Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Spejsonik

ekso

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Exovariusz
Nick oskarżonego: Spejsonik
Powód skargi: Brak jakich kolwiek umiejętności prowadzenia auta, przepraszam, że pisze tą skargę ale niestety tak nie wolno jeździć...
Data zdarzenia: 05.12.2020
Dowody: załączylem film.
Opis sytuacji: Wszystko widać pod koniec wideo.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 
>> [326] Spejsonik: przepraszam, ale skarga napisana. Na przyszłość wolniej

To ja się wypowiem. Jechałem Samochodem oczywiście ślisko itd. wiadomo , na serwerze dużo graczy miałem lagi. Nie zrobiłem tego Specjalnie. Obydwie strony Mają w Logach iż Przepraszam po trzykroć , i oddałem aż 500$ za naprawę pojazdu frakcyjnego. Naprawdę nie zrobiłem tego celowo , z mojej perspektywy miałem lagi. Nie każdy ma Wygórowany komputer z wyższej półki... Jeszcze dodam po raz kolejny przepraszałem 3x! Dałem 500$ po czym gracz SAFD napisał mi że wlatuje skarga i oddał te 500$.. Czy naprawdę trzeba być takich człowiekiem i każdemu robić pod górkę... Jestem Pracownikiem SAMD na radze więc wiem jakie były by być konsekwencje mojego Czynu.. Tak naprawde 500$ to za dużo ale dałem by nic z tego nie było. Drogi Administratorze , możesz sprawdzić w logach iż Zapłaciłem 500$ , Po czym jak napisał mi napisał skargę oddał mi te 500$ , Także troszkę brak kultury pracownika SAFD w moją stronę i komplety brak szacunku.

Opis Sytuacji w skrócie :: Uderzenie Pojazdu frakcyjnego nie specjalnie --> Przeprosiny ---> Zapłata 500$ za pojazd frakcyjny --> SAFD zero jakiejkolwiek reakcji ---> Poinformowanie o Skardze ---> Oddanie mi Pieniędzy za Naprawe Pojazdu.

Dowód w postaci SS : Przeprosiny + Oddanie pieniędzy https://prnt.sc/vx1c7w i https://prnt.sc/vx1fls

Sorry, możecie wycofać skargę. Po prostu mam dość tych graczy którzy nie potrafią jeździć, szczególnie kiedy jestem na służbie, gdyż nie mogę patrolować w momencie gdy auto jest zespute, a w tamtym momencie dostawałem dzwona za każdym razem kiedy wyjeżdżałem... Zle mi z tym, ze akurat musiało się oberwać komuś normalnemu, bo w sumie jako jedyny Spejsonik postanowił przeprosić, prosiłbym o wycofanie skargi.... i pilnowanie tych cj'ow którzy naprawdę nie powinni mieć prawka...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.