapie

Dlatego mówię, że niezapisane zasady w odpowiednim miejscu nie są dla mnie ważne i w żadnym stopniu nie poczuwam się do ich przestrzegania. Gdyby był konkretny zapis w regulaminie organizacji regulujący użycie tej komendy to wtedy w mojej opinii ta skarga miałaby sens i byłbym winny, tyle mam do dodania. Ciao.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.