Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza LORDG

stanislaw.

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na LORDG

UID: 32131
Login: Szymixz21
Nick oskarżonego: @LORDG
Powód skargi: Próba wepchania samochodu do wody przez gracza @LORDG.
Data zdarzenia: 11.08.2022
Dowody: https://imgur.com/oNT2W3V
Opis sytuacji: Gdy zepsuł mi się samochód ja i kolega pchaliśmy go na mechanika, gdy prawie mieliśmy go w środku gracz @LORDG zaczął pchać go w stronę wody.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.7d9befbc09ab8e45abbf3b21aa925f2a.png

Niestety nie udało mi się wepchnąć do wody. A szkoda bo wolałem w ten sposób odwdzięczyć się za wszystkie wyzwiska na moją mamę niż na forum, natomiast przepraszam jedynie administrację za zaistniałą sytuację 😇 Wracając jeszcze do sytuacji, pchałem twoje auto w kierunku wody ale finalnie się zatrzymałem i nie wrzuciłem go do wody. Jeśli są to dla ciebie jakieś szkody mogę pokryć 500$ za "wyłowienie" twojego wozu. Dodatkowo, naprawdę nie potrzebuje tego aby twój kolega pisał mi jak bardzo nieodpowiedzialnie się zachowałem 😄 

image.png.787d8e863ed8f9a6aa3853e3ba68f5b3.png

Witam,

Z tego co wynika z treści skargi i samego nagrania zawartego jako dowód, pojazd nie został zwodowany przez oskarżonego. Informuje oskarżonego, że żadna motywacja, bądź prowokacja nie upoważnia do przeprowadzania czynów zabronionych względem innych graczy.

@LORDGTym razem Cię ostrzegam. Skargę uznaje się za odrzuconą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.