Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Seria wywiadów z graczami serwera ProjectRPG #3

Vanissh

Rekomendowane odpowiedzi

CWolD8G.png
naTqDnE.png

Witam wszystkich czytelników dzisiejszego wywiadu. Z tej strony Vanissh z Redakcji Prasowej Project News. W dzisiejszym wydaniu zaprezentuję Wam wywiad z jednym z użytkowników społeczności serwera ProjectRPG oraz mojemu dobremu koledze z biznesu. Mowa tutaj o graczu @Hakari,  który podzielił się z nami swoją całą historią, którą spędził podczas rozgrywki na serwerze. Nie przedłużając, zapraszam na dalsze czytanie wywiadu.

Gzqqb1L.png

H: Trainee Hakari | R: Trainee Vanissh

5V20MaL.png

R: Witam, Trainee Vanissh z Redakcji Prasowej Project News.
H: Witam, z tej strony Hakari, w czym mogę pomóc?

R: Mógłbym zająć 10 minut i zadać parę pytań?
H: Oczywiście, że tak.

R: Czy mógłbyś powiedzieć parę słów o sobie?
H: Oczywiście, to nie jest żadna tajemnica. Nazywam się Karol, mam 16 lat oraz mieszkam od około 8 lat we Francji. Znam biegle cztery języki oraz uczę się kolejnych dwóch. Jestem bardzo miłą, pomocną oraz zaufaną osobą.

R: Jakie są twoje zainteresowania?
H: Interesuję się wspinaczką, spędzam w tym tyle, czasu ile tylko mogę. Od ostatniego pól rocza gram w klubie piłki nożnej, niestety klub nie jest znany, ponieważ niedawno powstał, lecz mieliśmy dobry debiut. Lubię również grać z kolegami w gierki na komputerze.

R: Jak wyglądało twoje rozpoczęcie gry na serwerze?
H: A więc tak, zacząłem grać w kwietniu 2021 roku, lecz zakończyłem grę po jakimś tygodniu. Od ostatniego miesiąca wróciłem oraz zacząłem zbierać na jakieś konkretne auto.

R: Co skłoniło cię do gry na serwerze?
H: Zacząłem grać ponownie na serwerze, ponieważ nie miałem już co robić i w co grać a przechodzenie tych samych gier nie sprawiało mi frajdy. Ostatnio przypomniałem sobie o MTA, więc wróciłem i rozpocząłem rozgrywkę na nowo.

R: Jakie jest twoje ulubione zajęcie na serwerze?
H: Aktualnie sporo przesiaduję na pracy dorywczej drwala. Spróbuję w tym tygodniu zdobyć pierwsze miejsce w tej pracy.

R: Jak wygląda twoja codzienna rozgrywka?
H: Ostatnio siedzę na pracy drwala, lecz dużo czasu spędzam również na giełdzie do 250k w Las Venturas.

R:  Jaki pojazd zakupiłeś jako pierwszy?
H: Wydaję mi się, że był to perrenial lub moonbeam. Niestety nie pamiętam, który był pierwszy, ponieważ posiadałem w tamtym czasie obydwa.

R: O jakim pojeździe aktualnie rozważasz?
H: Aktualnie poszukuję Flasha bądź Sentinela na jakimś fajnym tune'ie i uzbieram na niego gotówkę.

R: Jaki posiadasz aktualnie majątek?
H: Aktualnie posiadam 100k w gotówce i nie posiadam żadnego pojazdu, ponieważ lubię jak mnie ktoś z frakcji SATC podwozi.

R: Czy posiadasz może jakiś domek?
H: Niestety nie, lecz po zakupie pojazdu będę się interesował zakupem jakiegoś.

R: Czy możesz powiedzieć, jaki pojazd według Ciebie jest twoim ulubionym?
H: Powiedziałbym, że to jest Manana DTM, lecz jeszcze nie miałem okazji przejrzeć każdego dostępnego pojazdu na serwerze.

R: Rozumiem, interesuje cię może jakaś frakcja, do której chciałbyś dołączyć?
H: Zastanawiałem się nad SARA bądź SATC, lecz nie wykluczam również innych, ponieważ są fajnie rozbudowane oraz lubię sprawdzać się w nowej roli.

R: Widzę, że nie jesteś w żadnej organizacji, wyjaśnisz dlaczego?
H: Nie potrzebuję organizacji, ponieważ nie lubię jeździć nie swoim pojazdem oraz chwilowo poznaje zachowanie, każdej z nich więc nie wstępuje do żadnej ze względu na szybkie odejście oraz zdobycie blacklisty do niej.

R: Czy chciałbyś dostać się do administracji?
H: Chwilowo nawet o tym nie myślę, ponieważ nie mam na tyle znajomości z serwerem, lecz na pewno z czasem rozważę taką opcję.

R: Jak oceniasz tutejszych graczy?
H: Nie lubię się na ten temat wypowiadać, ponieważ każdy ma swoją opinię na temat każdego gracza, lecz tutejsi gracze są pomocni oraz w większości fajni. Nie narzekam na to community, ponieważ jest naprawdę fajne, lecz mikrofon powinien być ograniczony w jakimś zakresie wiekowym.

R: Rozumiem, chciałbyś może kogoś pozdrowić?
H: Oczywiście, pozdrawiam cały biznes Project News oraz całą resztę serwera.

R: Dobrze, do widzenia.
H: Do widzenia.

XGwBbve.png

Cóż był to kolejny niesamowity wywiad, a dokładniej już trzeci z kolekcji. Gracze naszego świetnego serwera ProjectRPG są dobrym przykładem człowieka do naśladowania, dziękuje również Wam wszystkich, że byliście do końca do zobaczenia następnym razem.

8eybfgF.png

Autor: @Vanissh
Grafiki: @Aiishan
Korekta: @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.