Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Wicio., Magz, Lepross

Apulix

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 51241
Login: Apulix
Nick oskarżonego: Wicio., Magz, Lepross
Powód skargi: Prowokacje, nękanie, wyśmiewanie, drażnienie, nastawianie innych graczy przeciwko mnie i moim przyjaciołom.
Data zdarzenia: Sytuacja ma miejsce od około 2 tygodni
Dowody: 

nagranie numer 1 https://drive.google.com/file/d/1L12tCf7kNP0tiQti8IyZYzcBJm_ti2tr/view?usp=drivesdk ,

nagranie numer 2 https://drive.google.com/file/d/1Ktc3ElvyiAVx6Rq2c-9a0f3-giTJldwe/view?usp=drivesdk,

nagranie numer 3 https://drive.google.com/file/d/1Kqkf_QTFwG1NjNPYfiZ5EJ-SA6b5penO/view?usp=drivesdk

wulgarna piosenka --> https://youtu.be/8-vyVJerc48,

kolejne nagranie https://drive.google.com/file/d/1LKraq1AntdRva3t2X5b8N8uuExU9TDR4/view?usp=drivesdk.

nagranie rozmowy --> https://drive.google.com/file/d/1Le8G_duOYRC5U-eEK872o39P3HvEKDAB/view?usp=drivesdk

Dysk z kilkunastoma nagraniami gracza Dira. https://drive.google.com/drive/folders/1gadtgMNSpmnAx_NcZeAgAeD1awPAxUzR

wyzywanie.PNG.2c7a884e43e6992e913c7943e3dd9c31.PNG
dowody1.png.d3021a1af1b7c56e61989de7253f9d6b.pngdowod3.thumb.png.e1fccc9bf3e3e89ed837cd780dc89ab1.pngdowod4.thumb.png.140c34aa49f0f1740ad3f708c88575ae.pngdowod5.thumb.png.e5ed90a098e920f4b1d43dd68ee531bf.pngdowod6.thumb.png.599abcba55515e99a737ad3d219db195.pngdowod2.thumb.png.5a23df7487c5b26dcef4000b30e8e9d7.pngdowod7.thumb.PNG.f59cb63a02e993a7084d2ebd181d7b25.PNGdowod8.png.5936caa9f7238e7ef95840347f57d144.pngdowod9.thumb.png.46e98ae7d82ddc17acad43803648dfa0.pngdowod10.thumb.png.b2732b5a57d49b164ce471e8e4bf2b11.png

Opis sytuacji: Grupa kilku graczy nęka mnie i gracza Dira. od pewnego czasu. Gracze wymienieni poniżej już od dawna mieli do mnie problemy o wszystko. Najgorsze zaczęło się od tego, że dodałam post na forum o organizowanej przeze mnie imprezie. Wiele osób się tym zainteresowało i temat zdobył przypinkę ,,gorący temat". Kilkoro graczy od tamtego czasu obraża mnie i moich przyjacioł i prowokuje przy każdej możliwej okazji. Są to następujący gracze : Wicio. ,Lepross, Magz. Prowokacje mają miejsce zarówno w grze jak i na forum. Pod słynnym postem gracz Wicio. napisał długi komentarz obrażający mnie. Miały miejsce prokowacje na czacie głosowym takie jak - Wicio : Ej Lepross mamy jakąś szmate? Lepross: no tu jezdzi jedna (byłam na kosiarce), oraz na czacie pisemnym, było ich jednak tak dużo ze załącze tylko kilka. Szykanowanie dotyka nie tylko mnie ale i mojego przyjaciela o nicku Dira. Był on świadkiem większości tych zdarzeń. Przez wdanie się z Wicio. w kłotnie otrzymałam kare wyciszenia na 3 dni i wczoraj wchodząc na serwer otrzymałam od gracza Magz taką wiadomość : ,,jak się odezwiesz daję ci 10 k". Zaczęłam otrzymywać prywatne wiadomości na portalach społecznościowych takich jak Instagram czy Facebook o nie kulturalnych treściach, przykładem jest gracz Lepross od którego otrzymałam taką wiadomość jak : ,,Wicio jest gigachad (zdjęcie z napisem WYPIERDALASZ)" Dodatkowo gracz Lepross nagrał niecenzuralną piosenkę na mój temat którą wrzucił na YouTube pod linkiem : https://youtu.be/8-vyVJerc48 Gdyby link został usunięty mamy pobraną te piosenkę ,obraża w niej zarówno mnie jak i gracza Dira. Mówi w niej że robie innym graczom loda i ogólnie dopuszczam się rzekomego nierządu. W dniu 14.09.2022 gracz Magz w porozumieniu z graczem Wicio. skopiowali prawie co do słowa mój post z forum, wstawili go na off topic i wyśmiewali nas za jego pomocą. Cały problem leży w tym że zgłaszanie ich to jedyne co moge zrobić.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: poinformowaniegraczy.thumb.png.d5648b539fd23a27d7e04730f343c6a1.png

IMG_20220915_180655.jpg

IMG_20220915_180655.jpg

IMG_20220918_181221.jpg

Jeśli chodzie o mnie w tej skardze. Nagrałem Disa nawiązując rzeczy prawdziwe z wyjątkiem robienia loda bo akurat się to zrymowalo się w tekście to se nagrałem. Nawiązując Disa tak jak mówiłem mogę nagrać 20 takich disow. W regulaminie nigdzie nie pisze że nie mogę sobie nagrać piosenki o tobie więc nie wiem o co ten płacz. Zaczęliśmy cię wyzywać z względu na to że Chodzisz  i też prowokujesz przykladowo. Chodzisz bo giełdzie i śpiewasz czekając na kogoś kto ci da jakieś pieniądze za śpiewanie czyli w skrócie nadużywanie vc bez powodu też  wyzywamy że jesteś pokemon jak śmiałaś się z pewnego gracza że jest brzydki i tp. Widać że jak ktoś zacznie na ciebie gadać pokemon to psycha siada. Co do niektórych wyzwisk się przyznaje ale pomyśl też że bez powodu też cię nie wyzywaliśmy. A pamiętasz gadkę ile zarabiasz za śpiewanie co tylko o tym mówiłaś za co a resztę typu. Jak mi się chce to tak z 5k a jak bardzo mi się chce to z 15k. Co to wtedy oznaczało? Ale w skrócie naciągacz graczy na pieniądze dla tego że jesteś dziewczyną tak? Ludzi którzy nie wychodzą z chaty i podniecają ich dźwięk dziewczyny? Dla mnie jesteś jak fagata i tłumaczyć ci chyba nie muszę co zrobiła. A jak tak bardzo lubisz nagrywać to zacznij nagrywać dalej telefonem bo wkoncu ciężko jest pobrać obsa. Jak sobie chodzisz i prowokujesz swoich uwu gadką. Szczerze jak pierwszy raz widziałem cię na giełdzie wstałem od komputera i zadałem serie w worek treningowy bo ściskało mnie z cringe jak i innych. Zobacz ile ludzi jest przeciwko tobie i twoich zachowań. A głosówki tutaj są bez sensu wstawione. Chętnie pogadał bym na dsc z Adminem który będzie patrzył na ta skargę i z apulix bo jak mam tak pisać to mnie szlak trawi.

W dniu 16.09.2022 o 17:30, Lepross napisał:

Jeśli chodzie o mnie w tej skardze. Nagrałem Disa nawiązując rzeczy prawdziwe z wyjątkiem robienia loda bo akurat się to zrymowalo się w tekście to se nagrałem. Nawiązując Disa tak jak mówiłem mogę nagrać 20 takich disow. W regulaminie nigdzie nie pisze że nie mogę sobie nagrać piosenki o tobie więc nie wiem o co ten płacz. Zaczęliśmy cię wyzywać z względu na to że Chodzisz  i też prowokujesz przykladowo. Chodzisz bo giełdzie i śpiewasz czekając na kogoś kto ci da jakieś pieniądze za śpiewanie czyli w skrócie nadużywanie vc bez powodu też  wyzywamy że jesteś pokemon jak śmiałaś się z pewnego gracza że jest brzydki i tp. Widać że jak ktoś zacznie na ciebie gadać pokemon to psycha siada. Co do niektórych wyzwisk się przyznaje ale pomyśl też że bez powodu też cię nie wyzywaliśmy. A pamiętasz gadkę ile zarabiasz za śpiewanie co tylko o tym mówiłaś za co a resztę typu. Jak mi się chce to tak z 5k a jak bardzo mi się chce to z 15k. Co to wtedy oznaczało? Ale w skrócie naciągacz graczy na pieniądze dla tego że jesteś dziewczyną tak? Ludzi którzy nie wychodzą z chaty i podniecają ich dźwięk dziewczyny? Dla mnie jesteś jak fagata i tłumaczyć ci chyba nie muszę co zrobiła. A jak tak bardzo lubisz nagrywać to zacznij nagrywać dalej telefonem bo wkońcu ciężko jest pobrać obsa. Jak sobie chodzisz i prowokujesz swoich uwu gadką. Szczerze jak pierwszy raz widziałem cię na giełdzie wstałem od komputera i zadałem serie w worek treningowy bo ściskało mnie z cringe jak i innych. Zobacz ile ludzi jest przeciwko tobie i twoich zachowań. A głosówki tutaj są bez sensu wstawione. Chętnie pogadał bym na dsc z Adminem który będzie patrzył na ta skargę i z apulix bo jak mam tak pisać to mnie szlak trawi.

