Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z v-liderem SAMD - teez.

Neesqus

Rekomendowane odpowiedzi

n9vSWuo.png
naTqDnE.png

Witam Was, z tej strony Junior Pressman @Neesqus Redakcji Prasowej Project News.
Dziś postanowiłem przeprowadzić wywiad z @teez., czyli supporterem oraz obecnym v-liderem frakcji SAMD.
Zapraszam do lektury i pozostawienia komentarza.
Gzqqb1L.png

J - Junior Pressman @Neesqus | T- @teez.

J: Witam, z tej strony Junior Pressman Neesqus z redakcji prasowej Project News! Umówiliśmy się na wywiad, możemy już zaczynać?
T: Tak, pewnie zaczynajmy!

J: Super. Na wstępie chciałbym, abyś się przedstawił.
T: Jestem Sebastian, a na serwerze gram pod nickiem „teez”.

z6f2Lim.gif

J: Dobrze, opowiesz nam, czym się zajmujesz, co studiujesz lub co robisz w życiu oraz jakie są twoje pasje?
T: Aktualnie idę do 3 klasy liceum humanistycznego, interesuję się głównie językami, a w szczególności angielskim, oraz geografią, co nie jest oczywiste po moim profilu szkoły.

J: Brzmi świetnie. Przejdźmy teraz do tak zwanego "świata wirtualnego", czy grasz w inne gry niż MTA?
T: Tak, oprócz MTA gram również w CS:GO. Moja historia z MTA zaczęła się jakieś 7 lat temu. Jako młody chłopak, mający słaby komputer znalazłem platformę MTA i tak do tej pory gram w nią, a co do CS:GO - Jestem świeżakiem i gram od niedawna.

J: Okej, a czy grasz na jakiś serwerach oprócz ProjectRPG?
T: Na obecną chwilę gram tylko na ProjectRPG.

J: Opowiesz nam, jak zaczęła się twoja przygoda z ProjectRPG?
T: W październiku ubiegłego roku wróciłem z przerwy od MTA, która trwała około półtora roku, po wejściu do MTA od tak dawna pierwszym serwerem, jaki zobaczyłem był właśnie ProjectRPG. Zachęcił mnie do wejścia swoją liczbą graczy oraz zaskoczył mnie swoją unikalnością.

J: Podzieliłbyś się informacją, ile na ten moment posiadasz godzin na serwerze, oraz ile wynosi Twój majątek na serwerze?
T: Na ten moment posiadam około 1200h. Co do majątku to jest on naprawdę mały w porównaniu do ilości godzin, lecz praktycznie cały mój spędzony czas na serwerze to praca na Frakcji. Wynosi on około 2,500,000$.

J: Nie żałujesz ani jednej przegranej godziny na serwerze?
T: Nie mam czego żałować, przez cały przebieg mojej gry poznałem naprawdę wspaniałych ludzi, z którymi dobrze się bawiłem.

J: Opisałbyś nam, jak wygląda Twoja rozgrywka na serwerze na co dzień?
T: Mój dzień na serwerze wygląda dość prosto. Zazwyczaj od razu po wejściu na serwer idę na służbę Frakcji SAMD oraz w międzyczasie wykonuje reporty. Często zdarza mi się też bezcelowe poruszanie po mapie, które traktuje jako forma relaksu.

J: Dobrze. Należysz do frakcji SAMD i jesteś na stopniu Hospital Deputy Managerf, czyli znajdujesz się w zarządzie. Opowiesz nam swoją historię z SAMD?
T: Moja historia z frakcją zaczęła się dzięki @Krxchu_, który zachęcił mnie, abym napisał podanie do owej frakcji. Było to na samym początku mojej przygody z serwerem. Moją akademię SAMD wspominam bardzo dobrze i właśnie w tym momencie, chciałbym podziękować @dArbozyza zajawienie mnie tym wszystkim. Ciężko pracując, udało mi się otrzymać rangę zarządową. W zarządzie frakcji jestem od maja, a niedawno dostałem awans na właśnie Hospital Deputy Managera, czyli V-Lidera frakcji.

ivgURav.png

J: Jesteś również supporterem na serwerze czy jesteś w stanie powiedzieć, jak się dostałeś i co Cię zachęciło do tego?
T: Na rangę supportera dostałem się w Kwietniu tego roku, była to moja druga próba. Zachęciła mnie do tego chęć niesienia pomocy graczom.

J: Wspaniale. Czy myślałeś, żeby zakończyć to wszystko i odejść z serwera?
T: Był taki moment, kiedy nie miałem ochoty ani czasu na grę, lecz zrobienie sobie przerwy pomogło mi i jak widać, dalej działam na serwerze.

J: Zbliżamy się do końca wywiadu. Czy chciałabyś kogoś pozdrowić?
T: Chciałbym pozdrowić: @Mario92, @Szakal_ @Exterminix @semyaaza @huracan @VasteK, całą Frakcję SAMD, całą administrację oraz wszystkich graczy na serwerze!

J: Dołączam się do pozdrowień. Dziękuję za udzielenie mi wywiadu. Życzę Ci powodzenia w życiu, jak i na serwerze. Do widzenia.
T:  Do widzenia.
XGwBbve.png
Dziękuję Wam za czas poświęcony na przeczytanie tego wywiadu.
Serdecznie Ci dziękuję @teez. za udzielenie wywiadu,  życzę też dużo zdrowia i spełnienia marzeń oraz powodzenia na serwerze!

8eybfgF.png

Autor: Junior Pressman @Neesqus
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Korekta: 
Empl.Supervisor @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.