Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na mam16cm

ResK

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 5363
Login: Czacha_V8T
Nick oskarżonego: mam16cm
Powód skargi: Całkwity bark kultury, wyzywanie
Data zdarzenia: 14.09 około 9:00 rano
Dowody: Wysyłam w załączniku
Opis sytuacji: Dziś rano podczas pełnienia służby w SATC mieliśmy straszy spam zgłoszeniami. Widocznie gracz poczuł się urażony, iż nie możemy wykonać kilku zgłoszeń w minutę i postanowił napisać do mnie wiadomość, w której mnie obraził. Gdy zapytałem się o powód takiego słownictwa gracz odpowiedział, że ładnie mówiąc ,,wolno pracuje" (dokładne dobór słów przesyłam w załączniku). Gdy w końcu przyjąłem od niego zgłoszenie w trakcie kurs miał pretensje o to, że nie zawiozłem ich do celu najkrótszą drogą. Dodam, że nie zapłacili za to żadnych pieniędzy, gdyż ze względy na niską RP.  Zamazane na czarno zdania to dane frakcyjne, które zabrania się nam udostępniać. Przesyłam też punkt regulaminu SATC mówiący, że pracownik nie ma obowiązku dojechać do celu najkrótszą drogą.
10. Pracownik nie ma obowiązku jechać najkrótszą drogą do celu wyznaczonego przez klienta. Wszystkich czytających pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >>[33] mam16cm: z przykrością informuję Cię o skardze na forum

sakrga.png

skargaa.png

sakrga2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.