Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Sondrex

wojtpower

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 16690
Login: wojtpower12
Nick oskarżonego: Sondrex
Powód skargi: Działanie na szkodę organizacji
Data zdarzenia: 05.08.2022
Dowody: 

Opis sytuacji: Witam  Dzisiejszego dnia o godzinie 19 47 dostałem ping od członka organizacji o tym że gracz Sondrex  porozwalał oraz porzucił pojazdy organizacji  dostałem ss że były  rozwalone itd. gracz wyszedł organizacji po czym został zbanowany na discordzie kwota napraw oraz tankowania wyniosła 842$ nie pisałem  na pv do niego czy odda kasę,  w grze bo miał mute wole to załatwić przez skargę   myślę że gracz odda kwotę za pojazdy oraz nie zrobi takiego czegoś jeszcze raz innym organizacją innym organizacją
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.PNG.bfb2c481306f4c5d7fb7715d72c6f4fa.PNG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.