Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Stefek

lemonlambo.at

Rekomendowane odpowiedzi

UID:  51240
Login: lemonlambo420
Nick oskarżonego:  Stefek
Powód skargi:  naciągnął na podwózkę oraz uciekł przed transakcją
Data zdarzenia:  11 sierpnia
Dowody:  oskarżony interesował się wcześniej już autem negocjowaliśmy itp, nie doszliśmy do porozumienia, potem jednak przystałem na jego propozycje na co mam logi:

[2022-08-11 16:10:35] [Output] : >> [14] Stefek: 65k?

[2022-08-11 16:11:27] [Output] : << [14] Stefek: powiem tak chcialem za 65 ale za 60 bym bral ale jak chcesz bo ja juz lece

[2022-08-11 16:11:38] [Output] : >> [14] Stefek: dobra dawaj

[2022-08-11 16:11:55] [Output] : >> [14] Stefek: budka jestem

[2022-08-11 16:11:57] [Output] : << [14] Stefek: poczekaj jade

[2022-08-11 16:13:17] [Output] : << [14] Stefek: nie mam transportu.

[2022-08-11 16:13:49] [Output] : >> [14] Stefek: to podjajde nim po ciebie

[2022-08-11 16:13:54] [Output] : << [14] Stefek: prawa gorna strona lv ten koszyk

[2022-08-11 16:14:11] [Output] : >> [14] Stefek: jade

(tutaj po niego podjechałem autem które miał kupić i które było wcześniej wystawione na giełdzie)

[2022-08-11 16:15:39] [Output] : (14) Stefek: ile dales za niego? 

[2022-08-11 16:15:50] [Output] : (109) lemonlambo420:  nie pamiÄ™tam

Opis sytuacji:  Gracz przystał na warunki umowy, podjechałem po niego autem które miał kupić (przed tym stało wystawione na giełdzie) po czym po podwiezieniu w miejsce w którym mieliśmy dokonać wymiany, wyszedł z serwera przez co ponoszę ponownie koszty wystawienia auta (300$). Oczekuję zwrotu pieniędzy za ponowne wystawienie auta i przeprosin lub dokończenia transakcji na umówionych zasadach.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  nie został poinformowany ponieważ opuścił serwer @Stefek

Dobry jesteś za tą giełdę mogę ci kasę oddać, wywaliło mi neta i dopiero wrócił mi o 17 więc po co ci ta skarga że naciągłem cię na podwozke jak sam mi napisałeś że jedziesz chłopie najpierw patrz co piszesz potem pisz dla mnie ta skarga nie ma sensu, nie kupiłem auta od ciebie i już skarga xd pozdrawiam 

36 minut temu, Stefek napisał:

Dobry jesteś za tą giełdę mogę ci kasę oddać, wywaliło mi neta i dopiero wrócił mi o 17 więc po co ci ta skarga

Jestem na serwerze nonstop i co mniej więcej 15 minut sprawdzałem czy wróciłeś wystarczyło napisac na pm

37 minut temu, Stefek napisał:

skarga że naciągłem cię na podwozke jak sam mi napisałeś że jedziesz chłopie najpierw patrz co piszesz potem pisz

Sam napisałeś mi gdzie jesteś zanim po ciebie wyjechałem z giełdy

38 minut temu, Stefek napisał:

dla mnie ta skarga nie ma sensu, nie kupiłem auta od ciebie i już skarga xd pozdrawiam 

Nie kupiłeś auta nie dlatego że ci wyrzuciło internet tylko dlatego że gracz od którego kupiłem naopowiadał ci bajek i przekonał do zmienienia decyzji przed samym kupnem dlatego opuściłeś serwer

[2022-08-11 16:19:04] [Output] : (140) PerenialSag: ale powiedzialem mu ile to warte na serio i nie dal sie w chuja zrobic. Pozdro

Zmieniam zdanie co do moich oczekiwań na temat ukarania oskarżonego, za kłamstwa proszę o bana na kilka dni, rezygnuję z zwrotu gotówki za wystawienie auta.

2 godziny temu, Tubas napisał:

Ban nie jest konieczny w tej sytuacji. @Stefek przelej w ciągu 24h dla gracza 300$, możesz to zrobić poprzez bank Los Santos (51240 UID).

Proszę bardzo tu jest zdjęcie które pokazuje że przelałem pieniądze 💸💰

Snapchat-197543320.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.