Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na s1mple

tomsesik

Rekomendowane odpowiedzi

Login: TomseeS
Nick oskarżonego: @s1mple
Powód skargi: Wyśmiewanie się/naśmiewanie się.
Data zdarzenia: Nie znam dokładnej daty.
Dowody: image.thumb.png.c355262068f3de000e90758a6da1af67.png.c22207465375bcc812c1e153c3fb177f.png
Opis sytuacji: Napisałem mu na forum , żeby nie dawał sobie z multikont reakcji, oczywiście było to w stylu żartobliwym, a chłop do mnie, że mam brudną ścianę i  kable itp, było to dla mnie nie miłe.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Informuje go tutaj @s1mple

Cześć, sprawa wyglądała tak, że użytkownik forum @TomseeS napisał na moim profilu coś w stylu multikonta i , że jestem 13 letnim dzieciakiem, żartobliwie?.. Uraziło mnie to, więc się odegrałem. Tyle z mojej strony. Uwierz mi, że Administracja ma poważniejsze rzeczy do robienia niż patrzeć na jakieś wypociny. Należę do grona osób która nie odpuszcza. Pozdrawiam 🥴

EDIT: Czytałeś może regulamin serwera / forum bo jak widzę nie. Nie spam mi na moim profilu bardzo proszę, gubisz się we własnych słowach pierw mówisz, że żartobliwie a w wiadomościach jest co innego.

Screenshot_2020-12-06-21-42-52-649_com.android.chrome.jpg

USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image--656709186.jpeg

A czy mnie obchodzi opinia 13 latka, który mi pisze, że mam podróby i, że mam brudne ściany?, chłopie mnie to nie bawi mógłbym odpuścić, a to, że napisałem na twoim profilu, że masz 13 lat to prawda, i nie pisałem, że jesteś 13 letnim dzieciakiem, tylko coś w stylu, że masz 13 lat i dajesz sobie repkę z multikont.. Słuchaj nie wiem czy to było obraźliwe bo jak by mi ktoś napisał, że mam 15 lat i daję sobie z multikont repkę to byłbym w sumie ucieszony, że ktoś mnie oskarża i, że go boli że ktoś ma więcej repki. Osobiście nie wiem co Cię uraziło, że masz 13 lat, wieku się nie wybiera no cóż, sam bym wolał mieć z 20 lat i mieć za sobą wszystkie egzaminy bo w Anglii nie jest to takie łatwe... Więc najlepiej bedzie zamknąć skargę @LOCK , i po prostu możemy uznać, że jest 1:1 co ty na to @s1mple?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.