Nigdy nikomu nie kazałam wysyłać mi żadnych pięniędzy, siedzimy czasem z przyjaciółmi na giełdzie i śpiewamy tak jak było to w przypadku reklamy auta Diry. jeśli ktoś chce nam za to przelać np 500$ to jaki jest w tym problem?? Zawsze też dziękuje i mówie aby zostawili sobie. Nie uznaje tego jako jakiego kolwiek typu prowokacji XD. Jestem jak fagata bo ludzie proszą mnie abym spiewała , nie FAGATA WYKORZYSTAŁA Z PREMEDYTACJĄ STUU , ja spiewam a ze czasem ktoś zarzuci donejta to czy tak was to boli? Kolejna sprawa, uwu gadka Nigdy w zyciu nie powiedziałam tego słowa na głos bo to żałosne, a ze jestem kobietą i mam kobiecy głos to nagle nie wolno mi używać czatu głosowego?

Cześć, ja się wypowiem do ów skargi tylko za siebie, aby nie dodawać / odejmować komuś czegoś.

• Główny temat tej skargi, czyli nowe przezwisko dla Apulix 'Pokemon' - nie wymyśliłem niestety tego samemu, a chodząc w nocy po giełdzie usłyszałem to na voice-chat od jednego z graczy, jak widać ludzie to podłapali i sami uznali, że będą tak do niej nawijać.

Na początku chciałbym pogratulować dla Dira. umiejętności montowania odcinków, oglądając wczorajsze klipy z pracy dorywczej 'Koszenie Trawy' poczułem się jak główna postać z jakiegoś serialu przez te napisy. W jednym klipie padły słowa, że stoimy tam od dwóch godzin ( coś takiego ), lecz nasz pobyt przy tym trawniku potrwał tyle ile trwały te wszystkie klipy, bo za każdym razem osoba wstawiająca skargę po prostu się zatrzymywała żeby trzymać telefon, aby nagrać ekran monitora - nie każdy umie w programy do nagrywania, także chill. A byliśmy tam parę razy z użytkownikiem serwisu Magz przez to, że dosłownie 0,5km od tego miejsca robiliśmy wyścigi, aby zwiększyć swój poziom Rajdowca ( dokładniej przy lotnisku Los Santos ). Te dwie godziny powiedziane na jednym z parunastu klipów trochę przesadzone.

• Proszę mnie nie pomawiać o żadne usuwanie odpowiedzi, te dwa komentarze zostały najwyraźniej usunięte przez jedną z osób które mają dostęp do takich funkcji, bo samemu nie zaglądałem do tego twojego 'ślubu' od czasu napisania tych dwóch komentarzy. Zapewne sytuacja wygląda tak, że zgłosiłaś te odpowiedzi.. ( a sama zapewniałaś, że kochasz osoby takie jak ja, bo napędzają Ci komentarzy do postu i atencji )

Nie nazywaj graczy moimi 'wytresowanymi kolegami' bo myślę, że nie życzą sobie takich zaczepek, a na pewno zaczepek od twojej osoby.

• Nie mam wpływu co piszą Ci ludzie na komunikatorach, a na pewno nie miałbym ochoty i czasu ich do tego skłaniać - twoje socialmedia są ogólnodostępne ( wystarczy wejść w twój profil na jednym z programów do rozmów etc. i masz w nim podpięte dosłownie wszystko czego sobie można wymarzyć, a jeśli to za mało to po wpisaniu w wyszukiwarkę twojego pseudonimu z serwera można znaleźć tego jeszcze więcej ), a jak zdążyłem wyżej wspomnieć nie ja wymyśliłem Ci takie super przezwisko, ale otwarcie się przyznam że też go używam w twoją stronę ( używanie, a wymyślenie to dwa inne pojęcia ), choć nie wydaje mi się by te słowo było w stosunku do Ciebie obraźliwe, po prostu w naszym pięknym kraju ludzie z wyglądem alternatywki mają często przypisek 'Pokemona' ( np. u Ciebie czerwone włosy i wygląd anime-girl ).
  • Z tych paru dołączonych zrzutów ekranu na których gracze serwisu Cię obrażają, znam może paru - ale nie podłapali tych tekstów ode mnie, na pewno nie kazałem komuś pisac, żebyś pokazała fi%tka.

Co do tej niecenzuralnej pieśni o tej dziewczynie, może nie będę się wypowiadać w żadnym stopniu, bo nie jestem jej autorem, ani osobą która coś ruszała przy produkcji.

• Pierw jesteś pewna swojego, że lubisz osoby które napędzają Ci atencji, sama zadowolona chwalisz się swoimi zarobkami - Że na tych 'simpach' jak sama ich ujęłaś na voice-chacie, za śpiewanie śpiewanie na giełdzie czasami i do pięciu tysięcy dolarów wyniesiesz, a dzień później słyszę w słuchawkach tekst do osoby która przyszła pozbyć się samochodu "hej, sprzedajesz to? dostaniesz coś tam pieniążków i dupe mojej Diry" mało co nie wykręciło mi w środku żołądka, ale jakoś to przetrwałem.

Z tego co widzę to teczka którą zbierasz zgadza się właściwie z datą nadania na Ciebie statusu wyciszenia przez jednego z supporterów serwisu, chyba ubrudziłem Ci nieco listę kar i musiałaś się odwdzięczyć.. Ale musisz panować na swoimi emocjami dziewczyno, ja zażartowałem na czacie /g tekstem, że przekupie kierowcę autobusu na twoim ślubie, aby przekierował trasę na strefę DM, a chwile później zobaczyłem na czacie wiadomość, że mama w ciąży powinna dokonać aborcji.

• Co do klipów wczorajszej daty, nie wiem po co dorzuciłaś je do tej skargi - przez cały czas, który przebywaliśmy na terenie tej pracy dorywczej na miejscu znajdował się supporter, który też zbierał nieco dolarów z koszenia trawy i nadzorował wszystko co tam się działo, dostałem kicka za utrudnianie pracy innym graczom ( bo wszedłem w teren koszenia ), ale nic więcej nie podlegało ukaraniu mnie, bo resztę czasu spędziłem poza terenem na którym była wykonywana praca. Za co chcesz aby mnie ukarać w tamtej sytuacji? Za danie Ci dwóch robaków które służą do łowienia ryb? A jeśli sama słysząc słowo 'Pokemon' masz na myśli od razu swoją osobę, to może przezwisko nie jest takie złe - bo nie wymawiam twojego pseudonimu tylko zwykłe słowo pokemon.

Domyślam się, że często w MTA spotykałaś ludzi którzy słysząc głos kobiety by oddali Ci majątek serwerowy, ale nie trafiłaś myślę tym razem na taką też osobę, a sama próbujesz się jakoś pokazać na serwerze, aby było tylko o tobie gadane - bo nie widzę innego wytłumaczenia gadania na giełdzie słodkim głosem, śpiewania czy chociażby mówienia skręcających kiszki tekstów, a po niektórych komentarzach które są wysłane pod postem o twój serwerowy ślub ( bądź były, nie interesuje mnie ten twój pościk ) skłaniają mnie do stwierdzenia, że pomyliłaś RPG z RolePlay, takie serwery prędzej znajdziesz na FiveM, jeśli ty chcesz zarabiać na takich głupotach.

• Nie próbuj mówić, że zacząłem jakąś manie nakłaniania osób przeciwko tobie, bo w mój jeden z pierwszych dni na serwerze po długiej przerwie wchodząc na właśnie słynną giełdę w Las Venturas ( od 25 tysięcy, do 200 tysięcy ) usłyszałem od razu pare tekstów do Ciebie, od innych osób, zanim zdążyłem zobaczyć kim jesteś.
  • Gdzieś w skardze wspomniałaś o skopiowaniu twojego tematu ślubu, nie wiem co w tym Cię mogło urazić, większość graczy jest zdania że to trochę podjeżdża żenadą. A po wstawieniu ów postu przeze mnie i innego gracza, odzew pod postem był bardzo dobry - jedynie ty miałaś problem, a od razu dopisałem, że to żarcik.. więc nie martw się, nie ukradnę Ci terminu ślubu i miejsca jego zorganizowania skarbie, ok?
  • A zrzuty ekranu tych rozmów w których ktoś Cię informuje że go 'namawiałem' czy coś w tym stylu, gdzie są do tego dołączone jakieś nagrania głosowe, dowody - to mógł napisać każdy, sam mogę kogoś poprosić o coś aby napisał i dlaczego napisałaś do jednej osoby czy to prawda że namawiam innych przeciwko sobie? Jedna osoba odpowiada za resztę graczy? nieźle! a chwilę później w wiadomości dopisujesz 'tak jak tobie kazał podejść do Diry', to skąd ta osoba może wiedzieć co się dzieje z innymi graczami? Tylko zaśmiecasz skargę bezsensownymi zrzutami ekranu bez nałożenia dowodu na to.

