Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na olcha95

KANIA.Handlarz

Rekomendowane odpowiedzi

Login: KANIA_KNA
Nick oskarżonego: olcha95
Powód skargi: Zabrane prawo jazdy za niby taran. Jak można kogos ztaranować jadąc przed kims hm.
Data zdarzenia: 2022-08-05
Dowody: mój dowód jest taki, że mirek_handlarz jechał cały czas za mną i ja go niby miałem ztaranować haha
Opis sytuacji: Składam wielkie zażalenie na tego osobnika o nicku olcha95, jechałem z kolegą mirek_handlarz przez LS pokazac mu naszą nową bazę organizacji, ja z przodu on z tyłu. Nagle z nikąd bez żadnego powodu zostało zabrane mi prawko. Niby kogoś staranowałem, choć dam sobie dwie ręce uciąć, że nic takiego w ogóle nie miało miejsca. Dla mnie jest to wielka dyskryminacja. Mam wielki żal do niego, bo ja nikogo nie staranowałem. Pozdrawiam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.