Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na kvbs2137

MarkSon

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 17192
Login: MarkSon
Nick oskarżonego: kvbs2137
Powód skargi: Pomyłka w transakcji i ucieczka z serwera
Data zdarzenia: 08.09.2022 godzina 20.20/20.30 około.
Dowody: mta-screen_2022-09-08_20-32-50.thumb.png.6f349854e6cc8831f2232e1b1c70ff86.pngmta-screen_2022-09-08_20-32-12.thumb.png.532fbcb3dbe10bc3a6127b1f7f888f37.png

image.thumb.png.9f77b759e5f0d5d7027a80367256248c.png

Krótki film, niestety tylko końcówka ale widać tam nawet tego Huntleya:

https://imgur.com/2a77vMW

Opis sytuacji: Witam, nastąpiła niefortunna sytuacja. Mój Huntley id:27867 - jest to czysty Huntley w 2.5dieslu na felgach. Ogłaszałem go na czacie /og razem z innym pojazdem w ten sposób:  [S/W] Super GT 3.2pb, napęd AWD, dodatkowy kluczyk || Huntley 2.5diesel fele, radio. Był on również wystawiony na giełdzie. Sprawa jest taka, że posiadałem dwa Huntleye, jeden była to baza pod projekt, który stał u mnie na domku i nigdzie go nie ogłaszałem ani nie wystawiałem: Jego ID to: 16697, był to Huntley 3.3pb z dużymi felgami i ECUV4. Gracz do mnie napisał ze da 110k za huntleya. Ponegocjowalismy chwilę i dogadalismy się na 115k. Czekał on na mnie na giełdzie obok wystawionego Huntleya, więc na pewno wiedział, że chodzi o tego przy którym stał. Poszedłem do biura i przez przypadek dodałem złego Huntleya do wymiany. Po fakcie się zorientowałem, że nie tego Huntleya mu sprzedałem. Napisałem do gracza, żebyśmy się odmienili i sprzedam mu od nowa bo to była pomyłka, lecz on uciekł z serwera od razu jak mu powiedziałem. Moja propozycja jest taka, że odkupie po prostu tego Huntleya za tyle co sprzedałem czyli 115k. Chciałbym prosić o pomoc w odwróceniu tej sprawy, ponieważ gracz nie wydaje się chętny do współpracy. Zwyczajnie się spieszyłem i zapomniałem, że posiadam 2 Huntleye. Bardzo mi przykro z tego powodu, bo dopiero dzisiaj kupiłem tego Huntleya 3.3pb, ulepszyłem w nim silnik i dałem fele i boje się, że go nie odzyskam.Z góry dziękuję za pomoc.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.thumb.png.5edfc09fa46345b30cf311dcb4c6b498.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.