Dziewczyno, ale te filmiki dołączone - dziękuje, że cenne miejsce na swoich dyskach wraz z Dirą dla mnie zapełniacie!

Liczę, że opanujesz swoje złe emocje - bo kłótnia osoba, osoba wydaje się zwykłą, ludzką sprawą - ale żeby po żarcie na czacie ( o tym kierowcy ślubu, wspomniałem o tym wyżej ) od razu pisać że mama powinna mnie usunąć w ciąży? Nie wydaje mi się, żebym przez cały ten czas chociaż jednego tekstu w którym występuje twoja mama, bądź tata użył, więc zachowałaś się co najmniej żałośnie.

Życze miłego dnia / wieczoru, każdemu kto podszedł do przeczytania mojej wypowiedzi do tej skargi!

Pozdrawiam, Wicio.

15 godzin temu, Wicio. napisał:

Cześć, ja się wypowiem do ów skargi tylko za siebie, aby nie dodawać / odejmować komuś czegoś.

• Główny temat tej skargi, czyli nowe przezwisko dla Apulix 'Pokemon' - nie wymyśliłem niestety tego samemu, a chodząc w nocy po giełdzie usłyszałem to na voice-chat od jednego z graczy, jak widać ludzie to podłapali i sami uznali, że będą tak do niej nawijać.

Na początku chciałbym pogratulować dla Dira. umiejętności montowania odcinków, oglądając wczorajsze klipy z pracy dorywczej 'Koszenie Trawy' poczułem się jak główna postać z jakiegoś serialu przez te napisy. W jednym klipie padły słowa, że stoimy tam od dwóch godzin ( coś takiego ), lecz nasz pobyt przy tym trawniku potrwał tyle ile trwały te wszystkie klipy, bo za każdym razem osoba wstawiająca skargę po prostu się zatrzymywała żeby trzymać telefon, aby nagrać ekran monitora - nie każdy umie w programy do nagrywania, także chill. A byliśmy tam parę razy z użytkownikiem serwisu Magz przez to, że dosłownie 0,5km od tego miejsca robiliśmy wyścigi, aby zwiększyć swój poziom Rajdowca ( dokładniej przy lotnisku Los Santos ). Te dwie godziny powiedziane na jednym z parunastu klipów trochę przesadzone.

• Proszę mnie nie pomawiać o żadne usuwanie odpowiedzi, te dwa komentarze zostały najwyraźniej usunięte przez jedną z osób które mają dostęp do takich funkcji, bo samemu nie zaglądałem do tego twojego 'ślubu' od czasu napisania tych dwóch komentarzy. Zapewne sytuacja wygląda tak, że zgłosiłaś te odpowiedzi.. ( a sama zapewniałaś, że kochasz osoby takie jak ja, bo napędzają Ci komentarzy do postu i atencji )

Nie nazywaj graczy moimi 'wytresowanymi kolegami' bo myślę, że nie życzą sobie takich zaczepek, a na pewno zaczepek od twojej osoby.

• Nie mam wpływu co piszą Ci ludzie na komunikatorach, a na pewno nie miałbym ochoty i czasu ich do tego skłaniać - twoje socialmedia są ogólnodostępne ( wystarczy wejść w twój profil na jednym z programów do rozmów etc. i masz w nim podpięte dosłownie wszystko czego sobie można wymarzyć, a jeśli to za mało to po wpisaniu w wyszukiwarkę twojego pseudonimu z serwera można znaleźć tego jeszcze więcej ), a jak zdążyłem wyżej wspomnieć nie ja wymyśliłem Ci takie super przezwisko, ale otwarcie się przyznam że też go używam w twoją stronę ( używanie, a wymyślenie to dwa inne pojęcia ), choć nie wydaje mi się by te słowo było w stosunku do Ciebie obraźliwe, po prostu w naszym pięknym kraju ludzie z wyglądem alternatywki mają często przypisek 'Pokemona' ( np. u Ciebie czerwone włosy i wygląd anime-girl ).
  • Z tych paru dołączonych zrzutów ekranu na których gracze serwisu Cię obrażają, znam może paru - ale nie podłapali tych tekstów ode mnie, na pewno nie kazałem komuś pisac, żebyś pokazała fi%tka.

Co do tej niecenzuralnej pieśni o tej dziewczynie, może nie będę się wypowiadać w żadnym stopniu, bo nie jestem jej autorem, ani osobą która coś ruszała przy produkcji.

• Pierw jesteś pewna swojego, że lubisz osoby które napędzają Ci atencji, sama zadowolona chwalisz się swoimi zarobkami - Że na tych 'simpach' jak sama ich ujęłaś na voice-chacie, za śpiewanie śpiewanie na giełdzie czasami i do pięciu tysięcy dolarów wyniesiesz, a dzień później słyszę w słuchawkach tekst do osoby która przyszła pozbyć się samochodu "hej, sprzedajesz to? dostaniesz coś tam pieniążków i dupe mojej Diry" mało co nie wykręciło mi w środku żołądka, ale jakoś to przetrwałem.

Z tego co widzę to teczka którą zbierasz zgadza się właściwie z datą nadania na Ciebie statusu wyciszenia przez jednego z supporterów serwisu, chyba ubrudziłem Ci nieco listę kar i musiałaś się odwdzięczyć.. Ale musisz panować na swoimi emocjami dziewczyno, ja zażartowałem na czacie /g tekstem, że przekupie kierowcę autobusu na twoim ślubie, aby przekierował trasę na strefę DM, a chwile później zobaczyłem na czacie wiadomość, że mama w ciąży powinna dokonać aborcji.

• Co do klipów wczorajszej daty, nie wiem po co dorzuciłaś je do tej skargi - przez cały czas, który przebywaliśmy na terenie tej pracy dorywczej na miejscu znajdował się supporter, który też zbierał nieco dolarów z koszenia trawy i nadzorował wszystko co tam się działo, dostałem kicka za utrudnianie pracy innym graczom ( bo wszedłem w teren koszenia ), ale nic więcej nie podlegało ukaraniu mnie, bo resztę czasu spędziłem poza terenem na którym była wykonywana praca. Za co chcesz aby mnie ukarać w tamtej sytuacji? Za danie Ci dwóch robaków które służą do łowienia ryb? A jeśli sama słysząc słowo 'Pokemon' masz na myśli od razu swoją osobę, to może przezwisko nie jest takie złe - bo nie wymawiam twojego pseudonimu tylko zwykłe słowo pokemon.

Domyślam się, że często w MTA spotykałaś ludzi którzy słysząc głos kobiety by oddali Ci majątek serwerowy, ale nie trafiłaś myślę tym razem na taką też osobę, a sama próbujesz się jakoś pokazać na serwerze, aby było tylko o tobie gadane - bo nie widzę innego wytłumaczenia gadania na giełdzie słodkim głosem, śpiewania czy chociażby mówienia skręcających kiszki tekstów, a po niektórych komentarzach które są wysłane pod postem o twój serwerowy ślub ( bądź były, nie interesuje mnie ten twój pościk ) skłaniają mnie do stwierdzenia, że pomyliłaś RPG z RolePlay, takie serwery prędzej znajdziesz na FiveM, jeśli ty chcesz zarabiać na takich głupotach.

• Nie próbuj mówić, że zacząłem jakąś manie nakłaniania osób przeciwko tobie, bo w mój jeden z pierwszych dni na serwerze po długiej przerwie wchodząc na właśnie słynną giełdę w Las Venturas ( od 25 tysięcy, do 200 tysięcy ) usłyszałem od razu pare tekstów do Ciebie, od innych osób, zanim zdążyłem zobaczyć kim jesteś.
  • Gdzieś w skardze wspomniałaś o skopiowaniu twojego tematu ślubu, nie wiem co w tym Cię mogło urazić, większość graczy jest zdania że to trochę podjeżdża żenadą. A po wstawieniu ów postu przeze mnie i innego gracza, odzew pod postem był bardzo dobry - jedynie ty miałaś problem, a od razu dopisałem, że to żarcik.. więc nie martw się, nie ukradnę Ci terminu ślubu i miejsca jego zorganizowania skarbie, ok?
  • A zrzuty ekranu tych rozmów w których ktoś Cię informuje że go 'namawiałem' czy coś w tym stylu, gdzie są do tego dołączone jakieś nagrania głosowe, dowody - to mógł napisać każdy, sam mogę kogoś poprosić o coś aby napisał i dlaczego napisałaś do jednej osoby czy to prawda że namawiam innych przeciwko sobie? Jedna osoba odpowiada za resztę graczy? nieźle! a chwilę później w wiadomości dopisujesz 'tak jak tobie kazał podejść do Diry', to skąd ta osoba może wiedzieć co się dzieje z innymi graczami? Tylko zaśmiecasz skargę bezsensownymi zrzutami ekranu bez nałożenia dowodu na to.

Dziewczyno, ale te filmiki dołączone - dziękuje, że cenne miejsce na swoich dyskach wraz z Dirą dla mnie zapełniacie!

