Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na yodamiscz (UID 178)

McPro

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 54239
Login: McPro
Nick oskarżonego: yodamiscz [UID 178] 
Powód skargi: Brak spłaty gotówki za pojazd Sabre id 27169 ( obecnie ma już innego właściciela )
Data zdarzenia: 08.08.2022r 
Dowody:  screen
Opis sytuacji: Gracz napisał do mnie w sprawie kupienia mojej Sabre 3.1PB, nie targował się ale spytał o możliwość sprzedaży ratalnej, 
 dogadałem z graczem dokładne warunki i termin  spłaty na piątek 12.08.2022r, miał mi do tego terminu  przekazać resztę należności czyli 58k ( samochód został sprzedany za 20k). Gracz unika kontaktu, w piątek kiedy miał spłacić całość powiedział mi że da mi połowę a dał 20k. Reszta (38k) miała zostać przekazana do niedzieli 14.08.2022r. Gracz nie odpisuje mi na forum, nie odpowiedział też na moje liczne wiadomości w grze ani w sobotę ani w niedzielę, chciałem dogadać się polubownie ale gracz totalnie ignoruje terminy spłaty nawet mimo tego że je przedłużałem ( mimo tego że to naprawdę było bardzo dużo czasu a auto sprzedał więc mógł mnie spłacić ) , oraz nie odpowiada na moje wiadomości ani na forum ani w grze. Ja się dogadać z nim nie potrafię wolałbym uniknąć dalszego kontaktowania się z nim  w sprawie długu, chce tylko jak najszybciej odzyskać resztę swoich pieniędzy bo czekam już bardzo długo jak na taką kwotę.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Załączony

mta-screen_2022-08-08_12-10-23.png

mta d.jpg

Pojawił się na serwerze, napisałem do niego na priv nie odpisał i wyszedł z serwera. Standardzik 🙂 Pieniędzy nadal nie mam.

Nie doszło do ani jednej próby kontaktu ze mną, widzę na niego kolejną skargę gdzie zalega 300k.  Nie ukrywając to chciałbym odzyskać swoje pieniądze jak najszybciej bo sam spłacam samochód z tą różnicą że ja faktycznie to robię, na pierwszej stronie to już trzecia skarga z oszustwem w jego wykonaniu wnioski chyba można łatwo wysunąć. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.