Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Domi

matthy24

Rekomendowane odpowiedzi

Login: matthy24
Nick oskarżonego: Domi @Domi
Powód skargi: Brak udzielania pomocy, po mimo raportów, oraz nabijanie ich przy braku pomocy
Data zdarzenia: 04.12.2020 22:25~
Dowody: https://imgur.com/a/vi2s63L
Opis sytuacji: Wywróciłem się na dach pojazdem marki Securicar podczas dostarczania paczek, wykonywania pracy Kuriera.  Napisałem raporta z prośbą o obrócenie pojazdu, po czym członek administracji @Domi postanowił go odrzucić z nieznanej mi do tej pory przyczyny, gdy napisałem do niego czemu odrzucił raporta, postanowił mnie olać, oraz najzwyczajniej w świecie sagować. Po czym napisałem kolejnego raporta, oraz pisałem do niego na PW po czym przyjął raporta. Nie postanowił mi ów administrator udzielić pomocy, a powinien to zrobić jako członek administracji. Jeszcze chamskie odzywki w moim stosunku "[2020-12-04 22:27:19] [Output] : << [296] Domi: bo nie jestesmy twoim personalnym mechanikiem," Co zawarte jest również w dowodach w postaci SS'ów

Witam, jako że iż skarga jest na mnie to się wypowiem. Podkreślam jest to moja pierwsza i ostatnia wypowiedź tutaj. 

Tak jak wspomniałem, nie jesteśmy twoim personalnym mechanikiem. Reportów jest masa i są one odrzucane. Każda prośba fixa, op, paliwka, naprawki są negowane. 

Sprawę zostawiam w ręce ARCON. 

Dziękuje i życzę miłego wieczorku.

Wiesz, studiując sobie wszystkie regulaminy nic nie jest tam zawarte, że nie możecie obracać pojazdów, chyba że jest to zawarte w wewnętrznym regulaminie.

Ale wiesz też trochę lipna sytuacja, że nie mogę doczekać się pomocy po mimo, że nikogo z SARA nie ma, nie było i za szybko raczej nie będzie na serwerze 😕 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.