Liczę, że opanujesz swoje złe emocje - bo kłótnia osoba, osoba wydaje się zwykłą, ludzką sprawą - ale żeby po żarcie na czacie ( o tym kierowcy ślubu, wspomniałem o tym wyżej ) od razu pisać że mama powinna mnie usunąć w ciąży? Nie wydaje mi się, żebym przez cały ten czas chociaż jednego tekstu w którym występuje twoja mama, bądź tata użył, więc zachowałaś się co najmniej żałośnie.

Życze miłego dnia / wieczoru, każdemu kto podszedł do przeczytania mojej wypowiedzi do tej skargi!

Pozdrawiam, Wicio.

1. ,,Robiliśmy wyścigi" to niezle robiliście wyścigi stojąc pod kosiarkami i rozmawiając z innymi graczami np. z Torpor mówiąc ,,łap pokemona zobacz tam jezdzi". Nie da sie ukryć, że staliście tam dużo czasu i wcale sie nie oddalaliście. Do tego dochodzi zamach dodo na kosiarki (co prawda nie udany) za który otrzymałeś zakaz prowadzenia maszyn lotniczych na 7 dni. Przybiegaliście tylko po to aby pokrzyczeć ,,chcecie talon? Na apulix i balon?". Gracz Magz przyjechał nawet rowerem tylko po to aby pojezdzić sobie po trawie wśród kosiarek. Wbiegałeś w miejsce pracy a gdy jeden z graczy cie przejechał i zginąłeś to wróciłeś po kilku minutach jak boomerang.

2. Bez względu na to czy gracze są twoimi ,,wytresowanymi kolegami" to ty nakręciłeś to wszystko. Bo zanim usłyszałam to od ciebie to NIKT TAK DO MNIE NIE MÓWIŁ. A Leprossek to przecież twój kolega, czyż nie? W skutek czego otrzymuje takie a nie inne wiadomości,ludzie przed usłyszeniem tego od ciebie magicznie nie pomyśleli by sobie OH NAPISZE JEJ SIEMA POKEMON ,albo WYPIER***AJ. Graczowi Kubox Handlarz kazałeś podbiec do diry i zapytać o coś w stylu ,,czy dorzuci pokemona".

3. Nie będziesz mi mówić gdzie i co mam sobie organizować i że pomyliłam serwery. Wbrew twojemu fałszywemu przekonaniu że gracze są zażenowani całą organizacją imprezy chciałabym powiedzieć że zarówno w grze na pm jak i na discordzie otrzymałam MNÓSTWO wiadomości, że to super pomysł, że to coś nowego i nie rozumieją dlaczego inni hejtują. Innymi słowy nie każdemu sie musi wszystko podobać ale twoje powiedzenie WIĘKSZOŚĆ GRACZY jest błędne. Nie chcą nie przyjdą, ci co chcą będą sie napewno dobrze bawić.

4. To samo co do Lepross : mam prawo śpiewać i nie uznaje tego za atencjonowanie ani prowokowanie. Gdybym była mezczyzną napewno było nby to odebrane inaczej, czasami spiewamy w kilka osob tanczymy  i sie wygłupiamy, przy tym czasem dostane ja czy inna osoba jakiegoś donejta. Tak boli ;( ??

Witam, bardzo się cieszę, że spotkaliśmy się tutaj w końcu choć być może niestety, ponieważ wszelka próba kontaktu w grze kończyła się olaniem nas.

Na początek chce poruszyć pare kwestii mianowicie:

-połowy dowodów praktycznie nie słychać, lub są niezrozumiałe,

-niestety padło pare kłamstw w skardze mianowicie:

| Na żadnym z dowodów nie widać, jak siedzimy bite 2.5h na kosiarkach i cię oczerniamy (najwcześniejsza godzina jaka jest to ok. 19.20) więc śmie twierdzić, że to było dopowiadanie trochę do prawdy.

| Na którymś z nagrań jest pokazane, że dajemy Ci robaki, i tutaj też trochę to się mija z prawdą, co prawda Wicio. dał Ci robaka, ale to, że ja Ci dałem, to jest zwykłe kłamstwo.

| Wmawiasz nam, i administracji że to my na Ciebie nasyłamy jakiś graczy, daj mi dowód jakiś jak proszę np. O_o , Simba* lub Pakan o najeżdżanie Ciebie. Z tiktoka, daj nam dowód, że prosiliśmy tego użytkownika, żeby to pisał w komentarzu. Skąd masz pewność, że to Lepros do Ciebie pisał na Facebooku? masz jakiś konkretny dowód, że to on?

- Następna sprawa to są konwersacje poza grą lub forum, po co to dodajesz? skąd możesz wiedzieć że pisałaś akurat ze mną lub z Wiciem? Nie sprawdziłaś tego. Ja też mogę smsem napisać do mamy, że to co napisałaś na forum to fotomontaż, ona potwierdzi, i co? Już skarga nie jest ważna twoim tokiem myślenia.

- Rozumiem, że na tym serwerze nie można porozmawiać o innych produkcjach filmowych, lub grach, bo Ciebie to uraża? W takim razie proszę o nie pisanie ani mówienie o grze flappy bird, inaczej będę pisał skargi.

- Tak jak wspominał Wiciu., twoje poprzednie zachowania skręcają kichę, to co robisz na giełdzie w Las Venturas chyba każdy by się wstydził, piszesz, że Cię nękamy dlaczego masz tylko dowody na wczorajszy dzień? Udokumentuj całe dwa tygodnie.

- Chciałbym więcej napisać, ale będę się tylko powtarzał po Wiciu., choć i tak już to zrobiłem.

Z mojej strony to wszystko, czekam na dalsze działania Administracji.

Ps. Chciałbym dodać, że niestety nie trafiłaś na graczy, których spotykasz na giełdzie.

15 godzin temu, Magz napisał:

Witam, bardzo się cieszę, że spotkaliśmy się tutaj w końcu choć być może niestety, ponieważ wszelka próba kontaktu w grze kończyła się olaniem nas.

Na początek chce poruszyć pare kwestii mianowicie:

-połowy dowodów praktycznie nie słychać, lub są niezrozumiałe,

-niestety padło pare kłamstw w skardze mianowicie:

| Na żadnym z dowodów nie widać, jak siedzimy bite 2.5h na kosiarkach i cię oczerniamy (najwcześniejsza godzina jaka jest to ok. 19.20) więc śmie twierdzić, że to było dopowiadanie trochę do prawdy.

| Na którymś z nagrań jest pokazane, że dajemy Ci robaki, i tutaj też trochę to się mija z prawdą, co prawda Wicio. dał Ci robaka, ale to, że ja Ci dałem, to jest zwykłe kłamstwo.

| Wmawiasz nam, i administracji że to my na Ciebie nasyłamy jakiś graczy, daj mi dowód jakiś jak proszę np. O_o , Simba* lub Pakan o najeżdżanie Ciebie. Z tiktoka, daj nam dowód, że prosiliśmy tego użytkownika, żeby to pisał w komentarzu. Skąd masz pewność, że to Lepros do Ciebie pisał na Facebooku? masz jakiś konkretny dowód, że to on?

- Następna sprawa to są konwersacje poza grą lub forum, po co to dodajesz? skąd możesz wiedzieć że pisałaś akurat ze mną lub z Wiciem? Nie sprawdziłaś tego. Ja też mogę smsem napisać do mamy, że to co napisałaś na forum to fotomontaż, ona potwierdzi, i co? Już skarga nie jest ważna twoim tokiem myślenia.

- Rozumiem, że na tym serwerze nie można porozmawiać o innych produkcjach filmowych, lub grach, bo Ciebie to uraża? W takim razie proszę o nie pisanie ani mówienie o grze flappy bird, inaczej będę pisał skargi.

- Tak jak wspominał Wiciu., twoje poprzednie zachowania skręcają kichę, to co robisz na giełdzie w Las Venturas chyba każdy by się wstydził, piszesz, że Cię nękamy dlaczego masz tylko dowody na wczorajszy dzień? Udokumentuj całe dwa tygodnie.

- Chciałbym więcej napisać, ale będę się tylko powtarzał po Wiciu., choć i tak już to zrobiłem.

Z mojej strony to wszystko, czekam na dalsze działania Administracji.

Ps. Chciałbym dodać, że niestety nie trafiłaś na graczy, których spotykasz na giełdzie.

