Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na BasteeK oskarżony przez Kali1304

K0SM1T4

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kali1304
Nick oskarżonego: @BasteeK
Powód skargi: Nadanie kary za to że napisałem koledze na pw na DSC  co myśle o bastku i co on "odwala".
Data zdarzenia: Najprawdopodobniej 30.11.2020
Dowody: Logi serwerowe oraz mam karę nałożoną taką 

Spoiler

mta-screen_2020-12-06_10-17-32.thumb.png.7dd694f7ac6ab596728392b8808a82db.png

Opis sytuacji: Dostałem 30.11.2020 karę wyciszenia za  'Oczernianie SAPD' dostałem wyciszenie na 24 godziny, odczekałem  swoją karę, następnie pisałem i mówiłem koledze na pw na dsc jak z nim gadałem o  Graczu/Supporterze na PW na discordzie, i zapewne mój kolega podwalił mnie do owego supportera, następnie dostałem karę w MTA za  groźby itp na 7 dni z czego wynika. Nie było mnie na serwerze przez 7 dni, dostałem kare pod nie obecność za coś co nie powinno być brane pod uwagę jeżeli pisałem lub mówiłem coś takiego na pw na discordzie komuś. Jest do dla mnie śmieszne co  ten supporter sobie myśli że ma świecącą niebieską rangę nad głową to wszystko może?, niech się ogarnie lepiej bo daje kary za coś  co było pisane na innym komunikatorze, tym bardziej w wiadomościach prywatnych gdzie on nie ma wglądu.

//edit 1 | Dodam jeszcze że skarga nie jest za nadaną lecz za nie stosowanie sie do zasad/regulaminu administracji/serwera, ponieważ nie obrażałem oskarżonego ani na discordzie serwerowym ProjectRPG ani na serwerze mumble czy MTA. |

3 godziny temu, BasteeK napisał:

Wysłałeś reporta grożąc mi i nazywając mnie dupo lizem, za to dostałeś mute 7d xd potwierdzi to pół SAPD które było ze mną na kanale 🤣

Rowniez moge sobie ustawic kolegow z SAPD takci powiem, koledzy to nie dowody 😂

40 minut temu, Kali1304 napisał:

Rowniez moge sobie ustawic kolegow z SAPD takci powiem, koledzy to nie dowody 😂

Wiesz że możemy sprawdzić dane z każdego z raportów i ich treści prawda? Chcesz się teraz przyznać że kłamiesz czy nie?

Screenshot_20201206-153524_Discord.thumb.jpg.a28515dda23136be8b4037ee1ac47183.jpg

Sprawę zostawiam Administracji RCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.