Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na członka frakcji Rush3r

NoWash

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Kredyt.DuzoKnagi
Nick oskarżonego:
Rush3r
Powód: Nieznajomosc mapy, Bezczelne zachowanie pracownika.
Dowody: 

Spoiler

Punkt Docelowy: 

Spoiler

image.png.6d5ec3b81c813d4c6320e65e14b0d6fa.png

Trasa taksówkarza: 
https://youtu.be/CbKRX4CA4vk

Na chccie ktory widnieje na filmie dokładnie widać wyjaśnienie punktu docelowego.

Opis sytuacji: Wsiadłem do taksówki gracza Rush3r a nastepnie poprosiłem o kurs na Tierra robada, Taksówkarz spytał sie o dokładniejszą lokalizacje wiec bez bez problemu napisałem iz chodzi dokładniej o stacje bezynowa w Tierra robada, Taksówkarz ponownie poprosił o dokładniejszą lokalizacje poniewaz w Tierra robada znajdują sie 3 stacje bezynowe, Faktycznie moim błedem było nie podanie poproawnej lokalizacji na samym początku, lecz odrazu odpisałem iz chodzi o Stacje bezynowa obok wyscigu, co juz było najdokładniejszą lokalizacją jaką mogłem podać. Po czym taksówkarz zaczą zmierzać w zupełnie innym kierunku tym samym opuszczając dzielnice Tierra Robada. Po spytaniu sie Taksówkarza co on wyprawia i dlaczego jedzie w innym kierunku niz docelowym stwierdził  jedzie poprawnie, po wyjasnieniu iż punk docelowy znajduje sie w kompletnie innym miejscu taksówkarz wyszydził mnie na odludziu po czym odjechał.

Rzeczywiście taka sytuacja miała miejsce, ale wyglądała zupełnie inaczej, niż pan to przedstawia, tak jak pan napisał nie dostałem konkretnej lokalizacji, więc chciałem objechać cała tierre i okolice po każdej stacji po kolei, zgadza się wyjechałem poza tierre (mój błąd), ale nie byłem pewien czy nie chodzi panu o wyścig na opuszczonym lotnisko, pomimo że jest poza tierrą po 10-15 sekundach jechaniu w stronę opuszczonego, napisał, że jadę w złą stronę, więc chciałem dojechać do pierwszej stacji i zawrócić, i pojechać na prawidłową lokalizację, w międzyczasie jak dojeżdżałem do stacji (żeby się zatrzymać i dogadać) Nie spytałeś co wyprawiam, tylko „Gdzie ty kurwa jedziesz?”.
Zatrzymałem się na stacji i chciałem ładnie panu napisać, że już chyba wiem, o jaką lokalizację panu chodzi, ale w tym samym czasie zostałem potraktowany słowem „Zjeb”.
Więc w tej sytuacji zgodnie z regulaminem podpunktu 17, wysadziłem pana z taksówki.
17. Jeżeli pasażer będzie agresywny/niekulturalny w stosunku do pracownika frakcji, ten ma prawo wysadzić klienta i zakończyć kurs w dowolnym miejscu.

Nie miałbym żadnego problemu, żeby dowieźć pana na tę lokalizację wystarczyło się zachowywać jak człowiek z kulturą i szacunkiem, a nie od razu przechodzić to wyzwisk, jesteśmy ludźmi błędy się zdarzają tym bardziej, że początkowo nie wskazywał pan dokładnej lokalizacji, a słowo obok wyścigu pojawiło się już poza Fort Carson po skręceniu w prawo, dlatego w tym momencie powiedziałem sobie ehh dojadę do tej stacji i się dogadamy i upewnimy się, o który wyścig panu chodzi.

tyle, czekam na Zarząd 

logi: 