Kolego. Dales mi robaka i administracja to bez problemu znajdzie w logach. Na nagraniu widac jak mi ,,coś" dajesz  a skoro sie wypierasz ze nie robak to sami sprawdzą. Ale nie będę się z tobą kłóciła o robaka czy coś innego, trochę powagi

Przygotowalam sie na to ze powiesz ze ,,nie pisalam z tobą" opis na profilu mowi wszsystko :). Załączam screen twojego profilu zrobiony pare dni temu na ktorym ups.. podales swojego discorda. Twoje tłumaczenia są żałosne. ,,skad wiesz ze rozmawialas z leprossem?" Stad ze wyslal mi piosenke w której mowi swoj nick. Następnie wyslal mi  nagrania głosowe gdzie dobitnie slychac jego głos i mowi ,,ja sobie moge nagrywac ile chce takich piosenek" (potwierdza ze rozmawiam z autorem) do tego ma instagrama na profilu facebookowym. XDD

unknown-20.png

W dniu 16.09.2022 o 19:45, Apulix napisał:

1. ,,Robiliśmy wyścigi" to niezle robiliście wyścigi stojąc pod kosiarkami i rozmawiając z innymi graczami np. z Torpor mówiąc ,,łap pokemona zobacz tam jezdzi". Nie da sie ukryć, że staliście tam dużo czasu i wcale sie nie oddalaliście. Do tego dochodzi zamach dodo na kosiarki (co prawda nie udany) za który otrzymałeś zakaz prowadzenia maszyn lotniczych na 7 dni. Przybiegaliście tylko po to aby pokrzyczeć ,,chcecie talon? Na apulix i balon?". Gracz Magz przyjechał nawet rowerem tylko po to aby pojezdzić sobie po trawie wśród kosiarek. Wbiegałeś w miejsce pracy a gdy jeden z graczy cie przejechał i zginąłeś to wróciłeś po kilku minutach jak boomerang.

2. Bez względu na to czy gracze są twoimi ,,wytresowanymi kolegami" to ty nakręciłeś to wszystko. Bo zanim usłyszałam to od ciebie to NIKT TAK DO MNIE NIE MÓWIŁ. A Leprossek to przecież twój kolega, czyż nie? W skutek czego otrzymuje takie a nie inne wiadomości,ludzie przed usłyszeniem tego od ciebie magicznie nie pomyśleli by sobie OH NAPISZE JEJ SIEMA POKEMON ,albo WYPIER***AJ. Graczowi Kubox Handlarz kazałeś podbiec do diry i zapytać o coś w stylu ,,czy dorzuci pokemona".

3. Nie będziesz mi mówić gdzie i co mam sobie organizować i że pomyliłam serwery. Wbrew twojemu fałszywemu przekonaniu że gracze są zażenowani całą organizacją imprezy chciałabym powiedzieć że zarówno w grze na pm jak i na discordzie otrzymałam MNÓSTWO wiadomości, że to super pomysł, że to coś nowego i nie rozumieją dlaczego inni hejtują. Innymi słowy nie każdemu sie musi wszystko podobać ale twoje powiedzenie WIĘKSZOŚĆ GRACZY jest błędne. Nie chcą nie przyjdą, ci co chcą będą sie napewno dobrze bawić.

4. To samo co do Lepross : mam prawo śpiewać i nie uznaje tego za atencjonowanie ani prowokowanie. Gdybym była mezczyzną napewno było nby to odebrane inaczej, czasami spiewamy w kilka osob tanczymy  i sie wygłupiamy, przy tym czasem dostane ja czy inna osoba jakiegoś donejta. Tak boli ;( ??

• Widzę, że twoje szare komórki mają tymczasowy urlop - po co wpisujesz do skargi jakieś bezsensowne wplątywanie dostania przez moją osobę zawieszenia licencji lotniczej. Tak, dostałem licencję lotniczą na okres siedmiu dni, ale w żadnym przypadku za żaden zamach ( kosiarki mają odpalone przenikanie przez inne pojazdy ), bo dostałem to za lądowanie poza płytą lotniska, czy innego helipada - osoba która mi nadała tą karę sama może to obrać w słowa. Dokładniej mówiąc, to mój samolot został odstawiony prze mnie pod wielki znak który znajduje się tuż przy terenie pracy Koszenia Trawy. I nie był to zamach, bo wylądowałem na tyle powoli, że nawet silnik mi się nie uszkodził, a tym bardziej nie została przy tym ranna żadna osoba - odstawiłem samolot na trawniku i podszedłem do płotu żeby coś powiedzieć do supportera surfus_1370, który właśnie w tym dniu dorabiał sobie na koszeniu świeżej trawy.
  • Odniosę się do twojego punktu pierwszego, jeśli mogę - Sama możesz zweryfikować, że jakieś 0,5km od pracy dorywczej na której byłaś znajduje się wyścig ( dla klasy zestawu: wyścigowy ), administracja może sprawdzić w logach czy rzeczywiście wyścigi były przez nas wykonywane, oraz ile doświadczenia zdobyliśmy przez te twoje 'dwie godziny' jeśli jesteś tego tak pewna. A dlaczego miałem się nie zatrzymać do gracza którego nazwę z serwera kojarzę? Trasa wyścigu przebiega pod koniec dosłownie po drodze na której znajduje się ta praca dorywcza, więc przejeżdżając zobaczyłem osoby które znam, po zakończeniu wyścigu uznałem, że zrobię chwilową przerwę i pojadę do nich jeśli tam stoją. A jak można na twoich dowodowych filmikach usłyszeć, próbowaliśmy łapać też 'pokemona' surfusa, ale zażartowałem, że on może nas złapać wszystkich i nie mamy szans - dlaczego słysząc słowo pokemon ( inaczej stworzenie ) od razu reagujesz jak by to było twoje imię?, pozwolę sobie podać przykład. Jeśli masz psa, może masz - może nie, jeśli wołasz go jego imieniem to przyjdzie, albo zareaguje ( podniesie głowę, czy coś ), to dlaczego ty słysząc słowo 'POKEMON', od razu przysłowiowo podnosisz głowę jak ten przykładowy pies którego podałem, co? Przecież nazywasz się zupełnie inaczej, słonko.

Proszę mnie nie oskarżać o rozpoczęcie trendu na nazywanie Ciebie nazwami stworzeń ( pokemonów ), bo przez twoje głupie gadanie spotykam się na serwerze z zapytaniami 'Jakim pokiemonem jesteś?', ale nie mam z tym problemu, tylko się z tego śmieję, sam klasyfikuje się jako słynny Pikachu i tak odpowiadam innym graczom. Sama przez napisanie całej tej skargi dałaś wgląd większej ilości graczy do tego jak jesteś uznawana przez część serwera ( bo na pewno dużo osób które czytały tą skargę, nawet nie miała pojęcia jak jesteś nazywana ) i oczywiście duże grono ludzi przez napisane tego tematu się będzie powiększać ( bo gracze widzą, że nie lubisz tego określenia i specjalnie będą Ci tak mówić ).

• Odnośnie ostatniego punktu twojej wypociny, mogę Cię kochana zapewnić, że płeć w tym przypadku nie ma znaczenia - inną sprawą jest to, że ciężko mi wyobrazić sobie faceta ( oczywiście, kobiety też sobie nie wyobrażam drugiej takiej ) który by zachowywał się identycznie jak ty, w ogóle ciężko mi sobie wyobrazić osobę która by mogła się tak zachowywać bez patrzenia na płeć ( nie spotkałem na serwerze innej osoby szukającej atencji w taki sposób ).

Chciałbym się odnieść do pewnej sytuacji, która miała miejsce na serwerze - dookoła było sporo osób i mogłaś urazić niektóre osoby które są innej wiary ( KLIK ) - Samo mówienie/śpiewanie takiej rzeczy myślę, że jest głupią rzeczą - jak masz ochotę wyrażać swoją wiarę to zabierz się na mszę świętą, a jak lubisz tak śpiewać to zapisz się do chórku kościelnego, wpasujesz się idealnie z takim ślicznym głosem.

• Przez odłam czasu od którego powstała skarga, zdążyłem się nieco doinformować co do osób które są na tych twoich wszystkich zrzutach ekranu z discorda, supporter to normalny człowiek - nie ma nadprzyrodzonych mocy, czy innego mózgu, więc wiadomości bez poparcia tego dowodami są warte tyle co wypłaty dla ludzi na twoim ślubie.

Pozwolę sobie dopisać, na jednym nagraniu zażartowałem ( co słychać na pierwszy rzut ucha/oka ), że oddam majątek za 10 złotych, a ty zareagowałaś jakbyś usłyszała że wygrałaś nowego iphone ( O WŁAŚNIE TAK )

• Trochę nie rozumiem przekazu drugiego punktu twoich potów, bo zrozumiałem to jakbyś nagle była przekonana, że to jednak 'Leprossek' nakręcił na Ciebie całą manie nazywania Cię stworzeniem ( Pokemonem )
  • Podczas siedzenia na serwerze byłem świadkiem jak ludzie Cię zaczepiają, a ich nawet nie kojarzyłem po pseudonimie ( pewnie podłapali to przez twoją przesliczną skargę ), a ty na to zwyczajnie reagowałaś więc tym samym napędzasz na to tak zwany 'hype', nie wiem co ty masz realnie w głowie, nie chcę tego nawet wiedzieć.

Wczoraj odbywały się organizacyjne urodziny właściciela organizacji w której się znajduje, a ty nawet w taki dzień próbowałaś mnie wołać na discorda ( dodam, że było tam może na jednym kanale w najlepszym momencie paręnaście, a ty akurat wtedy chciałaś ze mną gadać, to znów dodaje argument do tego że szukasz kobieto atencji w każdy możliwy sposób - bo nigdy wcześniej nie wołałaś mnie na komunikator głosowy, akurat jak było tyle osób to chciałaś pogadać, a wiadomo że przy tylu osobach to by było jedynie popisywanie się twojej osoby i mówienie jaka ty nie jesteś poszkodowana! A od osoby która była na tym kanale dowiedziałem się, że nie mogłaś się oprzeć wspominania o mnie, innych osobach wpisanych w skargę, oraz nawet jeszcze osobie która nie jest wpisana do skargi ) żeby ze mną gadać? Dziewczyno, życzę żebyś na urodziny dostała różę bez kwiatka, z samymi kolcami. Na pewno nie wejdę z tobą na rozmowę jeśli wypisujesz na parę stron głupot.

