Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza Wicio.

GieniuU

Rekomendowane odpowiedzi

UID:37783
Login: GieniuU

Nick oskarżonego: Wicio.
Powód skargi: utrudnianie rozgrywki oraz bugowanie pracy dorywczej
Data zdarzenia: 14.09.2022

Dowody: 

Opis sytuacji: gram sobie elegancko na serwerze robię sobie zadanie dnia i pojawia się gracz o nicku Wicio. przeszkadzając mi i blokując blipa do wyciągania paczek po tym jak nie chciałem sprzedać mu pojazdu 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

mta-screen_2022-09-14_04-22-18.png

mta-screen_2022-09-14_04-23-38.png

mta-screen_2022-09-14_04-23-43.png

mta-screen_2022-09-14_04-29-42.png

mta-screen_2022-09-14_04-30-57.png

Chciałbym się odnieść do tej skargi, to moja pierwsza taka sytuacja na serwerze i chciałbym wnieść o oczyszczenie mnie z zarzutów, mogę wysłać graczowi $500, za parę minut starego czasu - myślałem że chociaż się z nami pośmieje, a tu taka sytuacja, a to co tam jest dopisane w skardze to oszczerstwa, bo to kolega chciał samochód - ale że miał status MUTE, to pisałem za niego - sam nie miałem takiej gotówki, więc koło nosa mi lata czy samochód zostanie w jego rękach, czy nie. Gracza w grze przeprosiłem, ale chyba mu ciśnienie podniosłem to po prostu pojechałem w swoją stronę. Więc jeśli jest możliwość to poproszę wiadomość czy można mu przelać te $500 i wykonam przelew w banku. Jeśli nie ma takiej możliwości, to po prostu poniosę konsekwencje swoich czynów i parę dni bez aktywnego prawa jazdy sobie pochodzę po serwerze.

Pozdrawiam, Wicio.

Gracz był bardo nie miły dla mnie i po wielu moich prośbach nie zaprzestawał utrudniać mi lecz wybaczam mu i przyjmę od niego przekazaną kwotę którą wymienił i mam nadzieję że więcej to się nie powtórzy z jego strony w stosunku do mnie jak i do innego gracza 😊 @Szakal_

@GieniuU Dziękuje bardzo za szansę, prześlę na twoje UID nieco większą kwotę niż napisałem wyżej - więcej się to nie powtórzy, życzę miłego wieczorku!

DOWÓD PRZELEWU: q8ewEo6.png, x2 więcej za zniszczenie humoru przed spaniem - mam nadzieje, że następnym razem nasze spotkanie będzie bardziej milsze i nie w temacie na forum 😛.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.