Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na MarioBoy

Tomcio.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 5861
Login: Tomcio.
Nick oskarżonego: @MarioBoy
Powód skargi: Porzucenie bulleta na strefie DM, całkowite zniszczenie go, a następnie brak chęci na wyjęcie ze strefy oraz ogarnięcie go
Data zdarzenia: Dziś między 10 a 11
Dowody: https://imgur.com/a/QiENuNj
Opis sytuacji: Co tu dużo mówić. Porzucił bulleta całego zniszczonego, nie wyraża chęci na ogarnięcie go, po całym zajściu dałem mu kilka minut na ogarnięcie go, ponieważ był w pobliżu DM, jak widać nie wykorzystał tego czasu. Liczę głównie na ukaranie gracza, ewentualnie zwrot gotówki za ogarnięcie pojazdu.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Ping w skardze + mta-screen_2022-08-10_11-02-58.png.eb8af9be3cce022a2f2ff72c4eec1110.png

Witam wypowiem sie krótko i na temat. Panie Tomcio chiałem sie z tobą skontaktować poprzez Gracza Patryk337 żeby oddac ci pieniądze za naprawe. Ty patrykowi nie odpisiwałeś. Mam nałożoną kare wyciszenia także nie mialem jak tobie napisać i ustalić ile za naprawe ci oddać. Zwrot gotówki z mojej strony moge dac 650$ co też tak rozwalone auto sam naprawiałem (twojego bulleta) i wyszlo za all 580$ takze 650$ moge ci zwrócić.

52 minuty temu, MarioBoy napisał:

Witam wypowiem sie krótko i na temat. Panie Tomcio chiałem sie z tobą skontaktować poprzez Gracza Patryk337 żeby oddac ci pieniądze za naprawe. Ty patrykowi nie odpisiwałeś. Mam nałożoną kare wyciszenia także nie mialem jak tobie napisać i ustalić ile za naprawe ci oddać. Zwrot gotówki z mojej strony moge dac 650$ co też tak rozwalone auto sam naprawiałem (twojego bulleta) i wyszlo za all 580$ takze 650$ moge ci zwrócić.

Wyjmę auto z dm, całą kwotę ci podliczę, następnie wyśle tutaj ssy z naprawy i ogarniania auta, kwotę masz zwrócić a następnie przeprosić za celowe wjeżdżanie tym autem na DM. Upominałem cię przy tobie 2 razy żebyś nie wjeżdżał, jak widać nie docierało to do Ciebie. Czekam na odpowiedź twoją oraz administracji 

Sumując kwotę za naprawę pojazdu + tankowanie (jeździłeś tym pojazdem długo, więc paliwo też wchodzi w grę) wychodzi:

· 582 pln za naprawę (ss niżej)

Spoiler

mta-screen_2022-08-10_15-06-46.png.549bb2a5d156ebb8a338c4f0514ceb03.png

· 111 pln + 190 pln = 301 pln za tankowanie benzyny + LPG

Spoiler

Inkedmta-screen_2022-08-10_15-10-56_LI.jpg.0b1ebc8698384bc2c51bd4baa08c2036.jpg

Sumując całą kwotę, wychodzi 883 pln, czekam na spłacenie do mnie na serwerze lub przelewem na UID 5861. Czekam na wypowiedź Twoją oraz administracji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.