Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na BilaseQ

yosuni

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 52881
Login: yosuni
Nick oskarżonego: @BilaseQ
Powód skargi: Specjalny taran, BK
Data zdarzenia: 17.08.2022
Dowody: 

Opis sytuacji: Kierowałem się na bazę SATC w celu zakończenia służby, ale nagle uderzył we mnie BilaseQ uznałem, że ok nie będę robić z tego dymu, więc pojechałem naprawić pojazd i na nieszczęście oskarżonego spotkałem go na naprawce. Zapytałem się go, czy odda pieniądze za wyrządzone szkody, żeby sprawdzić jego rekcja, jak się okazało użytkownik nie wiedział, o co chodzi, więc napisałem informacje o skardze, ponieważ jego zachowanie było żałosne i nagle mu się wszystko przypomniało, więc oddał pieniądze, ale zaczął być bardzo niemiły. Dalszy przebieg wydarzeń można zobaczyć na filmiku .
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 
image.png.1fbe0960039f0cd99622eb0fac75882a.png 

Witam, 

Jeśli chodzi o taran, to gracz zwrócił odpowiednią ilość środków pieniężnych za pierwszy taran. Późniejsze tarany zostają ukarane zabraniem prawa jazdy na okres 7 dni. Za brak kultury, który wykazał ów gracz zostaje on ukarany wyciszeniem na okres 2 dni. 

Skargę uznaje się za przyjetą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.