Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza Bakson*

MenTosQ.As

Rekomendowane odpowiedzi

Login: SmurVTer
Nick oskarżonego: Bakson*
Powód skargi: Pożyczyłem 19k miałem oddać 25k za 5dni w piątek a już jest niedziela a chłop pisze że o mnie wczoraj nie było i bla bla 
Data zdarzenia: nwm od kiedy liczyc ale chyba od piatku - 04.12.2020
Dowody:  nwm jak wkleic ale moge na pirw wyslac tam jest napisane -wczoraj mnie nie bylo ale dzis bede caly dzien  a go nie ma nadal !!!!!!!! a czekam już 2 dni zaraz 3 a jak pytałem czy można za 6dni oddac te 25k to sie kłócił że nie jeśli gracz nie wbije do jutra to mu nei oddam przez tydzień bo mnie nie bedzie

Opis sytuacji:  chyba wyjasnilem pisalem na og czy ktos pozyczy 19k on sie zglosil i dal mialem oddac w piatek pytalem czy moge w sobote to sie klocil ze nie ze w pisatek a jest juz ...

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: nie mozna tu wklejac ale moge na priw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.