Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Castrol

MaksioUwU

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 6491
Login: MalyMaks0
Nick oskarżonego: Castrol
Powód skargi: Oszustwo przy wymianie pojazdu
Data zdarzenia: 27.08.2022
Dowody: nie mam, wszystko wyjasnie
Opis sytuacji: Sprzedawałem Sentinela na tune i odezwał się do mnie gracz Castrol z propozycją wymiany, zaoferował mi cluba na tune bo dłuższych oględzinach gracz zaproponwał mi demontaż body z cluba aby było uczciwie, pisząc również, że demontaż body oraz nitro oddają całą wartość kupna  - czyli 63k, zgodziłem się, lecz był jedynie jeden tuner wizualny- pervol, czekaliśmy na niego 20 minut aż się odezwie , lecz nie dawał żadnego znaku życia, dlatego zaproponowałem mu, że dam mu teraz 40000$ a gdy wejdzie inny tuner, sam to zdemontuje i oddam mu resztę pieniędzy - zgodził się. Niestety gdy próbowałem zdemontować body okazało się, że wraca 50% wartości body - dola, gracz mnie oszukał, dlatego proszę, o zwrot moich ok. 10000$ za body. Niestety nie mam dowodów, ale wszystko jest w logach, na czacie lokalnym i pm.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:mta-screen_2022-08-30_13-44-56.png.cd6f8b1511f78d606923c371c9ec0dda.png 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.