[2022-09-03 09:11:20] [Output] : (35) Rush3r: Witam, z tej strony Nowy Kierowca *Rush3r* z San Andreas Transport Corporation!
[2022-09-03 09:11:21] [Output] : (35) Rush3r: Dokąd ma prowadzić nasz dzisiejszy kurs?
[2022-09-03 09:11:23] [Output] : (46) Kredyt.DuzoKnagi: Tierra robada
[2022-09-03 09:11:24] [Output] : ✔ Rozpoczęto kurs z Kredyt.DuzoKnagi
[2022-09-03 09:11:30] [Output] : (35) Rush3r: Podczas kursu będzie pobierana stawka za kilometr wynosząca *3.08$*
[2022-09-03 09:11:33] [Output] : (35) Rush3r: A dokładniej?
[2022-09-03 09:11:41] [Output] : (46) Kredyt.DuzoKnagi: Stacja bezynowa 
[2022-09-03 09:13:46] [Output] : (35) Rush3r: Okej a która stacja bo są… 3 xd
[2022-09-03 09:14:00] [Output] : (46) Kredyt.DuzoKnagi: jest 1 
[2022-09-03 09:14:02] [Output] : (46) Kredyt.DuzoKnagi: obok wyscigu
[2022-09-03 09:14:26] [Output] : (46) Kredyt.DuzoKnagi: i jedziesz w złą strone
[2022-09-03 09:14:37] [Output] : (46) Kredyt.DuzoKnagi: Gdzie ty kurwa jedziesz?
[2022-09-03 09:14:43] [Output] : (35) Rush3r: Mówiłeś obok wyścigu
[2022-09-03 09:14:49] [Output] : (46) Kredyt.DuzoKnagi: Zjeb
[2022-09-03 09:14:55] [Output] : ✔ Wysadziłeś Kredyt.DuzoKnagi z pojazdu!

Faktem jest iż faktycznie nie podałem ci na samym starcie dokładnej lokalizacji, lecz na samym stacie podałem ci dzielnice tierra robada, po czym napisałem ci iż chce jechać na stacje bezynową własnie w Tierra Robada, Po spytaniu sie o ktorą stacje chodzi gdyz fakt zapomniałem iz w Tierra Robada znajdują sie 3 stacje wskazałem ci lokalizacje obok wyscigu gdyz w własnie dzielnicy Tierra robada znajduje sie tylko jedna stacja obok wyscigu, Było to jeszcze przed skrzyzowaniem miedzy Wjazdem do Tierra robada a Las Venturas/Fort Carson. Po podaniu ci juz w 100% poprawnej lokalizacji, zamiast zatrzymać sie w bezpiecznym miejscu i upewnić sie na mapie postanowiłes jechać w kierunku Las Venturas. Gdy napisałem iz "[2022-09-03 09:14:26] [Output] : (46) Kredyt.DuzoKnagi: i jedziesz w złą strone" Dalej kontynuowałeś jazde zamiast poprostu ustać na poboczu oraz poprostu sprawdzić na mapie, lub sie dopytać co jest widoczne na zamieszczonym w dowodahc nagraniu. Gdy po poinformowaniu cie o złym kierunku jazdy i zauważyłem brak jakiejkolwiek reakcji z twojej strony, odniosłem sie do twojej osoby pytaniem "(46) Kredyt.DuzoKnagi: Gdzie ty kurwa jedziesz?" Za co bardzo przepraszam. Odpowiedziałeś mi  "35) Rush3r: Mówiłeś obok wyścigu" Po czym juz wiedziałem iż jedziesz w kierunku Opuszczonego lotniska, lub Las Venturas Ktore Nie znajduja sie na dzielnicy Tierra Robada. o ktorej cie poinformowałem na samym starcie podroży.

Cytat

a słowo obok wyścigu pojawiło się już poza Fort Carson po skręceniu w prawo

Po porównaniu godzin od rozpoczęcia nagrania oraz wysłania wiadomości można stwierdzić iż Wiadomość z informaca o stacji znajdującej sie obok wyscigu została wysłana jeszcze przed skretem w prawo. Co mozna w łatwy sposób przedstawic poprzez przeanalizowanie twojej podrózy na nagraniu
[2022-09-03 09:14:02] [Output] : (46) Kredyt.DuzoKnagi: obok wyscigu

Spoiler

Jak widac na rozpoczeciu nagrania od po 13 sekundach od wysłania wiadomosci Byleś dopierdo okolo 50 metrów od pokonania zakretu.

image.png.41a744611cb595121f9ad26a776da3c3.png

Poprzez nagranie mozna stwierdzić iz w 13 sekund równiez pokonałeś zakret oraz przemiesciles sie około 200/300 metrów metrów. co świadczy o tym iz wiadomosć została wysłana jeszcze przed pokonaniem kluczowego skrzyzowania .

