Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza SiboX

PabloMartinez

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 33329
Login: xpjoterx
Nick oskarżonego: SiboX
Powód skargi: Oszustwo przy sprzedaży auta
Data zdarzenia: 21,08.22 okolice 23.50
Dowody: mta-screen_2022-08-22_00-02-29.png.27786bf57349aedd0a52f7c1ae54bf3c.png
Opis sytuacji: Gracz SiboX wystawiał na og sandkinga pisząc co ma, wiec napisałem do niego, że chcę kupić, zapytałem potem jeszcze raz dla pewności co ma i pisał, że ecu4, turbo5, klucz i felgi kiedy go kupiłem i pojechałem się jeszcze raz upewnić na diagnostyce to okazało się, że ten samochód nie posiada turbo5, o którym SiboX pisał. Zaproponowałem mu żeby po prostu przelał mi pieniądze na turbo, aczkolwiek SiboX zarzucił mi, że ja to zdemontowałem i on jak kupował to samochód miał turbo.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: mta-screen_2022-08-22_00-27-09.png.445113ebf61849e0557a775cf5a47f28.png

A więc tak jak pisałem w raporcie i do supporta który mnie olał, wymieniłem pojazd Premier głównie na tego Sandkinga. Sprawdzając bazę pojazdów na forum pokazywało mi tuning który pisałem czyli Ecu v4, Turbo v5, Felgi i chyba Radio, ale nie jestem pewny. Po wymianie zacząłem ogłaszać tego Sandkinga chcąc zobaczyć oferty, a że wolałem siano to sprzedałem graczowi piszącemu skargę. Jakiś czas po sprzedaży napisał do mnie, że sandking nie ma turba i czy ma skargę napisać. Postanowiłem napisać reporta z pytaniem czy jest możliwe żeby forum się "pomyliło" bo nie wiem jak to inaczej nazwać. Odpisał, że raczej nie a jak mu powiedziałem jak wygląda sytuacja to nie raczył odpowiedzieć. Dodatkowo gracz kłamie, ponieważ wiadomość, która jest pokazana w dowodach została napisana po zakupie, a nie przed. 

A, więc sytuacja wygląda następująco. Gracz @OMIN sprzedał ci pojazd VUID: 26209 (sandking) uprzednio pisząc, iż jego tuning to: Fele kluczyk Ecu4 (godzina 21:43). Natomiast do samej wymiany pomiędzy wami doszło o godzinie 23:35:10. Dziwnym przypadkiem jest to, że o godzinie 23:29:34 @OMIN przyjechał do mojego tunera, aby zdemontować owe turbo. Jeżeli patrzyłeś na forum to mogło dojść do takiej sytuacji gdzie nie odświeżyłeś strony i tuning pozostał taki jak przed demontażem lub baza pojazdów nie zdążyła się zaktualizować. Ogłaszałeś pojazd na /og, iż posiada następujący tuning: ECU4 TURBO5 KLUCZ FELE RADIO. Nigdzie gracz od którego zakupiłeś pojazd nie napisał, że pojazd posiada turbo, natomiast Ty @SiboX okłamałeś gracza pisząc, iż taki tuning posiada. Posiadasz wystarczająco gotówki, aby zapłacić za brakujący tuning dla gracza (Turbo v5 - 60k). Dam ci 24h na wykonanie przelewu na konto RCON (oni zamontują brakujący tuning) poprzez bank w Los Santos (30077 UID).

6 minut temu, Tubas napisał:

A, więc sytuacja wygląda następująco. Gracz @OMIN sprzedał ci pojazd VUID: 26209 (sandking) uprzednio pisząc, iż jego tuning to: Fele kluczyk Ecu4 (godzina 21:43). Natomiast do samej wymiany pomiędzy wami doszło o godzinie 23:35:10. Dziwnym przypadkiem jest to, że o godzinie 23:29:34 @OMIN przyjechał do mojego tunera, aby zdemontować owe turbo. Jeżeli patrzyłeś na forum to mogło dojść do takiej sytuacji gdzie nie odświeżyłeś strony i tuning pozostał taki jak przed demontażem lub baza pojazdów nie zdążyła się zaktualizować. Ogłaszałeś pojazd na /og, iż posiada następujący tuning: ECU4 TURBO5 KLUCZ FELE RADIO. Nigdzie gracz od którego zakupiłeś pojazd nie napisał, że pojazd posiada turbo, natomiast Ty @SiboX okłamałeś gracza pisząc, iż taki tuning posiada. Posiadasz wystarczająco gotówki, aby zapłacić za brakujący tuning dla gracza (Turbo v5 - 60k). Dam ci 24h na wykonanie przelewu na konto RCON (oni zamontują brakujący tuning) poprzez bank w Los Santos (30077 UID).

Nie zgadzam się na zapłate 60k. Jak mogłeś zobaczyć w logach pisałem do gracza OMIN, że sprawdze dokładnie co ma sandking, bo zapomniałem to co pisał do mnie więc wtedy mógł napisać, że  bez turbo a nie wspomniał o tym. Na forum pokazywało tuning, który wymieniłem, a tak się składa że strone odświeżałem, więc nie zamierzam płacić 60k. Tym bardziej, że przy zakupie liczy się tylko 50% więc jestem w stanie mu oddać tylko tyle (30k)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.