Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[GRAFIKA] Nowe loga Frakcji SATC/SAMD

xQert!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Cie!
Przychodze dzisiaj do was z propozycją nowych grafik dla frakcji San Andreas Transport Corporation oraz San Andreas Medical Department.

Grafiki są tylko grafiką, mozna zawsze zmienić, poprawić oraz usunąć niepotrzebne rzeczy, więc licze na was i czekam na komentarze co bym mógł zmienić w nich (PS. Tak wiem logo SAMD jest jako EMD, lecz chodzi o wygląd)
awea.thumb.png.de60728c9817aa1fc34d99991b162b15.png

OCENIAJCIE!!

image.png.95f1d280daf2fffb746249bb33ff9926.png 

// co drugie logo na grafice google, wygląda jak twoje tego ambulansu, jak już się inspirujesz czymś, albo podkradasz (tego jeszcze nie wiem) to zrób też coś od siebie.

Co do logo dla Taxi, to chyba nie muszę więcej mówić -->

image.thumb.png.e53b15f7351e10de59c43448796737e8.pngimage.png.0256c052d9376e966cde290f768ae9f8.png 

Dziękuję za uwagę, ze mnie idioty nie zrobisz.

Ziomek - // co drugie logo na grafice google, wygląda jak twoje tego ambulansu, jak już się inspirujesz czymś, albo podkradasz (tego jeszcze nie wiem) to zrób też coś od siebie.

Ym, pokaż mi które logo z tej Grafiki jest podobne do loga które wykonałem. Pochwal się wiedzą, bo widze ze ty kolejny okularów nie nosisz i jesteś najwodiczniej ślepy/

29 minut temu, macieeek.bot napisał:

image.png.95f1d280daf2fffb746249bb33ff9926.png 

// co drugie logo na grafice google, wygląda jak twoje tego ambulansu, jak już się inspirujesz czymś, albo podkradasz (tego jeszcze nie wiem) to zrób też coś od siebie.

Co do logo dla Taxi, to chyba nie muszę więcej mówić -->

image.thumb.png.e53b15f7351e10de59c43448796737e8.pngimage.png.0256c052d9376e966cde290f768ae9f8.png 

Dziękuję za uwagę, ze mnie idioty nie zrobisz.

Jest 2020, jakiego loga nie zrobisz - w internecie znajdziesz podobne,  może i  w niektórych logach widać podobiznę, jednak wyróżnia się od tego z internetu i pasuje ładnie pod MTA, drugi satan rośnie:) 

5 minut temu, KareLgg napisał:

Jest 2020, jakiego loga nie zrobisz - w internecie znajdziesz podobne,  może i  w niektórych logach widać podobiznę, jednak wyróżnia się od tego z internetu i pasuje ładnie pod MTA, drugi satan rośnie:) 

Jak widac, logo Taxi jest 1:1 podkradniete z internetu. Masz jakies watpliwosci? Udaj sie do okulisty, nastepnie logo EMD czy tam SAMD, ikona ambulansu 1;1 rowniez z internetu, wiec.. mozna wiele rzeczy wymyslic, tylko trzeba samemu narysowac, zaprojektowac logo, a nie podkradac gotowa ikone z google.

Co masz na mysli ,,wyroznia", bo nie wiem o co Ci chodzi, tym ze jest sklejone z dwóch innych prac ktore ukradl? Ciekawe

11 minut temu, KareLgg napisał:

Chcesz sie zalozyc, ze zrobie takie logo, ze nigdy w zyciu nie widziales ani nie zobaczysz na google? Po prostu troche KREATYWNOSCI;) brak inspirowania sie pracami z grafiki google i beda efekty

12 minut temu, macieeek.bot napisał:

Chcesz sie zalozyc, ze zrobie takie logo, ze nigdy w zyciu nie widziales ani nie zobaczysz na google? Po prostu troche KREATYWNOSCI;) brak inspirowania sie pracami z grafiki google i beda efekty

Ty terazz z Siebie debila robisz? Bez obrazy ale kto ci tertaz nie bierz "grafiki" z neta i nie dokleja... Każdy serwer ma logo z neta tylko przerobione. Frakcje na serwerach też mają loga z neta tylko zmienione... Ale ty widze oryginalny jesteś to wykonaj coś swojego... Zrób grafike karetki, zrób grafike Taksówki od początku. Zajmie ci to może jakies 3-5GH. Powodzenia Zycze

to tak jakbym powiedział, że ProjectRPG ma logo z neta bo jest podobne do tego Gold Letter P Logo. P Letter Design Vector Stock Vector - Illustration of  template, business: 83586588

10 godzin temu, FurY. napisał:

Bez obrazy ale kto ci tertaz nie bierz "grafiki" z neta i nie dokleja...

Kazdy grafik, który siebie szanuje i swoich klientów i nie robi za darmo ;). 

Każdy serwer ma logo z neta tylko przerobione.

Zakład, że nie? Mogę Ci podać tysiące serwerów, miliony które nie mają 🙂 Które * ZAPŁACIŁY * grafikowi, który zna się na rzeczy i projektuje loga od X lat 😉 

Ale ty widze oryginalny jesteś to wykonaj coś swojego... Zrób grafike karetki, zrób grafike Taksówki od początku. Zajmie ci to może jakies 3-5GH. Powodzenia Zycze

Jak mi zapłacisz to z chęcią zrobię, nie robię nic za darmo, szanuje swój czas, nie tak jak większość grafików na tych forach 😉 

to tak jakbym powiedział, że ProjectRPG ma logo z neta bo jest podobne do tego

Jedyne czym to logo jest podobne do tego z PRPG, to tym, że jest pomarańczowe i jest literą P, gdzie u Ciebie w np. logotypie Taxi, jest wszystko sciągnięte z neta XD

16 godzin temu, FurY. napisał:

Ty terazz z Siebie debila robisz? Bez obrazy ale kto ci tertaz nie bierz "grafiki" z neta i nie dokleja... Każdy serwer ma logo z neta tylko przerobione. Frakcje na serwerach też mają loga z neta tylko zmienione... Ale ty widze oryginalny jesteś to wykonaj coś swojego... Zrób grafike karetki, zrób grafike Taksówki od początku. Zajmie ci to może jakies 3-5GH. Powodzenia Zycze

to tak jakbym powiedział, że ProjectRPG ma logo z neta bo jest podobne do tego Gold Letter P Logo. P Letter Design Vector Stock Vector - Illustration of  template, business: 83586588

co jak co, ale akurat @macieeek.bot wykonał w swoim życiu naprawdę pełno mega fajnych grafik. Za niedługo przekonasz się nad czym pracuje i zobaczysz w końcu oryginalną pracę. 😄 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.