Spoiler

image.png.750154ff5e476c347b251040d53891f5.png
image.thumb.png.bb1015ba45492008d49f3116b4d03046.png

Godzinę temu, Rush3r napisał:

dlatego w tym momencie powiedziałem sobie ehh dojadę do tej stacji i się dogadamy i upewnimy się, o który wyścig panu chodzi.

Dobrze, dlaczego w takim razie w żaden sposób nie zareagowałeś na moje 2 wiadomości odnośnie twojego kierunku jazdy, Gdybyś mi wyjasnił iż zmierzasz na stacje aby sie dokładniej dogadać o celu podróży lub po prostu zatrzymał na poboczu nie było by żadnego problemu. Lecz z twojej wiadomosci "35) Rush3r: Mówiłeś obok wyścigu" Wywnioskowałem iż zmierzasz od razu w kierunku opuszczonego lotniska lub Las Venturas.

Tak szczerze, nie mam pojęcia, czy tak było nie jestem w stanie zweryfikować tego, co piszesz, bo masz film na prywatnym i nie mogę go odpalić (zmień na niepubliczny). Ale nie jest to dla mnie ważne, być może z tym skrętem jest tak, jak napisałeś nie ma to dla mnie żadnego znaczenia, bo tak jak napisałem popełniłem błąd i wyjechałem poza tierre i chciałem objechać wszystkie stacje w okolicy, tak samo z wyścigami po słowach „Gdzie ty kurwa jedziesz”, jak dobrze pamiętam podjechałem na tę stację obok skrętu na opuszczone lotnisko i chciałem się dogadać/dopytać po prostu, ale od razu po zatrzymaniu, napisałeś „zjeb” więc zakończyłem kurs, i to jest dla mnie koniec tematu, gdybyś potrafił się normalnie zachować na pewno byśmy się tam dogadali i udali w miejsce docelowe.

13 minut temu, Rush3r napisał:

Tak szczerze, nie mam pojęcia, czy tak było nie jestem w stanie zweryfikować tego, co piszesz, bo masz film na prywatnym i nie mogę go odpalić (zmień na niepubliczny). Ale nie jest to dla mnie ważne, być może z tym skrętem jest tak, jak napisałeś nie ma to dla mnie żadnego znaczenia, bo tak jak napisałem popełniłem błąd i wyjechałem poza tierre i chciałem objechać wszystkie stacje w okolicy, tak samo z wyścigami po słowach „Gdzie ty kurwa jedziesz”, jak dobrze pamiętam podjechałem na tę stację obok skrętu na opuszczone lotnisko i chciałem się dogadać/dopytać po prostu, ale od razu po zatrzymaniu, napisałeś „zjeb” więc zakończyłem kurs, i to jest dla mnie koniec tematu, gdybyś potrafił się normalnie zachować na pewno byśmy się tam dogadali i udali w miejsce docelowe.

Na filmie jest ukazana całkowicie inna sytuacja. dziekuje za przypomnienie o zmianie filmu na niepubliczny 🙂

Okej chwilkę przed zatrzymaniem napisałeś "zjeb" możesz mi wierzyć bądz nie, ale tak czy siak już po słowach "Gdzie ty kurwa jedziesz" planowałem zatrzymać się własnie na tej stacji, żeby się dogadać.

Nie ma sensu dalej się rozpisywać, zostawmy to dla zarządu SATC, miłego dzionka 🙂

Witam,

Taksówkarz zachował się w sposób zgodny z regulaminem. Zgodnie z przytoczonym przez niego punktem w regulaminie mógł Cię wysadzić i zakończyć kurs w dowolnym miejscu gdzie się znajdowaliście. Patrząc na czat i na twoje tłumaczenie, nie było ono dość dokładne i samemu mógłbym zinterpretować je podobnie. Jednakże podział między Tierra Robada i Bone Country o którym myślał pracownik jest dość znaczący. W związku z tym pracownik zostaje ukaranym ostrzeżeniem słownym, a Oskarżającemu polecam zachowanie większej kultury przy kolejnych przejazdach. 

Skargę uznaje się za przyjętą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.