Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Kulek

Livia

Rekomendowane odpowiedzi

jjEtX6z.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony Junior Reporter @Livia Redakcji Prasowej Project News.
Dziś zostanie przedstawiony Wam wywiad z jednym ciekawszych graczy.
Gzqqb1L.png

K @Kulek | RE- Redaktorka Project News @Livia

RE Witam z tej strony Junior Reporter @Livia z Redakcji Prasowej Project News. Miło mi, że zgodziłeś się udzielić wywiadu. Możemy zaczynać?
K - Witam, tak chętnie udzielę ci wywiadu i odpowiem na pytania.

RE - Super, na początek przedstaw się czytelnikom i opowiedz coś o sobie.
K - Mam na imię Dawid, chodzę do czwartej klasy technikum. Mam 17lat, pochodzę z województwa Zachodnio Pomorskiego. Jestem spokojnym i ułożonym chłopakiem.

RE - Jak wyglądała twoja przygoda z MTA oraz serwerem ProjectRPG? 
K - Moja przygoda z MTA, jak i z ProjectRPG, zaczęła się w Listopadzie zeszłego roku. Po długich namowach kolegi dałem się namówić. Na początku myślałem, że chwile pogram i to wszystko, lecz ma to swój urok i mnie bardzo pochłonęło. Poznałem dużo fajnych ludzi, z którymi się zaprzyjaźniłem. Serwer bardzo mi się spodobał, bardzo dużo czasu nad nim spędzam. 

RE - Jaki jest stan twojego majątku oraz jakie pojazdy się do niego wliczają?
K - Mój majątek na serwerze wynosi ponad 8kk, na serwerze posiadam kilka aut takich jak: turismo competizione, infernus pandem, rancher long oraz kilka aut niższej klasy, tak zwanych donic, a także ponton.

p0484MB.gif

RE - Rozumiem, przejdźmy do biznesu, dokładnie ProjectFM od niedawna należysz do jego zarządu. Opowiedz coś więcej o swojej przygodzie z biznesem.
K - Tak, przynależę do biznesu ProjectFM, awans do zarządu dostałem około jednego miesiąc temu. Do samego biznesu dołączyłem w maju. Odkąd pojawiłem na serwerze, myślałem nad zostaniem prezenterem, później byłem pewien, że tego chce. Moja przygoda w biznesie nie trwa jakoś długo, na razie czuję się wyśmienicie w jego szeregach, każdemu bardzo go polecam.

oSYAFwx.png

RE - Super, przejdźmy dalej. Widzę, że nie należysz do żadnej frakcji. Opowiedz coś o możliwych przygodach frakcyjnych oraz czy planujesz dołączyć do jakiejś?
K - Masz rację, aktualnie nie przynależę do żadnej frakcji. Planuje dołączyć do frakcji SARA przy najbliżej rekrutacji. Miałem okazję być we frakcji SAPD oraz SAFD, lecz nie odnalazłem tam miejsca dla siebie, mimo wszystko nie żałuję tych przygód, bo poznałem kilku fajnych ludzi, z którymi świetnie się bawiłem.

RE - Dobrze, również nie należysz do żadnej organizacji. Opowiesz coś więcej, może masz zamiar założyć własną?
K - Póki co nie mam żadnej organizacji, także nie mam w najbliższym czasie do żadnej dołączyć. Swojej organizacji też nie chce zakładać.

RE - Dziękuję bardzo za wywiad, życzę sukcesów. Na sam koniec chcesz kogoś pozdrowić?
K - Również bardzo dziękuję za wywiad i pozdrawiam wszystkich czytelników.

8eybfgF.png

Autor: @Livia
Grafiki: @Aiishan
Korekta: @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.