Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Ostrzegamy o telefonie podczas jazdy

Yuzuha

Rekomendowane odpowiedzi

lD7zLn9.png.818d3f3f798407d9e8cc1e17c6b4381b.png

naTqDnE.png

Witam, z tej strony Trainee Hakari. Dzisiaj jadąc po autostradzie we Flint County, napotkałem się na wypadek, spowodowany nieuwagą oraz alkoholem. Życzę miłej lektury.

VDgjwdI.png

BPNEOK9.thumb.png.6e05fa453aca82651f117bde13854245.png

Jadąc autostradą z Angel Pine, w stronę Los Santos napotkałem się na teren zabezpieczony przez policje, wylegitymowałem się oraz podszedłem zobaczyć miejsce wypadku pod okiem policjanta. Udało mi się zrobić parę ciekawych zdjęć.
Rancher Long, którego prowadził kierowca, był w pełni sprawny, wiec jak to się stało, że pojazd się ześlizgnął?
Poszkodowany kierowca Rancher Long'a używał telefonu podczas jazdy oraz był nietrzeźwy, policja przestrzega codziennie o wypadkach spowodowanych rozproszeniem się przez telefon podczas jazdy....
Lecz jak się ześlizgnął pomimo nieuwagi oraz alkoholu? Kierowca podczas nieuważnego skręcania nie zauważył urwiska oraz braku barierek dookoła drogi wiec wpadł w poślizg, oraz na szczęście udało mu się zahamować przed spadnięciem z urwiska.
Autostrada w tamtym miejscu nie posiada barierek chroniących przed spadnięciem z urwiska, wiec trzeba na tamtej drodze uważać w szczególności, ponieważ w innym wypadku będzie to mogło się źle skończyć.
Poszkodowanemu na szczęście nic zagrażającego życiu się nie wydarzyło.
Na miejscu wypadku znajdowała się jednostka holownicza SARA, która wyciągnęła pojazd z urwiska, jednostka specjalna straży pożarnej, która zajęła się pomocą z pojazdem oraz pomocą z poszkodowanym w wypadku i Policjant, który udzielił mi wywiadu.

AKiYgl8.thumb.png.cfb1a16bf1d899edd11bc3f0a08dcfbd.pngGzqqb1L.png

R: Trainee @Hakari     P: Lieutenant I @.Mariuszek.

R: Witam, z tej strony Trainee Hakari z Redakcji Project News.
   Chciałbym zadać parę pytań na temat wypadku.

P: Witam, z tej strony Lieutenant I .Mariuszek. z San Andreas Police Departament, z wielką chęcią odpowiem na pytania.

R: Co się tutaj wydarzyło? 
P: Dostaliśmy wezwanie na temat pojazdu, który zwisa nad skarpą we Flint County, od razu jednostka została zadysponowana na miejsce zdarzenia. 

R: Czy ciężko było zabezpieczyć teren wypadku?
P: Teren do zabezpieczenia był trudny, niestety była niewystarczająca ilość jednostek do wykonania prawidłowego zabezpieczenia, więc zrobiłem co w mojej mocy.

R: Czy osoba kierująca pojazdem była w pełni poczytalna? 
P: Kierowca pojazdu nie był do końca przytomny, był zszokowany całą sytuacją oraz był nietrzeźwy, wykonaliśmy badania alkomatem i wynikiem był 0,42 promila alkoholu we krwi. 

R: Kto uczestniczył w wypadku?
P: Na wypadku zjawiła się jednostka holownicza z SARA, specjalna jednostka SAFD z grupy US&R Unit, jednostka zabezpieczająca SAPD oraz poszkodowany w Rancherze Longu. 

R: Ile zostało rannych osób w tym wypadku?
P: W tym zdarzeniu była tylko jedna osoba ranna i był nim kierowca, na szczęście były to małe obrażenia. 

R: Czy dużo jest takich przypadków w San Andreas?
P: Takie incydenty są rzadkością w życiu San Andreas.

R: Dobrze, dziękuje za odpowiedzi na pytania. Życzę miłego dnia, do widzenia.
P: Szerokiej drogi, do widzenia.

8eybfgF.png

Redaktor : Trainee @Hakari

Grafik : Senior Graphic Designer @Aiishan

Korekta: Employee Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.