Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

skarga na rvl coś tam

CytryneQ.

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  CytryneQ.
Nick oskarżonego:  @RvFal3K
Powód skargi:  Bezmyślne ukaranie.
Data zdarzenia:  Dzisiaj
Dowody:  [2020-12-04 14:22:18] [Output] : (40) CytryneQ.: sie pytam czy ci najebac [2020-12-04 14:22:04] [Output] : (40) CytryneQ.: co sie pruejsz spec
Opis sytuacji:  no to tak gościu mnie kara za cbk do administracji, a gdzie tu że tak powiem jest cbk do administracji??! skoro na serwerze nawet RP nie można odegrać z supporterem bo CBK do administracji dostaniesz, śmieszne dla mnie to jest poprostu śmieszne nie tylko ja wspominam o tych ich śmiesznych karach i rozumiem żeby dał mi kare na nie wiem godzinke bądz 2 maksymalnie a ten mnie kara na 5 dni za takie coś dla mnie to naprawde nie długo nie będzie można po ulicy jeździć bo się prawko dostanie za brzydki samochód xD tyle mam do powiedzenia, aha i wspomne jeszcze to że połowa z tych waszych taka właśnie jest amatorzy i tyle, karają se bo mogą i jak mają zły chumor to tak właśnie jest... Wiem że nie pisze się skargi za nadanie kary, ale poprostu mnie takie coś denerwuje i nie mogę podchodzić do tego obojętnie. Dziękuje Dowidzenia pozdrawiam. Ps nawet @WooNski wspominał że za takie coś nie powinno się karać bo kiedyś pisałem na niego skarge i mi własnie wspominał o tym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.