Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Problem z hud i grą

Stilker

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Krzychu99 napisał:

Robiłem i nie działa

Dziwne ja od wczoraj? czy tam przed wczoraj mam problemy z teksturami mapy słabo się doczytują, a teraz widze że ktoś ma problem z hudem. Może to problem ogólnie serwera jak tak patrzę.

1 minutę temu, Woojko napisał:

Dziwne ja od wczoraj? czy tam przed wczoraj mam problemy z teksturami mapy słabo się doczytują, a teraz widze że ktoś ma problem z hudem. Może to problem ogólnie serwera jak tak patrzę.

no ja takiego czegoś nie miałem wieć dziwne 

W dniu 17.08.2022 o 19:12, Woojko napisał:

Dosłownie mi też tak słabo doczytują się tekstury właśnie gry. @Skymyślę że to jakiś większy problem związany z serwerem. Pamiętam że zanim mi się tekstury psuły było coś wgrywane.

Zwieksz "pamiec strumieniowania" czy cos takiego w ustawieniach zaawansowanych mta

10 godzin temu, huracan napisał:

Zwieksz "pamiec strumieniowania" czy cos takiego w ustawieniach zaawansowanych mta

Po pierwsze każdy ma to na max.

Po drugie pomogłem już w rozwiązaniu tego problemu sposobem który mi zadziałał gdy też zgłaszałem problem.

Także można zamknąć bo kolega mimo że napisałem mu żeby napisał by zamknąć temat nadal tego nie napisał

6 godzin temu, Zebra napisał:

@Krzychu99 rzeczywiście możemy zamknąć?

Naprawiłem problem problem już nie wyskakuje

2 minuty temu, Krzychu99 napisał:

Naprawiłem problem problem już nie wyskakuje

Problem był przez to że pobierałem shadery i przypadkowo spakowałem nie do tego folderu i dlatego były takie problemy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.