Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Status IV.

klaudusiaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuje wam za te spędzone z wami 1300h na tym serwerze, lecz nadchodzi pewien moment, gdy trzeba odejść na jakiś dłuższy czas z MTA. Wiadomo, że życie nie opiera się tylko na graniu w gierki, wiadomo, że to też tylko gierka i raczej nikt 24/7 tutaj nie będzie grać. Oznaczę kilka osób, jeśli kogoś pominęłam to bardzo przepraszam.

@sabek2137@grudzuu. @RicK._. - dziękuje wam że przyszliście ze mną na ten serwer

@BollmeN - dziekuje za poprawienie humoru i w ogole, odwalacz jesteś i tyle, leć po tego vlidera w satc heh

@DSG. - dziekuje rowniez za nocki na satc 

@WhiteTiger*nt - dzieki za czas spedzony w org, ty tez jestes odwalacz i leć po rcon'a

@Tubas - cej jesteś, dzieki za granie w csa, super liderem byłeś 

@Testosteron - dzieekuje za org i w ogole za wszystko, w tydzien lepiej grales w csa niz ja po 3 latach i przestań gadac głupoty XD jak mozna grac tft? / garlic phone 

@olcha95 - tobie również dziękuje za przyjęcie mnie do org i czas w niej spędzony ponad 5 miesiecy, mniej pij alkoholu pijoku 

@Kamdro - nie drzyj się więcej na mnie w csie ;c dzieki za super wuz i w ogole czas spedzony na kanale glosowym

@EloBenc6969 - fajny profil na pewnej stronce masz XDDD fajnie sie w csa gralo 

@OSTRYYY - dzieeki za poscigi i csa, ty też pijok jesteś

@MasnyBratan - super sie grało w kalambury 

@Flor3k - najlepszy prezenter radia, super się w csa grało i inneg tego typu gierki

@prezes_mefedron- dziekuje za wszystko 

@Osa.td - odwalacz jesteś, mniej odwalaj tą szambiarką na tunerze u florka 

@Ajda - przestań jeździć przepisowo pfff

@Leszek*nt/ @Pervool - dzieeki wam też za wszystko i za ten wyrywkowy też XD 

@KUDYSTER - weź nie sprzedawaj się za darmo i nie wykupuj pochwał XD 

@k3buz - nie wyzywaj mnie wiecej ceju 

@ukashhh - lecisz z tym biznesem

@Banan99 - pamietaj, pociongi bendom za friko XD 

@Mario92 - dzieeki za samd 

@BarteKK* - dzisiaj płock jest dla mnie jak los angeles / hej płocczanin

@Fugi - weź w końcu zacznij ogarniać co się w życiu dzieje XD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.