• Serwerowa piosenkarko, nie boli mnie że dostajesz datki od ludzi - sama uznałaś że na tych simpach wyciągasz te 5 tysięcy dolców, to co mi do tego - ja sobie na giełdzie samochodowej zarobię może i parę razy tyle, a nie będę Ci sposobu zarobku kraść jeśli się o to boisz!

• Od razu wspomnę o sytuacji wczoraj, żeby nie została obrócona przeciwko mnie, przyjechałem sobie na giełdę LV i parę osób które kojarzę z serwisu akurat sobie rozmawiało na giełdzie ( zapytałem ich o to kiedy odjechała ), że siedzieli na giełdzie bo to trójka znajomych, która ze sobą też siedzi na discordzie, a oczywiście gwiazdka serwerowa przyjechała sanchezem i coś tam sobie gadała. Chodzi mi, żeby nie zostało to obrócone, że zoorganizowałem jakieś spotkanie fanów na giełdzie, bo przyjechałem pooglądać sobie czy są jakieś nowe samochody, a usłyszałem z daleka coś o pokemonach to podjechałem posłuchać o czym toczy się rozmowa. ( Sporo osób właśnie po wystawieniu na forum tej skargi zaczęło ją tak nazywać, bo sama tak się uznaje w samym temacie który aktualnie czytacie ).

Nie chcę wypisywać tutaj więcej tekstu, bo ludzie czytający to nie będą mieli tyle wolnego czasu, aby czytać całą wypowiedź, a chcę żeby wszystko było zwięzłe i zwięzłe do przeczytania dla ludzkiego oka, dlatego z miłości do ludzi zostanę przy takiej ilości tekstu.

Znów życzę każdemu czytającemu miłego dnia / wieczoru, oraz dziękuje za czas który został wykorzystany na przeczytanie mojej wypowiedzi

Pozdrawiam, Wicio.

Niezłego macie konfidenta na serwerze, siedział z nami skulony i przez cały czas jakoś był cicho, wcale cie nie bronił, aby potem przekazać ci informacje i wylizać pewną część ciała.

Widze, że znowu zaczynamy cyrk od nowa. No to tak: Przestań wkońcu żałośnie kłamać że poszłeś do surfusa łapać go jako pokemona, na nagraniach słychać jak patrząc w moją strone mówisz ,,mam cel przed sobą" a potem dajecie mi różne rzeczy z kolegą. Nawet gracz Torpor biegał za mną gdy krzyczałeś goń pokemona! Chyba, że naprawde jesteś takim bezmózgiem aby prowokować supportera, ale to by już był wyczyn.

Pytasz dlaczego na słowo pokemon reaguje jak na własne imie i odbieram to personalnie. Może przez twój idiotyczny komentarz gdzie piszesz że nie ma na mnie tak dużego pokebola i trzeba mnie będzie znosić na serwerze, a potem jeszcze twoje żałosne ,,ok ok" od których mnie skręca, a potem jeszcze chodzisz do innych graczy i mówisz zeby zapytali Dire czy dorzuci pokemona. I będe mówić do skutku o tym że to ty rozpocząłeś mówienie na mnie w ten sposób bo tak było. Jeszcze raz przypomne WCZESNIEJ NIKT TAK DO MNIE NIE MÓWIŁ. Najwcześniej zaraz po tobie zaczeli do mnie mówić w ten sposób twoi najlepsi koledzy, w tym Lepross którego tytuł filmiku brzmi ,,Diss na Pokemona Apulix". A potem inni twoi koledzy którzy idą za tobą ślepo tak jak np. ,, 0_o "

Kolejna rzecz, nic mnie nie obchodzi co sobie jesteś w stanie wyobrazić a czego nie. Jeśli moje zachowanie które tak ci przeszkadza było by w jakiś sposób nie stosowne to otrzymałabym bana. Do tej pory za żadne moje rozmawianie z graczami których ty i twoi koledzy nazywacie ,,simpami" nie otrzymałam żadnej kary ani ostrzezenia bo niestety dla ciebie - moge rozmawiać z kim chce, ile chce, i o czym chce. Tak , żartujemy czasem w kontekscie seksualnym, BO JA I MOI ZNAJOMI JESTESMY DOROŚLI. Jeśli dla ciebie właczenie animacji taniec 10 lub /wale to tragedia narodowa to co ty zrobisz chłopaku jak ktoś cie rzeczywiście będzie napastować seksualnie. Poza tym żarty typu ,,sprzedasz auto taniej jak dorzuce dupe mojej Diry?" nie są skierowane do ciebie tylko do zaprzyjaznionych graczy którzy nie zgłaszali mi aby coś im przeszkadzało. Boli was to że inni ze mną rozmawiają, boli was to bo jestem kobietą. Mam takie same prawa jak męzczyzna, moge zachowywać się , zartować, rozmawiać z kazdym tak jak wy.

W organizacyjne urodziny próbowałaś wołać mnie na voice - tak, dowiedziałam się ze jesteś na tamtym serwie a skoro jesteś taki pewny tego co mówisz w każdej z twoich wypowiedzi tutaj wypoconej to może powiedz mi to prosto na voice o ile sie nie zająkasz na smierc ze stresu.

Anyway, słowo przeciwko słowu, czekam na rozstrzygnięcie, chyba że jeszcze coś napiszesz to sie będe musiała odnieść

4 minuty temu, Apulix napisał:

Niezłego macie konfidenta na serwerze, siedział z nami skulony i przez cały czas jakoś był cicho, wcale cie nie bronił, aby potem przekazać ci informacje i wylizać pewną część ciała.

Widze, że znowu zaczynamy cyrk od nowa. No to tak: Przestań wkońcu żałośnie kłamać że poszłeś do surfusa łapać go jako pokemona, na nagraniach słychać jak patrząc w moją strone mówisz ,,mam cel przed sobą" a potem dajecie mi różne rzeczy z kolegą. Nawet gracz Torpor biegał za mną gdy krzyczałeś goń pokemona! Chyba, że naprawde jesteś takim bezmózgiem aby prowokować supportera, ale to by już był wyczyn.

Pytasz dlaczego na słowo pokemon reaguje jak na własne imie i odbieram to personalnie. Może przez twój idiotyczny komentarz gdzie piszesz że nie ma na mnie tak dużego pokebola i trzeba mnie będzie znosić na serwerze, a potem jeszcze twoje żałosne ,,ok ok" od których mnie skręca, a potem jeszcze chodzisz do innych graczy i mówisz zeby zapytali Dire czy dorzuci pokemona. I będe mówić do skutku o tym że to ty rozpocząłeś mówienie na mnie w ten sposób bo tak było. Jeszcze raz przypomne WCZESNIEJ NIKT TAK DO MNIE NIE MÓWIŁ. Najwcześniej zaraz po tobie zaczeli do mnie mówić w ten sposób twoi najlepsi koledzy, w tym Lepross którego tytuł filmiku brzmi ,,Diss na Pokemona Apulix". A potem inni twoi koledzy którzy idą za tobą ślepo tak jak np. ,, 0_o "

Kolejna rzecz, nic mnie nie obchodzi co sobie jesteś w stanie wyobrazić a czego nie. Jeśli moje zachowanie które tak ci przeszkadza było by w jakiś sposób nie stosowne to otrzymałabym bana. Do tej pory za żadne moje rozmawianie z graczami których ty i twoi koledzy nazywacie ,,simpami" nie otrzymałam żadnej kary ani ostrzezenia bo niestety dla ciebie - moge rozmawiać z kim chce, ile chce, i o czym chce. Tak , żartujemy czasem w kontekscie seksualnym, BO JA I MOI ZNAJOMI JESTESMY DOROŚLI. Jeśli dla ciebie właczenie animacji taniec 10 lub /wale to tragedia narodowa to co ty zrobisz chłopaku jak ktoś cie rzeczywiście będzie napastować seksualnie. Poza tym żarty typu ,,sprzedasz auto taniej jak dorzuce dupe mojej Diry?" nie są skierowane do ciebie tylko do zaprzyjaznionych graczy którzy nie zgłaszali mi aby coś im przeszkadzało. Boli was to że inni ze mną rozmawiają, boli was to bo jestem kobietą. Mam takie same prawa jak męzczyzna, moge zachowywać się , zartować, rozmawiać z kazdym tak jak wy.

W organizacyjne urodziny próbowałaś wołać mnie na voice - tak, dowiedziałam się ze jesteś na tamtym serwie a skoro jesteś taki pewny tego co mówisz w każdej z twoich wypowiedzi tutaj wypoconej to może powiedz mi to prosto na voice o ile sie nie zająkasz na smierc ze stresu.

