Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z prezenterem radia MaTher*

nietubek

Rekomendowane odpowiedzi

uiUbzz4.png.e235d894d153bbfc58c1dde02b4256d9.png

1211486073_naTqDnE(1).png.61e610796e307dd6f274dbeb97ec8b3c.png

Witam, z tej strony Junior Pressman @nietubek z Redakcji Prasowej Project News.
Dzisiaj przeprowadzimy wywiad z Prezenterem Radia - czyli z @MaTher*

Gzqqb1L.png.09672bd849923620ac6e7724e565635d.png

R: @nietubek| P: @MaTher*

XGwBbve.png.0bb251c305264277aee1856ce13bec1e.png

R: Witam, Junior Pressman nietubek z Redakcji Prasowej Project News. Czy mógłbyś mi udzielić wywiadu?
P:  Jasne, udzielę panu wywiadu z wielką chęcią.

R: Super, na wstępie przedstaw się dla naszych czytelników.
P: 
Jasne, zacznijmy od tego, że mam na imię Mateusz, mam 17 lat i pochodzę z województwa podkarpackiego, na co dzień uczę się w szkole gastronomicznej, lecz to nie ma za dużo wspólnego z moimi pracami. Na co dzień również jestem strażakiem ochotnikiem, interesuję się właśnie muzyka oraz służbami mundurowymi, w przyszłości chciałbym zostać członkiem którejś ze służb mundurowych. Jeśli chodzi o moje plany serwerowe, chciałbym dojść jak najdalej w radiu, a co najważniejsze spełniać się w nim i sprawiać przyjemność graczom swoimi audycjami, dodatkowo chciałbym rozwijać się we frakcji SATC.

R: Skąd wzięło się twoje zainteresowanie służbami mundurowymi?
P: 
 Wiadomo, jako dzieciak zawsze ma się jakieś marzenia, moim była straż pożarna, pamiętam, jak byłem małym chłopakiem, a strażacy interweniowali u mnie przy owadach błonkoskrzydłych i jeden z nich doznał upadku - wiadomo historia przykra, lecz została w głowie, przez długi czas zmagałem się ze sporym hejtem przez, który stałem się zamknięty i stwierdziłem, że czas pokazać każdemu, że ten cichy chłopak może robić coś wielkiego z sercem, w roku 2019 dołączyłem do OSP oddalonej o 7km od miejsca zamieszkania, wtedy tak naprawdę zakochałem się w tej służbie, w 2021r. przeniosłem się do nowej jednostki, gdzie prężnie udzielam się i staram rozwijać swoje umiejętności teoretyczne oraz praktyczne. Do wszystkich czytelników mogę dać mały apel, by nigdy nie zwracali uwagi na komentarze innych, oraz krytykę, że robi się coś nietypowego, bo tylko życie przeżyte marzeniami i walka o swoje cele jest warte przeżyciu. Dla wszystkich serwerowych strażaków i tych z realnego życia mam do powiedzenia coś ważnego, Panie! Panowie! Tyle powrotów co wyjazdów, niech św. Florian ma Was w opiece, Bogu na chwałę! Ludziom na ratunek!

R: Niesamowita historia! Czy planujesz w przyszłości dołączyć może do PSP, czy zostajesz w OSP?
P: 
W tym momencie wszystko stawiam na OSP, lecz przyszłość pokaże, gdzie trafię dalej!

R: Okej, teraz przejdźmy do świata wirtualnego. Skąd dowiedziałeś się o MTA?
P: 
O MTA dowiedziałem się z YT, dokładnie od Hogatego, który nagrywał kilka lat temu właśnie z tej platformy, można powiedzieć, że jestem już dinozaurem tej sceny z racji, iż na MTA jestem od blisko 7 lat, zaczynałem od serwerów ala GTA 5, wojsko, dayZ, aż zawitałem na ProjectRPG i nie zamierzam z tego miejsca się oddalić.

R: Aktualnie należysz do frakcji SATC. Co Cię skłoniło do napisania podania do właśnie tej frakcji?
P: 
Na pewno to, że byłem już w sporej ilości frakcji, zaczynałem od frakcji SAMD, lecz losy potoczyły się, że odszedłem, tak samo skończyło się z SARA, myślę, że w SATC zostanę na dłużej, biorąc pod uwagę, że polubiłem tę frakcję.

2dfNZGg.thumb.gif.0c0528e2bfce3008c1d0827a410c89aa.gif

R: Rozumiem, jak dobrze wiemy należysz do radia ProjectFM. Dlaczego wybór padł na radio?
P: 
Szczerze mówiąc istny przypadek, początkiem roku byłem w Project News, lecz to nie było to coś pisanie artykułów nie dla mnie, natomiast słuchanie muzyki, komunikacja to wielka przyjemność, prowadzenie audycji sprawia mi dużą przyjemność.

R: Zajmujecie się czymś dodatkowo w owym biznesie oprócz robienia audycji?
P: 
W tym momencie jedynie jestem prezenterem, prowadzę audycje i podczas nich zabawiam graczy, lecz 27 będę głównym organizatorem eventu na zakończenie wakacji.

R: Mógłbyś opowiedzieć coś więcej o tym wydarzeniu?
P: 
W kulluarach mogę powiedzieć, że będą do wygrania ciekawe nagrody, w tym gotówka, PP oraz coś specjalnego, cała impreza odbędzie się na scenie, więcej informacji będzie można wiedzieć po oficjalnym ogłoszeniu przez aRCON (>>SPRAWDŹ<<)

R: Okej, Chciałbyś kogoś pozdrowić na koniec wywiadu?
P: Jasne, pozdrawiam @TheNorbixa, @Szczurasek, @NaaTy oraz całą frakcję SATC, no i oczywiście @noisyy wraz z @bigosiq.

R: Okej, dziękuję za wywiad. Miłego dnia!

8eybfgF.png.6ea79dcc32cd69f09f59f6c45839c29d.png

Autor: Junior Pressman @nietubek
Grafik: Senior Graphic Designer  @Aiishan
Korekta:  Empl.Supervisor @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.