Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Pracownikiem SARA - sebix936

00maysee

Rekomendowane odpowiedzi

5LCJ1PT.png.76717c43122b31f5c636bb0985846810.pngnaTqDnE.png.00205e2796b3a4096c9127afe4382af1.png

Witam, z tej strony Trainee @Pvszek z Redakcji Prasowej Project News. W dniu dzisiejszym przedstawię Wam wywiad z Pracownikiem San Andreas Road Assistance @sebix936. Udzielił on odpowiedzi na temat owej frakcji. Zapraszam do czytania!
Gzqqb1L.png.9f5d25bf95ba6454b17ad4ce88bf335f.png

Redaktor: @Pvszek| Pracownik: @sebix936

R: Witam, mogę zadać panu kilka pytań odnośnie do pracy we Frakcji San Andreas Road Assistance?
P: Tak, oczywiście proszę pytać.

R: Dobrze, w takim razie, jakie jest Pana imię i jaki jest Pana wiek?
P: Moje imię to Sebastian znany też pod nickiem „sebix936”, mam 15 lat.

R: Dobrze w takim razie, od kiedy pełni pan funkcje we frakcji SARA?
P: Funkcję we frakcji pełnie od wczoraj.

R: Czyli rozumiem, że pan jest świeżym pracownikiem San Andreas Road Assistance?
P: Tak, nawet 24 godziny nie minęły, od którego momentu jestem zatrudniony.

R: Dobrze rozumiem, co skłoniło pana do dołączenia do SARA?
P: Od dawna interesuje się holowaniem samochodów i lawetami, że jak zobaczyłem rekrutacje, to od razu napisałem podanie.

R: Spotkał się pan z jakąś nieprzyjemną sytuacją na służbie?
P: Jeszcze nie miałem okazji się zawieść na mieszkańcach San Andreas, lecz podejrzewam, że to niedługo się zmieni.

R: Teraz mam pytanie skierowane głównie do czytelników, co trzeba umieć, żeby być w SARA?
P: Pierwszą rzeczą jest to, że trzeba lubić tę pracę, bo nie ukrywając, jeżeli człowiek czegoś nie lubi, to będzie się w tym męczył, drugą jest to, że trzeba być koleżeńskim, spokojnym i dobrym człowiekiem.

R: Oczywiście, kolejne pytanie. Ukończył pan jakąś specjalną szkołę samochodową czy po prostu miał pan wrodzony talent do tego typu rzeczy?
P: Jeżeli chodzi o szkołę, to nie skończyłem takowej, po prostu lubię to robić i dobrze mi to wychodzi.

R: Dobrze, to będzie już jedno z ostatnich pytań, jakimi pojazdami porusza się SARA, i jakimi sprawami się zajmują?
P: Każdy pracownik może się poruszać lawetą DFT-30. Dysponujemy również pojazdy techniczne do rzeczy takich jak dziury na drogach i plamy oleju na drodze.
Zajmujemy się tak, jak już zdążyłem powiedzieć dziurami na drogach i plamami oleju, ale również transportujemy obywatelom auta, dowozimy zestawy naprawcze, jeżeli ktoś będzie pilnie potrzebował.

R: Rozumiem, dziękuje za wywiad. Życzę powodzenia we frakcji, jak i w życiu prywatnym.
P: Dziękuje nawzajem.

R: Do widzenia.
P: Do zobaczenia.

huohHVu.png

Autor: @Pvszek
Grafiki: @Aiishan
Korekta: @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.