Anyway, słowo przeciwko słowu, czekam na rozstrzygnięcie, chyba że jeszcze coś napiszesz to sie będe musiała odnieść

Śmieje się czytając każde słowo które tutaj wypisałaś, ale spoko siedzę na krześle więc grawitację utrzymam! Widzę, że pisałaś to w nerwach i na szybko - bo sporo błędów popełniłaś.. mogłaś chociaż poprawić, bo połowa tekstu się na czerwono mi podświetla.

• Do pierwszej części tej wypowiedzi, kochana Apulix - gdzieś możesz na własnych dowodach na mnie znaleźć, ale też napisałem to w odpowiedzi wyżej, ale chyba nie przeczytałaś tego dokładnie.. nie wiem chyba Ci znikło parę wyrazów, zdań w mojej wypowiedzi. A dokładniej napisałem, że gracze tam zebrani zaproponowali na czacie, nie pamiętam czy głosowym, czy pisemnym, by może złapać w pokeballa surfusa ( supportera ), a ja się zaśmiałem na czacie głosowym, że on nas prędzej wszystkich złapie, więc nie rób ze mnie jakiegoś bandyty. Więc nikt nie prowokował supportera, w żaden możliwy sposób, a sam to moim zdaniem słyszał jesli miał odpalone dźwięki.
  • Widzę, że caps-locka odkryłaś w klawiaturze, bo nieco go dużo w twojej wypowiedzi, masz rację masz prawo rozmawiać z kim chcesz, kiedy chcesz i jak chcesz - no cudu nie odkryłaś, ale dlaczego cytujesz słowo 'simp', jak sama do znajomego tak mówiłaś jeszcze parę dni temu na pracy dorywczej, gdy z niej wychodziłaś - że na nich od trzech, do pięciu tysięcy dziennie wyciągasz, to są skarbie twoje słowa z voice-chatu, a nie wyciągnięte z przysłowiowej czarnej dziury bzdury. I nie byłaś jakoś zasmucona w momencie mówienia tego, tylko pewna siebie to mówiłaś.

Nie jąkałbym się w trakcie rozmowy z tobą, ale stwierdzam fakty, że chciałaś sobie podbić nieco atencję do góry, jeśli wołasz mnie tylko w wypadku kiedy na kanale siedzi paręnaście osób - no tak to bynajmniej wygląda, a dodatkowo nazywasz kogoś konfidentem - mam prawo wiedzieć, co mówisz o mnie, kiedy sama płaczesz że napędzam na Ciebie jakąś manie nazywania Cię stworzeniem, czyż nie? A kiedy na kanale jest paręnaście osób to któraś z nich może uwierzyć w coś co mówisz i zacząć pluć nienawiścią w moją stronę, czy nie mam racji? I teraz to ty jesteś tą złą osobą, skarga się widzę odwraca przeciwko osobie ją wstawiającą - bo gadasz coś o mnie i paru innych osobach, gdy słyszy to sporo osób w jednym momencie.

• Sama wspomniałaś, że pomyślałaś ( czy co tam zrobiłaś ) o sobie kiedy stojąc niedaleko Ciebie pisaliśmy z paroma osobami o łapaniu pokemonów, ale dlaczego wstawiasz do skargi jak piszę na czacie /g ( czat premium ) czy ktoś widział na serwerze snorlaxa, przecież nie stałem obok Ciebie, jedynie widziałaś pare wyrazów na czacie dla ludzi ze statusem premium, a zareagowałaś jakbym napisał "czy widział ktoś apulix bo mam dla niej smakołyka".

Coraz więcej wypowiadasz się do skargi, to coraz więcej to się obraca przeciwko Tobie i napędzasz na siebie śmiech, a więcej ludzi widzi jak Cię nazywają niektórzy, podłapują to i tak od osoby, do osoby i kolejnej.

W pierwszej wypowiedzi wspomniałem, że wypowiadam się tylko za swoją osobę, ale nie mogę tego czytać z każdą twoją wypowiedzą dalej - co mają rozmowy z aplikacji messenger, do serwera ProjectRPG - serwer jest jakoś powiązany z aplikacją która używa większość świata?

Ja nie dorzucam żadnych dowodów, bo nie jest to skarga na Ciebie, tylko odnoszę się jedynie do skargi na parę osób, w tym na mnie - ale dziewczyno, jedyny dowód jaki można wyciągnąć z twojej skargi to, że dostałaś dwa robaki ( przynęta na ryby ) i jeden chleb od innego gracza - chcesz mnie ukarać za dowód jak daje Ci przynętę do łowienia ryb? XDXDXD, mogę Ci podjechać i w każdym momencie dać ich więcej, jeśli już tamte zdążyłaś jakoś pożytecznie użyć ( mam nadzieje, że do łowienia ryb oczywiście ).

Jeśli masz się wypowiadać dalej do tej skargi, to popraw trochę ortografię i pisz sensowniej - a raczej pewnie Dira. niech pisze sensownie, bo bym był bardziej skłonny odpowiedzi, że on składa te zdania, bo wątpię byś je sama kleiła.

• Dlaczego nazywasz mnie bezmózgiem, nie życzę sobie od twojej osoby takich odzywek, skarbku! zGjmESj.png

Także podsumowując, jak zabrakło Ci tych dwóch robaków i kawałka chleba które dostałaś parę dni temu ( kosztują $10/sztuka ), to proszę zgłaszać się na /pm - pseudonim z serwera znasz, także mogę być o to spokojny.

• Ale mogę stwierdzić, że z krytyką się nigdy nie spotkałaś - bo 95% komentarzy pod twoimi tik-tokami i na instagramie to ❤️❤️❤️❤️, od kont zarejestrowanych w innych krajach, zapewne to fake konta, musisz się dowartościowywać jakimiś followami, od osób które mieszkają jakieś 5000km dalej? Nawet na dołączonym zrzucie ekranu z tiktoka, którego dołączyłaś widać, jaka jest twoja widownia na social-mediach.

Jesteś pewna swojego, a po chyba dwóch godzinach miałaś 20 'haha', pod główną skargą po jej odkryciu, nawet supporterzy mają z Ciebie pompę tylko nie mogą być stronni, takie życie.. liczę na sensowniejszą odpowiedź, jeśli masz zamiar coś dalej pisać.

Miłego znów czytającym!

Pozdrawiam, Wicio.

Krótko i zwięzle bo zmęczyłam się samym czytaniem. Podziwiam że znów się tak rozpisałeś.

Mam dużo reakcji haha pod skargą, za to ty o pozytywne reakcje prosisz ludzi na czacie od samego rana co widać na załączonym niżej obrazku.

Nie pisz do mnie ,,skarbie" bo sobie tego nie życze i brzmi to obrzydliwie z ust kogoś takiego jak ty.

Skarga nie jest o jakieś zasrane robaki człowieku i mylą ci sie już wątki z tych emocji. Skarga jest za notoryczne gadanie o mnie, nękanie i wypisywanie do mnie przez innych graczy w innych portalach społecznościowych. A że jesteś prowodyrem to jesteś w skardze.

Odczep się od Diry. i przestan sugerować że on pisze za mnie odpowiedzi. Nie interesuje mnie ile w tej odpowiedzi do ciebie zrobie literówek czy czego kolwiek bo jest pózno i nie pisze jak narazie pisma procesowego na twoją osobe. To że ty od rana do wieczora grasz w mta i masz czas wypisywać takie rzeczy w formacie jakichś zawiadomień to kwestia tego że jak przypuszczam siedzisz na utrzymaniu rodziców. Odpowiedz napisana na pół strony nie gwarantuje ci przewagi.

Komentarze pod moimi tiktokami i na instagramie to realne osoby, jak ci potrzeba statystyk to ci wrzuce screena skąd pochodzą obserwatorzy, do tego mam współprace z firmami które wcześniej same sprawdzają moje konto a raczej im nie zależy na dotarciu do arabów + jeśli już takowi mnie obserwują to jaki mam wpływ na to skoro instagram jest aplikacją globalną. Chcą to obserwują i tyle. Więc nie nie brakuje mi atencji i niczym sie nie dowartościowuje. Instagram to nie tylko popularność, czerpie z tego zysk materialny. Staram się robić coś ze swoim życiem a nie stać w miejscu jak inni. Jeśli oglądasz polski YouTube to taki pan jak Takefun mówił o tym że jak ktoś chce być sławny za wszelką cene dla samej sławy to jest mu szkoda takich osób i podzielam to zdanie w 100%. Ale może znowu coś cie boli, nie wiem.

I na koniec ,,nawet supporterzy mają z Ciebie pompę" , człowieku, gdybyś wiedział ile ludzi ma z ciebie to byś chyba sie pod ziemie zapadł.

656.png

7 minut temu, Apulix napisał:

Krótko i zwięzle bo zmęczyłam się samym czytaniem. Podziwiam że znów się tak rozpisałeś.

Mam dużo reakcji haha pod skargą, za to ty o pozytywne reakcje prosisz ludzi na czacie od samego rana co widać na załączonym niżej obrazku.

Nie pisz do mnie ,,skarbie" bo sobie tego nie życze i brzmi to obrzydliwie z ust kogoś takiego jak ty.

