Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na matteushh

.wojtini

Rekomendowane odpowiedzi

Login: dzaroo
Nick oskarżonego:  matteushh
Powód skargi: Przyjął skargę która była napisana na niego. Gość chyba jest jebnięty.
Data zdarzenia: 04.12.2020
Dowody: Archiwum skarg na graczy
Opis sytuacji: Napisałem na niego prawdziwą skargę bo na prawdę odkąd  ma supportera się rządzi. Prowokuje każdego żeby tylko dać jakąś kare. I jeszcze do mojego ziomka mówi że robi to specjalnie bo lubi czuć władze. Radzę otworzyć oczy Administracji RCON.

Chłopie, piszesz skargę za coś co w ogóle się nie wydarzyło. Widać Twój poziom inteligencji w wyrazach jakie piszesz w tej ,, skardze". Jeszcze do tego nie masz kompletnie żadnych dowodów na moją winę. Jeżeli coś naprawdę coś zrobiłem to proszę o dowody w postaci ss lub nagrania. Ode mnie to tyle. 

No tak tak przyjął byś to na klatę powiem Ci, a nie pierdolisz głupoty. Była taka sytuacja, jechałem z ziomkiem Ty stałeś gdzieś na poboczu w LV. Jesteśmy coraz bliżej Ciebie Ty wskoczyłeś nam SPECJALNIE pod auto bo nie możliwe że nie widziałeś nas i jeszcze dałeś mi prawko. A jak zacząłem Ci mówić coś  w stylu ,,Chory jesteś że mi za to prawko dałeś" To dałeś mi muta kurwa. Ziomek może potwierdzić to. Tak nie robi supporter Mateusz. Radzę otworzyć oczy administracji. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.