Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - VI edycja wyścigów Night Racing Club

Kacp3r

Rekomendowane odpowiedzi

99s8UqM.png

tQxJChk.png

Witam Was kochani. Z tej strony Junior Pressman @Kacp3r z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię Wam wywiad ze zwycięzcą @wsiur VI edycji wyścigów Night Racing Club.

7f7u2TN.png 

Night Racing Club. Biznes mieści się w mieście Las Venturas, na dzielnicy Redsands West. Polega on na wyścigach legalnych, aby zawodowi kierowcy mogli się ścigać.

A o to ich pojazdy na wyścigi 

BPVVctS.gif

Liderem biznesu jest @j3Zxq*nt

XGwBbve.png

Event polega na wyścigach, w różnych miejscach takowe wyścigi są tworzone raz na czas większych eventów na naszym serwerze.

Udział w takich wyścigach może brać każdy mieszkaniec San Andreas, ostatni taki event był w dniu 28.08.2022

Podium tych wyścigów zajęli 

1 miejsce z czasem 2.09.61 zajął @wsiur i wygrał 30k!
2 miejsce z czasem 2.12.31 zajął @berz i wygrał 20k!
3 miejsce z czasem 2.58.12 zajął @dvvmz83 i wygrał 10k!

Gzqqb1L.png

R: @Kacp3r| W: @wsiur

R: Witam, Junior Pressman Kacp3r z Redakcji Prasowej Project News.
W: Witam, tej strony EMR II wsiur z SAMD, oraz zwycięzca ostatniego wyścigu.

R: Czy mogę zadać ci kilka pytań, odnośnie do wczorajszego wyścigu?
W: Zamieniam się w słuch.

R: Świetnie, a więc, na początku może się przedstawisz?
W: Nazywam się wsiur, mam 32 lata, pełnię swoją służbę we frakcji SAMD i należę do organizacji Network Trouble.

R: Super, jesteś kierowcą zawodowym?
W: Do niedawna byłem. Od zawsze w naszej rodzinie jakoś ten motosport się przewijał. Ojciec jeździł w rajdowej w grupie B, brat jeździ obecnie w formule 3. Ja postawiłem na wyścigi długodystansowe, ale wypadek sprzed 4 lat uniemożliwił mi jazdę w wyścigach, więc zostałem ratownikiem medycznym. Co równie mnie zawsze interesowało.

R: Długo się przygotowywałeś do tego wyścigu?
W: Raczej nie, wykonałem bezpośrednio przed wyścigiem z dwa przejazdy, aczkolwiek ja te drogi znałem już wcześniej, więc nie musiałem się jakoś przesadnie przygotowywać. Tak poza czynnikami moto sportowymi, to tylko przygotowywałem stawy do wyścigu, żeby nie nabawić się kontuzji.

R: Czy trasa była dla ciebie łatwa a może trudna?
W: Ta trasa raczej jest trudna, dużo jest ślepych zakrętów i wybojów. Nawet jeśli by to miała być łatwa trasa, to wychodzę z założenia, że zawsze trzeba podchodzić pokornie, bo nie wiadomo co cię może spotkać.

R: Powiedz naszym czytelnikom, jaki czas miałeś?
W: Mój czas na przejeździe finalnym wyniósł 2.09.61 i był on jednocześnie najlepszym czasem.

R: Czy auto było już tobie znane, czy może jechałeś autem, o którym nie wiedziałeś niczego?
W: I tak i nie ponieważ owszem posiadam prywatnie auto Cheetah' 76, ale z zupełnie innym tuningiem. Mój cheetah ma homologację drogową, co czyni cię legalnym na ulicach, my się ścigaliśmy autami z homologacją torową. Jakbym miał wytypować największą różnicę, to było to zawieszenie. Poza tym wiedziałem, czego się mogę po tym aucie spodziewać.

R:Czy na trasie były jakieś większe przeszkody, które ciebie zwolniły?
W: Tak, na pierwszym przejeździe wybój za tunelem w drugiej połowie trasy wytrącił mi auto z równowagi i miałem stłuczkę. Wyścig zdołałem dojechać i wygrać, ale byłem zmuszony zjechać po wyścigu do alei serwisowej. 

R: Jakie były twoje wrażenia po tym wyścigu?
W: Byłem podekscytowany wygraną i adrenalina dalej przetaczała się po moich żyłach po pędzeniu 200km/h wiejskimi drogami. Oprócz tego wyrażałem współczucie wobec innego kierowcy, @dvvmz83, ponieważ jego finalny przejazd nie poszedł zgodnie z jego myślą i podium mogło inaczej wyglądać, gdyby pojechał tak, jak chciał.

R: Jaka nagroda za wygraną czekała ciebie? 
W: Ja otrzymałem nagrodę wysokości 30 tysięcy dolarów.

R: Świetnie, powoli zbliżamy się do końca, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
W: Tak, z tego miejsca serdecznie pozdrawiam całą frakcję San Andreas Medical Department, organizację Network Trouble i mojego przyjaciela @NOODa.

R: Super, dołączam się do pozdrowień. A tobie dziękuję za wywiad, życzę miłej kariery w San Andreas Medical Department.
W: Dziękuję i życzę samych sukcesów na ścieżce kariery w Project News! Miłego dnia!

8eybfgF.png

Autor: Junior Pressman @Kacp3r
Grafik: Senior Graphic Designer @Aiishan
Korekta: Empl.Supervisor @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.