Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WhiteTiger*nt

xxHappyPL

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 3271
Login:  xxHappyPL
Nick oskarżonego:  WhiteTiger*nt
Powód skargi:  Mute pomimo podania dowodów
Data zdarzenia: 23.08.2022
Dowody: ss
Opis sytuacji: więc tak. dzień 22/23 sierpnia godziny wieczorne cos pomiedzy 23 a 1 w nocy. troche się pożarłem z ludzmi na  ogólnym. Poniosło mnie lekko ponieważ byłem pod wpływem trunków wyskokowych(wybacz NOOD). Padło pare słów  niestosownych ale dobra. Wbijam se serwer około 13 wszystko gra zarabiam se i poscig robilem co do wody wpadłem. Przychodzę ok 15 i widze że o 14.30 zostało mi nadane wyciszenie na 21 dni. to pisze apelke żeby mi chociaż dowody podał(mój prawnik saul goodman poinformował mnie że po 12h dowody są nieważne) a on mi te skarge odrzuca nie odnosząc się do pytania. To pisze kolejną apelke bardziej podkreślając że chce dowody bo jak narazie widziałem w skardze na administracje gracza NOOD że ma 4 logi na mnie(czy 4 logi to aż tak dużo aby dostać 3 tygodnie? no chyba nie ) O rozpatrzenie prosze  administratora innego niż właśnie WhiteTiger*nt. Pozdrawiam i życze miłego dnia

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: ss

obraz_2022-08-24_101810230.png.1ddb373494bc10b5b405f67b2f5c65fa.png
obraz_2022-08-24_154836594.thumb.png.3d00c35bc4206ad8ce97e80cb016d046.png

obraz_2022-08-24_154859559.png

Hej myślę, że nie mam co się rozpisywać zostałeś ukarany na podstawie słów które wykierowałeś dnia 2022-08-23 02:03:36 aż do 2022-08-23 02:25:04. Moim zdaniem zostałeś ukarany słusznie i nie poczuwam się, abym coś zawinił.  Dziwi mnie trochę Twoje postępowanie, dzień wczesniej wyzywasz gracza od najgorszych, wyzywasz mu całą rodzinę, a następnie masz odwagę napisać skargę na osobę karającą pisząc, że nie podałem Ci dowodów za co zostałeś ukarany. 

Czekam na RCON.

39 minut temu, WhiteTiger*nt napisał:

Hej myślę, że nie mam co się rozpisywać zostałeś ukarany na podstawie słów które wykierowałeś dnia 2022-08-23 02:03:36 aż do 2022-08-23 02:25:04. Moim zdaniem zostałeś ukarany słusznie i nie poczuwam się, abym coś zawinił.  Dziwi mnie trochę Twoje postępowanie, dzień wczesniej wyzywasz gracza od najgorszych, wyzywasz mu całą rodzinę, a następnie masz odwagę napisać skargę na osobę karającą pisząc, że nie podałem Ci dowodów za co zostałeś ukarany. 

Czekam na RCON.

a pokazales mi dowody? bo widziałem tylko 4 logi za które 3 tygodnie to za dużo

42 minuty temu, WhiteTiger*nt napisał:

Czekam na RCON.

jeżeli ja mam 3 tygodnie to on także powinien otrzymac 3 tygodnie bo wcale lepszy nie był

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.