Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na 2kaczus5 - oskarżony przez Logan99

l0g4n64

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @2kaczus5
Data zdarzenia: 22.09.16
Opis zdarzenia: Kolega o nicku 2kaczus5 odcholował mój samochód z mojej bazy który znajdował sie na chodniku. który należy do terenu wcześniej wspomnianej bazy, pod pretekstem pojazdu porzuconego. Gdy, zapytałem dlaczego odcholował to odpisał << [128] 2kaczus5: stal na chodzniku ponad poł godziny Jest to skandaliczne, licze na ukaranie oponneta. 
Dowody: 
image.png.7c23d72a629d4bb563fbd059789d9f03.png2nah7iU.thumb.jpeg.69c3f20bbbf3458b0a81a3b55290e2b0.jpeg

Teraz, 2kaczus5 napisał:

Pojazd odholowałem ponieważ stał powyżej 30 min na chodniku, wszystkie parkingi w bazie były puste więc uznałem że go porzuciłeś, poza tym nie jesteś właścicielem tej bazy wiec stał na obcej  posesji

mta-screen_2022-09-16_22-05-17.png

Jestem dodany jako współlokator posesji :DD włascicelem posesji jest @sebix936

image.thumb.png.01d02f5e0b6e4ae131057cccb964bc5e.png

2 minuty temu, 2kaczus5 napisał:

Czemu nie wstawlies całego ss tylko uciołes czat? screen shot jest z 22:48 z dziś więc mógł cie własciciel przed chwila dodac więc mogłeś nie być wtedy współ właścicielem. Niech to rozstrzygnie administracja

Administracja ma wszystko w logach, dodam również że sebix był cały czas na duty, nawet jesli jaki miałbym interes pozostawienia manany w taki sposob. Nawet jeśli @sebix936nie życzył sobie aby manana została odcholowana. Dodam również że jest on ciągle na słuzbie. Proszę cie skończ kłamać i przynaj sie do winy bo nic ci to nie da a pogorszy twoją sytuacje

Odemnie to już wszystko czekam na werdykt Liderówki Frakcji SARA, pozdrawiam

@2kaczus5 zacznijmy od tego, że jeśli pojazd stał na posesji prywatnej, nie masz prawa brać go póki sam właściciel posesji nie wyrazi zgody. Nie można zabierać pojazdów tak po prostu, nie masz pewności czy był współlokatorem czy też nie, mógł po prostu pozwolić mu pozostawić pojazd na posesji.. 

Bardzo ważne jest korzystanie z granic: 

@2kaczus5 proszę przelać 500$ graczowi @Logan99.cj za odholowany pojazd, po przekazaniu pieniędzy wyślij tutaj loga bądź ss'a. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.