Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ odrzucona Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - Skawalker

Siekierka

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Siekierka
Nick pracownika: @Skawalker
Powód:  Wzorowy pracownik
Dowody:

Spoiler

image.thumb.png.897177c8e4d994f874a1cc69a99c3410.png

Opis sytuacji: Stałem sobie w ten piękny wtorkowy wieczór przed tańszą giełda w Las Venturas, gdy tu nagle ni stąd, ni zowąd zakończył swój kurs wspomniany w tytule p. Skawalker. Po tym jak rozliczył się z uprzednim klientem postanowiłem wsiąść do pojazdu. Po tym jak się przywitałem i przedstawiłem, zapytałem go "a dokąd pan aktualnie zmierza?"-na co on odrzekł- Na spawn sf. Tak się szczęśliwie dla mnie zdarzyło, że akurat zmierzałem w tym samym kierunku. Po krótkiej rozmowie zgodził się On zabrać mnie za DARMO ($$$) przy okazji. Podczas jazdy wykazywał z swojej strony pełną kulturę, elokwencje, inteligencję oraz charyzmę. Sprawił, że moja podróż choć krótka, była piękna zarazem.  Zadbał o moją wygodę podczas jazdy, jechał ostrożnie dbając o przepisy drogowe, bacząc swoją uwagę na znaki poziome oraz pionowe. Dopasował nawet radio do moich preferencji. Tacy ludzie to perełka na dnie całego oceanu, którą należy szanować i pielęgnować. Dochodząc do fundamentalnej konkluzji, twierdze że ów pracownik zasługuje nie tylko na plusa, ale jak i również na awans! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.