Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Mercury_MG - pracownkiem frakcji SATC.

nietubek

Rekomendowane odpowiedzi

3ntHIzv.pngnaTqDnE.png

Witam wszystkich czytelników, z tej stronny Trainee @KS_Rydzyk^ z Redakcji Prasowej Project News.
Dziś przeprowadzę wywiad z pracownikiem SATC - @Mercury_MG.

Gzqqb1L.png

DT579k1.png

R - Redaktor (KS_Rydzyk^)  | T - Taksówkarz (Mercury_MG)

R: Witam, Trainee nietubek z Redakcji Prasowej Project News. Czy mógłbym z Panem przeprowadzić wywiad?
T: Tak, oczywiście.

R: Ekstra! Na samym wstępie prosiłbym, żebyś przedstawił się dla naszych czytelników.
T: Witam mam na imię Marcin, mieszkam w okolicach Gniezna w wolnym czasie gram w MTA oraz spotykam się ze znajomymi.

R: Dobrze, mógłbyś opowiedzieć coś o swoich zainteresowaniach ?
T: Interesuję się rolnictwem oraz samochodami. Lubię pograć w piłkę nożną albo obejrzeć meczyk. Chodzę do technikum o kierunku Mechanizacji Rolnictwa i Agrolotniki.

R: Wow!, masz wiele zainteresowań! Skąd wzięło się twoje zainteresowanie rolnictwem?
T: Mój ojciec posiada gospodarstwo rolne i od dzieciaka mu pomagam.

R: Dobrze, czy mógłbyś nam opowiedzieć, jak rozpoczęła się twoja przygoda z serwerem ProjectRPG oraz frakcją SATC?
T: Na serwer pierwszy raz wszedłem w marcu 2021r. zaprosili mnie koledzy MasnyDzben, AntusAleToSzef oraz Pabloescobar. Początki były trudne - pracowałem na magazynie, żeby wbić reputację, następnie bardzo mi się podobała praca szambiarza. Następnie dołączyłem do organizacji nie jakiego Proroka, ale ona upadła. Wbijałem poziom kuriera, bo stwierdziłem, że jest to opłacalne i mam teraz 4 poziom tej pracy. Przez ten czas bardzo się rozwinąłem. A do frakcji SATC dołączyłem w czerwcu tego roku, przez namowę mojego kolegi Bollmena. Bardzo się stresowałem egzaminu, ale go zdałem w wyniku 80%. Aktualnie należę do organizacji Miami Vice. Starsi koledzy z frakcji dużo pomagali na początkach, ale teraz sobie daje rade.

R: Niesamowita historia! Czy planujesz w przyszłości zmienić frakcję - czy może jednak pozostaniesz przy SATC?
T: Nie planuję zmieniać frakcji, ponieważ jest tu super atmosfera, super ludzie do pogadania i ogółem SATC górą!!

Ac78J8b.gif

R: Czy mógłbyś zdradzić, czy wypłata z owej frakcji jest duża, czy może skromna?
T: Na początku jak jest się na mniejszej randze, jest mała, ale czym ma się większą rangę, zarobki też są lepsze.

R: Czyli jak w przypadku większości frakcji. Skoro jesteś w SATC, to może należysz do jakiegoś biznesu? Czy mógłbyś nam zdradzić?
T: W samym biznesie nie jestem, ale jestem w grupie aktorskiej Project Film Studio.

R: Okej, a który z eventów serwerowych podobał ci się najbardziej?
T: Event rowerowy był ciekawy, ponieważ fajnie było pojeździć wspólnie rowerkiem szybkim. Fajne nagrody były.

R: Pod koniec spytam jeszcze o organizację "Miami Vice", o której wspomniałeś. Mógłbyś coś więcej o niej opowiedzieć?
T: Miami Vice - Organizacja utworzona 6 lutego 2022 roku jest to organizacja z piękną historią, Miała już sporo liderów i teraz była lider Aleksja oddaje organizację w ręce Bollmena. A ja jestem V-Liderem organizacji. Nazwa organizacji będzie zmieniona w najbliższym czasie. Jesteśmy Maliniarzami a szczególnie Bollmen, bo ma aż 12 Aut na malinach. Jest to bardzo ładny wynik, a wszystkich aut mamy 25 na malinach. Organizację będziemy bardzo rozwijać i co tu więcej mówić.

R: Wow, 25 aut z malinowymi lampami to niezły wynik, który na pewno wzbudza ciekawość graczy ProjectRPG! Jak będzie odbywała się rekrutacja do waszej organizacji?
T: Prawdopodobnie będziemy przyjmować podania na forum.

R: Wydaję mi się, że to wszystkie pytania, które chciałem Ci zadać. Chciałbyś kogoś pozdrowić na koniec wywiadu?
T: Tak, kolegę @MasnyDZBEN@AntusAleToSzef, @BollmeN oraz oczywiście wszystkich kolegów z SATC!

R: Dobrze, dziękuję za udzielenie wywiadu oraz życzę miłego dnia!
T: Również dziękuję i nawzajem.

8eybfgF.png

Autor: Trainee @nietubek
Grafik:
 Senior Graphic Designer @Aiishan
Korekta: Employee Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.