Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Chvdy09

WrongWay

Rekomendowane odpowiedzi

Login: k4rton
Nick oskarżonego: @Chvdy09
Powód skargi: Błędna kara, okłamywanie, wymyślanie swojej wersji zdarzeń.
Data zdarzenia: 03.09.22
Dowody:  

Spoiler

[2022-09-03 22:52:05] [Output] : (87) Chvdy09: No jak safd odjechalo
[2022-09-03 22:52:09] [Output] : (87) Chvdy09: to co powiedziales

[2022-09-03 22:52:39] [Output] : (87) Chvdy09: mute dostales 30s po

[2022-09-03 22:52:49] [Output] : (87) Chvdy09: no tak
[2022-09-03 22:52:52] [Output] : (87) Chvdy09: pod mechem

[2022-09-03 23:59:49] [Output] : (138) TravisScott: czy cos powiedzialem nie ladnego
[2022-09-03 23:59:52] [Output] : (138) TravisScott: do was na mechu

[2022-09-04 00:00:00] [Output] : (217) ***(Cenzura): za co masz muta

[2022-09-04 00:00:21] [Output] : (163) *** (Cenzura): eee ja nie napisalem reporta na cb ze cos mowisz tylko ze siedzisz na dachu

[2022-09-04 00:02:34] [Output] : (138) TravisScott: i ze repa napisal i zszedlem
[2022-09-04 00:02:42] [Output] : (138) TravisScott: a po minucie mute za bk

[2022-09-04 00:02:50] [Output] : (138) TravisScott: czy bylo cos
[2022-09-04 00:02:52] [Output] : (138) TravisScott: takiego
[2022-09-04 00:02:56] [Output] : (163) *** (Cenzura): no nie 

[2022-09-04 00:07:45] [Output] : (87) Chvdy09: a teraz prowokujesz
[2022-09-04 00:07:46] [Output] : (87) Chvdy09: na dc (Chciałem wyjasnic)

[2022-09-04 00:08:35] [Output] : (87) Chvdy09: wy***rd**aj smierdzielu czy jakos
[2022-09-04 00:08:36] [Output] : (87) Chvdy09: tak

( W takim razie, poprosze dowód do ARCON, bądź loga, ponieważ wtedy stałem przy pojeździe marki walton oraz nic na vc sie nie odzywałem)

Opis sytuacji:  Z kolegą jeździliśmy za safd żartując sobie o dniach otwartych i jeżdżeniu wozem strażackim. Gdy oni podjechali na mechanika, jeden był na s2 a drugi po chwili wsiadł do wozu, wszedłem na dach zadając pytanie, końcowo zszedłem i chciałem ss z wozem w tle, wtedy oni odjechali a ja już stałem przy waltonie, po około minucie otrzymałem mute, próbując wyjaśnić to chwilę później support stwierdził, że nie ładnie powiedziałem do SAFD, po jakimś czasie kolega pojechał na baze SAFD i tam owych strażaków spotkałem, chciałem się dowiedzieć czy coś takiego miało miejsce, lecz niestety ani ja oraz oni nie byliśmy w stanie sobie tego przypomnieć, ponieważ nic takiego nie miało miejsca. Końcowo dowiedziałem się o jakie słowo chodziło, aczkolwiek w tamtym momencie nie miałem nawet vc włączonego (XD), po ocenzurowaniu wiadomości oraz jej otrzymaniu support dodał "jakoś tak" co wg. mnie jest niedopuszczalne, nie ma "jakoś tak" tylko raczej "To powiedziałeś" bądź " nie pamietam". Prosilbym o rozpatrzenie tego w dość niedługi czas oraz oczekuje na werdykt ARCON w tej sprawie. PS chciałem się dogadać poprzez Discorda, lecz zostałem pomówiony o prowokacje na nim.  

Hej,
Zacznijmy od początku - przyjąłem raporta na twoją Osobę, że nie chcesz wyjść z pojazdu. - Sprawdziłem to znajdowałeś się na "g" w wozie strażackim frakcji SAFD. 
Uznałem to za utrudnianie pracy SAFD dlatego też dostałeś ode mnie takowe ostrzeżenie, abyś zaprzestał im przeszkadzać.

Po niecałych 5 minutach kolejne zgłoszenie na twoją osobę, że tym razem stoisz na pojeździe frakcji SAFD, od razu zacząłem Ciebie obserwować. Pracownicy SAFD zaznaczam odjechali swoim wozem i znajdowali się mniej więcej już wtedy na skrzyżowaniu doherty obok mechanika(cała sytuacja miała miejsce na mechaniku) uruchomiłeś swoje mocne słowa do nich(zacytowałem ci to nawet słowami które ocenzurowałem w logu, który podesłałeś wyżej) nie mieli prawa tego usłyszeć bo zwyczajnie byli już troszkę za daleko. Jednakże to czy usłyszeli czy nie za swój czyn moim zdaniem zostałeś słusznie ukarany, ponieważ jedno ostrzeżenie już wtedy zostało nadane 5minut temu przez samego mnie, a w twoim zachowaniu nie zmieniło się nic w dobrą stronę.

Czekam na Administracje RCON, 
Pozdrawiam

24 minuty temu, Chvdy09 napisał:

Pracownicy SAFD zaznaczam odjechali swoim wozem i znajdowali się mniej więcej już wtedy na skrzyżowaniu doherty obok mechanika(cała sytuacja miała miejsce na mechaniku) uruchomiłeś swoje mocne słowa do nich(zacytowałem ci to nawet słowami które ocenzurowałem w logu, który podesłałeś wyżej) nie mieli prawa tego usłyszeć bo zwyczajnie byli już troszkę za daleko. 

W takim razie, czemu gracze w moim pobliżu nic nie słyszeli? 

13 godzin temu, TravisScott napisał:

Czy ja wspomniałem o koledze? Przecież na mechaniku zawsze jest sporo ludzi, i w tamtym momencie również byli oni. 

Nie stałeś centralnie przy samym mechaniku, a obok Ciebie stał dosłownie jeden gracz. Sam VoiceChat sięga na moje oko do 10 metrów. Ale moim osobistym zdaniem jest, że nie ważne kto to słyszał i gdzie w tamtym momencie stałeś, lecz ważne że ja to usłyszałem. Gdy członkowie SAFD odjechali rzuciłeś słowa, które po 10 minutach męczenia mnie w raportach oraz w wiadomościach prywatnych zacytowałem ci jak mniej więcej brzmiały(log podany w treści skargi). Tak jak wyżej już wspomniałem skoro ostrzeżenie nie zmieniło twojego zachowania uważam, że sama kara została słusznie nadana.

7 godzin temu, Chvdy09 napisał:

Nie stałeś centralnie przy samym mechaniku, a obok Ciebie stał dosłownie jeden gracz. Sam VoiceChat sięga na moje oko do 10 metrów. Ale moim osobistym zdaniem jest, że nie ważne kto to słyszał i gdzie w tamtym momencie stałeś, lecz ważne że ja to usłyszałem. Gdy członkowie SAFD odjechali rzuciłeś słowa, które po 10 minutach męczenia mnie w raportach oraz w wiadomościach prywatnych zacytowałem ci jak mniej więcej brzmiały(log podany w treści skargi). Tak jak wyżej już wspomniałem skoro ostrzeżenie nie zmieniło twojego zachowania uważam, że sama kara została słusznie nadana.

Ty naprawdę inny jesteś. Stalem NA mechaniku a teraz wymyślasz coś nie stworzonego, dodatkowo ta cała sytuacja jest przez Ciebie wymyślona, wpajaj sobie dalej. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.