Skarga nie jest o jakieś zasrane robaki człowieku i mylą ci sie już wątki z tych emocji. Skarga jest za notoryczne gadanie o mnie, nękanie i wypisywanie do mnie przez innych graczy w innych portalach społecznościowych. A że jesteś prowodyrem to jesteś w skardze.

Odczep się od Diry. i przestan sugerować że on pisze za mnie odpowiedzi. Nie interesuje mnie ile w tej odpowiedzi do ciebie zrobie literówek czy czego kolwiek bo jest pózno i nie pisze jak narazie pisma procesowego na twoją osobe. To że ty od rana do wieczora grasz w mta i masz czas wypisywać takie rzeczy w formacie jakichś zawiadomień to kwestia tego że jak przypuszczam siedzisz na utrzymaniu rodziców. Odpowiedz napisana na pół strony nie gwarantuje ci przewagi.

Komentarze pod moimi tiktokami i na instagramie to realne osoby, jak ci potrzeba statystyk to ci wrzuce screena skąd pochodzą obserwatorzy, do tego mam współprace z firmami które wcześniej same sprawdzają moje konto a raczej im nie zależy na dotarciu do arabów + jeśli już takowi mnie obserwują to jaki mam wpływ na to skoro instagram jest aplikacją globalną. Chcą to obserwują i tyle. Więc nie nie brakuje mi atencji i niczym sie nie dowartościowuje. Instagram to nie tylko popularność, czerpie z tego zysk materialny. Staram się robić coś ze swoim życiem a nie stać w miejscu jak inni. Jeśli oglądasz polski YouTube to taki pan jak Takefun mówił o tym że jak ktoś chce być sławny za wszelką cene dla samej sławy to jest mu szkoda takich osób i podzielam to zdanie w 100%. Ale może znowu coś cie boli, nie wiem.

I na koniec ,,nawet supporterzy mają z Ciebie pompę" , człowieku, gdybyś wiedział ile ludzi ma z ciebie to byś chyba sie pod ziemie zapadł.

656.png

Spoko, zaprzestaje komentowania tego i czekam na wynik osoby rozpatrującej tą skargę 🙂, a co do samego screenshota jak 'proszę' Euzebiusza o serduszko, to mogłaś chociaż pokazać parę linijek do góry, wtedy by było wiadomo, że napisałem to w formie żartu - ale widzisz, ucinasz pod swoje potrzeby.

W dniu 15.09.2022 o 17:17, Apulix napisał:

UID: 51241
Login: Apulix
Nick oskarżonego: Wicio., Magz, Lepross
Powód skargi: Prowokacje, nękanie, wyśmiewanie, drażnienie, nastawianie innych graczy przeciwko mnie i moim przyjaciołom.
Data zdarzenia: Sytuacja ma miejsce od około 2 tygodni
Dowody: 

nagranie numer 1 https://drive.google.com/file/d/1L12tCf7kNP0tiQti8IyZYzcBJm_ti2tr/view?usp=drivesdk ,

nagranie numer 2 https://drive.google.com/file/d/1Ktc3ElvyiAVx6Rq2c-9a0f3-giTJldwe/view?usp=drivesdk,

nagranie numer 3 https://drive.google.com/file/d/1Kqkf_QTFwG1NjNPYfiZ5EJ-SA6b5penO/view?usp=drivesdk

wulgarna piosenka --> https://youtu.be/8-vyVJerc48,

kolejne nagranie https://drive.google.com/file/d/1LKraq1AntdRva3t2X5b8N8uuExU9TDR4/view?usp=drivesdk.

nagranie rozmowy --> https://drive.google.com/file/d/1Le8G_duOYRC5U-eEK872o39P3HvEKDAB/view?usp=drivesdk

Dysk z kilkunastoma nagraniami gracza Dira. https://drive.google.com/drive/folders/1gadtgMNSpmnAx_NcZeAgAeD1awPAxUzR

wyzywanie.PNG.2c7a884e43e6992e913c7943e3dd9c31.PNG
dowody1.png.d3021a1af1b7c56e61989de7253f9d6b.pngdowod3.thumb.png.e1fccc9bf3e3e89ed837cd780dc89ab1.pngdowod4.thumb.png.140c34aa49f0f1740ad3f708c88575ae.pngdowod5.thumb.png.e5ed90a098e920f4b1d43dd68ee531bf.pngdowod6.thumb.png.599abcba55515e99a737ad3d219db195.pngdowod2.thumb.png.5a23df7487c5b26dcef4000b30e8e9d7.pngdowod7.thumb.PNG.f59cb63a02e993a7084d2ebd181d7b25.PNGdowod8.png.5936caa9f7238e7ef95840347f57d144.pngdowod9.thumb.png.46e98ae7d82ddc17acad43803648dfa0.pngdowod10.thumb.png.b2732b5a57d49b164ce471e8e4bf2b11.png

Opis sytuacji: Grupa kilku graczy nęka mnie i gracza Dira. od pewnego czasu. Gracze wymienieni poniżej już od dawna mieli do mnie problemy o wszystko. Najgorsze zaczęło się od tego, że dodałam post na forum o organizowanej przeze mnie imprezie. Wiele osób się tym zainteresowało i temat zdobył przypinkę ,,gorący temat". Kilkoro graczy od tamtego czasu obraża mnie i moich przyjacioł i prowokuje przy każdej możliwej okazji. Są to następujący gracze : Wicio. ,Lepross, Magz. Prowokacje mają miejsce zarówno w grze jak i na forum. Pod słynnym postem gracz Wicio. napisał długi komentarz obrażający mnie. Miały miejsce prokowacje na czacie głosowym takie jak - Wicio : Ej Lepross mamy jakąś szmate? Lepross: no tu jezdzi jedna (byłam na kosiarce), oraz na czacie pisemnym, było ich jednak tak dużo ze załącze tylko kilka. Szykanowanie dotyka nie tylko mnie ale i mojego przyjaciela o nicku Dira. Był on świadkiem większości tych zdarzeń. Przez wdanie się z Wicio. w kłotnie otrzymałam kare wyciszenia na 3 dni i wczoraj wchodząc na serwer otrzymałam od gracza Magz taką wiadomość : ,,jak się odezwiesz daję ci 10 k". Zaczęłam otrzymywać prywatne wiadomości na portalach społecznościowych takich jak Instagram czy Facebook o nie kulturalnych treściach, przykładem jest gracz Lepross od którego otrzymałam taką wiadomość jak : ,,Wicio jest gigachad (zdjęcie z napisem WYPIERDALASZ)" Dodatkowo gracz Lepross nagrał niecenzuralną piosenkę na mój temat którą wrzucił na YouTube pod linkiem : https://youtu.be/8-vyVJerc48 Gdyby link został usunięty mamy pobraną te piosenkę ,obraża w niej zarówno mnie jak i gracza Dira. Mówi w niej że robie innym graczom loda i ogólnie dopuszczam się rzekomego nierządu. W dniu 14.09.2022 gracz Magz w porozumieniu z graczem Wicio. skopiowali prawie co do słowa mój post z forum, wstawili go na off topic i wyśmiewali nas za jego pomocą. Cały problem leży w tym że zgłaszanie ich to jedyne co moge zrobić.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: poinformowaniegraczy.thumb.png.d5648b539fd23a27d7e04730f343c6a1.png

IMG_20220915_180655.jpg

IMG_20220915_180655.jpg

IMG_20220918_181221.jpg

Ogółem zobaczyłem teraz tego screena na samym dole i bo pierwsze tego chłopa nie znam.a bo drugie nie wiem nawet gdzie mieszkasz i szczerze mam wykurwio** gdzie mieszkasz. Więc do screena nie przyznaje że coś kiedyś takiego pisałem lub mówiłem 

Po decyzji podjętej z RCON doszliśmy do rozwiązania tej sprawy. W związku z zawartymi dowodami w skardze, wypowiedziami poszczególnych osób oraz logami, które sami sprawdzaliśmy zostają nałożone kary na poszczególne osoby.

@Wicio. zostaje zbanowany na okres 30 dni w związku z prowokacjami, uprzedmiatawianiem, działaniem na szkodę społeczności, brakiem kultury. Tym samym zostaje nałożona na niego kara na Voice Chat na okres 60 dni.

@Magz zostaje zbanowany na okres 30 dni w związku z prowokacjami, uprzedmiatawianiem, działaniem na szkodę społeczności, brakiem kultury. Tym samym zostaje nałożona na niego kara na Voice Chat na okres 60 dni.
@Lepross zostaje zbanowany na okres 30 dni w związku z prowokacjami, uprzedmiatawianiem, działaniem na szkodę społeczności, brakiem kultury.

Warunek odbanowania to publiczne przeprosiny obojga na forum w aktualizacji statusu po min. 14d bana oraz zobowiązanie się do nieporuszania nigdy więcej tego tematu przez was samych.

Apelacje od kary wyciszenia Mute możecie pisać po 30 dniach od nadania kary.

Jeżeli występowały jakieś prowokacje lub inne sytuacje, które są niezgodne z regulaminem serwera z drugiej strony to sugerowane jest napisanie skargi z uwzględnieniem dowodów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.