Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na CeglaXD

koksixx

Rekomendowane odpowiedzi

Login: koksixx
Nick oskarżonego: CeglaXD
Powód skargi: Przykre , Bardzo nie ładne zachowanie Cegły
Data zdarzenia: 11.09.22/12.09.22 
Dowody:  np jego odpowidz na moją  apelację na forum 
Opis sytuacji: Sprawa wygląda tak Dostałem muta od suportera za CBK na chacie organizacyjnym , Bardzo dawno tu nie grałem i zapomniałem że u was na servie jest mut za nie stosowne odzywanie się na chacie organizacji , Pan suporter CegłaXD śmiem twierdzić po Nazwie administratora że nie ma on dużo lat i mało rozsądku ponieważ stwierdził on że 3 dni za czyn wymieniony powyżej . Nic nie uprzedził nie mut nastąpił odrazu bez żadnego ostrzeżenia , Tak zwanego warna !! .  Napisałem apelacje o jak najlepsze rozpatrzenie z myślą że suporter ściągnie mi kare , Stwierdził on że mi jej nie zdejmie . Dlatego napisałem ponownie 2 apelacje po czym suporter CeglaXD ją ponowie odrzucił i postraszył mnie punktami na forum bardzo słabe zachowanie. Z racji tego że informowałem w apelacji że jestem tu po przerwie i nie pamiętałem że nie mogę pisać takich rzeczy a to było jeszcze w gronie znajomych którzy najprawdopodobniej zgłosili mnie specjalnie tylko po to żeby mnie puzniej* wyśmiać . Moim zdaniem suportmen CeglaXD powinien informować ostrzegać warnem przed zmutowaniem kogoś !!!! 

Witam serdecznie. Zacznę mą wypowiedź od tego, że nie mam obowiązku Ciebie ostrzegać przed nadaniem tobie kary mute, słowa wypisane przez Ciebie na chacie organizacji były ponadto toksyczne, że postanowiłem od razu nadać Ci karę wyciszenia. Co do apelacji, tam dodałem, że patrząc na te słowa przez Ciebie napisane - nie mam zamiaru zdejmować Ci kary. Odrzuciłem apelacje, a następnie ujrzałem twoją następną apelację. Tam ponownie napisałem, że nie zdejmę kary (z powodu rzecz jasna na wymiar słów przez Ciebie napisanych) i przestrzegłem Ciebie przed napisaniem kolejnej apelacji, ponieważ wtedy mógłbyś zostać ukarany punktami z powodu złamania regulaminu działu. Mam nadzieję, że wyjaśniłem Tobie wszelkie niejasności. Jeszcze dodam, że wiek tutaj nie robi znaczenia. Życzę miłego wieczorku! 

8 minut temu, CeglaXD napisał:

Witam serdecznie. Zacznę mą wypowiedź od tego, że nie mam obowiązku Ciebie ostrzegać przed nadaniem tobie kary mute, słowa wypisane przez Ciebie na chacie organizacji były ponadto toksyczne, że postanowiłem od razu nadać Ci karę wyciszenia. Co do apelacji, tam dodałem, że patrząc na te słowa przez Ciebie napisane - nie mam zamiaru zdejmować Ci kary. Odrzuciłem apelacje, a następnie ujrzałem twoją następną apelację. Tam ponownie napisałem, że nie zdejmę kary (z powodu rzecz jasna na wymiar słów przez Ciebie napisanych) i przestrzegłem Ciebie przed napisaniem kolejnej apelacji, ponieważ wtedy mógłbyś zostać ukarany punktami z powodu złamania regulaminu działu. Mam nadzieję, że wyjaśniłem Tobie wszelkie niejasności. Jeszcze dodam, że wiek tutaj nie robi znaczenia. Życzę miłego wieczorku! 

Mojom całkiem nie skromną wypowiedzią w tym momencie chce dodać że wiek ma dużo do znaczenia w pełnieniu obowiązków administratorskich ! . A po z tym skoro twierdzisz że wiek nie ma nic do znaczenia to powinieneś brać poprawkę na chaty organizacyjne bo wiele razy jest tak że ! np : Gadamy na platformie discord i tam dochodzi do rozmowy między organizacyjnej i potem całkiem często zdarza się że ciąg dalszy tych wulgaryzmów jest ciągniętych w grze bo ktoś czegoś sobie nie dopowiedział na discord . I moim zdaniem mimo że nie masz obowiązku dawać warnów czyli ostrzeżeń powinieneś brać bardzo dużą poprawkę na to co się dziej na czatach organizacji koniec kropka 😉 . Przemyśl chłopaku to na następny raz bo jak tak będziesz robił to dużo osób będzie pisało skargę i nie daj boże skończy pełnić służbę na takiej posadzie Cegiełko . 

16 godzin temu, CeglaXD napisał:

Nie jest to w moim interesie zaglądanie Wam na serwer discord, moim obowiązkiem jest pilnowanie serwera, zostałeś zgłoszony, to też zostałeś ukarany. Czekam na decyzję Adm. RCON.

Jak mówiłem u góry powinieneś brać dystans do czatów organizacyjnych ! , Pierw dawać ostrzeżenia . A to że ktoś jak mówisz poleciał za mocno to wasza wina bo nie macie czasu dać ostrzenia bo najwidoczniej nie nadążacie z raportami i bierzecie je z dużym opuznieniem czasowym . To już nie wina graczy tylko wasza że nie nadążacie pomagać a potem straszycie punktami na forum 😉 ! .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.