Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z MagiX

Neesqus

Rekomendowane odpowiedzi

ipKjLio.png
naTqDnE.png

Witam Was, z tej strony Junior Pressman @Neesqus Redakcji Prasowej Project News.
Dziś postanowiłem przeprowadzić wywiad z graczem @MagiX, czyli administratorem oraz obecnym liderem organizacji United Familly.
Zapraszam do lektury i pozostawienia komentarza.
Gzqqb1L.png

J - Junior Pressman @Neesqus | M - @MagiX

J: Witam, z tej strony Junior Pressman Neesqus z redakcji prasowej Project News! Byliśmy umówieni na wywiad, możemy zaczynać?
M: Witam, Jasne.

J: Na początku możesz powiedzieć kilka słów o sobie.
M: Cześć, jestem MagiX, większość osób powinna mnie kojarzyć ze stanowiska Administratora. Obecnie jestem liderem organizacji United Family, nie jestem w żadnej frakcji ani biznesie.

J: Świetnie. Przejdźmy teraz do tzw. "Życia wirtualnego". Czy grasz w coś poza MTA?
M: Tak, gram czasami w inne różne gierki.

J: Podzielisz się z nami, w jakie tytułu dokładnie?
M: Pewnie, w tej liście znajduje się Gta 5, Cs go, Cities: Skylines, a także czasami Minecraft.

J: Klasyki, a czy grasz jeszcze na jakiś serwerach oprócz ProjectRPG?
M: Obecnie nie.

J: Dobrze, w takim razie powiesz nam, jak się zaczęła twoja przygoda z ProjectRPG?
M: Na youtube zobaczyłem kilka związanych filmików z ProjectRPG, akurat w tym samym roku zamknął się pewien duży serwer, na którym wcześniej dużo grałem, dlatego postanowiłem spróbować na ProjectRPG.

J: Podzieliłbyś się informacją, ile na ten moment posiadasz godzin na serwerze, oraz ile wynosi Twój majątek na serwerze?
M: Posiadam obecnie około 3100 godzin, a majątek w sumie nie liczyłem, ale myślę, że około z 5-6kk.

J: Czy nie żałujesz ani jednej przegranej godziny na serwerze?
M: Raczej nie

J: Niezmiernie miło jest to słyszeć! Opisałbyś nam, jak wygląda Twoja rozgrywka na serwerze na co dzień?
M: Teraz w okresie letnim to głównie wchodzę odebrać nagrodę dzienną oraz porobić raporty. Wcześniej jak miałem więcej czasu, zajmowałem się również organizacją oraz uczestniczyłem w innych aktywnościach.

J: Dobrze. Wiadomo nam, że jesteś liderem organizacji United Familly, czyli jej Bossem. Mógłbyś nam opowiedzieć, skąd się wziął pomysł na utworzenie organizacji i pokrótce opowiedzieć o niej?
M: Pomysł to właśnie wziął się z wcześniejszego serwera, ba którym także z tym samym znajomym mieliśmy wspólną organizację. Kiedyś jeszcze miała nazwę "The Always", jednak w tym roku zmieniliśmy ją na obecną, czyli "United Family".

J: Okej, a skąd się wziął pomysł na wjazd do bazy?
M: No pomysłu to w sumie nie było, kilku członków organizacji mieli na zbyciu moonbeamy, więc je ustawili na wjeździe do bazy.

eXT4f3G.gif

J: Z tego, co mi wiadomo, aktualnie nie jesteś w żadnej frakcji, jednakże jak wygląda twoja przeszłość z frakcjami?
M: Byłem tylko w SARA, dokładniej w tamtym roku. Nie znalazłem odpowiedniego czasu na kolejną frakcję.

J: Jesteś również administratorem na serwerze czy jesteś w stanie powiedzieć, jak się dostałeś i co Cię zachęciło do tego?
M: Ogólnie zacząłem grę w tym czasie, kiedy serwer miał największy przychód graczy, wtedy brakowało osób w administracji i otworzyli rekrutacje. Stwierdziłem, że spróbuję napisać i może się dostane. No i jak się dostałem, to byłem mega zaskoczony, to był taki czas, kiedy grałem dopiero 2 miesiące na serwerze, tak podobnie, jak inne osoby, które dostały się z tej samej rekrutacji.

J: Wspaniale. Czy myślałeś, żeby zakończyć to wszystko i odejść z serwera?
M: Nie miałem takich myśli.

J: Zmierzamy do końca wywiadu, więc ostatnie pytanie do Ciebie. Co chciałbyś jeszcze na serwerze osiągnąć?
M: Na obecną chwilę to mam wszystko, co chciałem, na razie nie mam więcej celów do osiągnięcia.

J: W takim razie to już koniec! Chcesz kogoś pozdrowić?
M: Pozdrawiam całą organizację United Family oraz Administrację.

J: Ja również pozdrawiam i żegnam.
M: Dziękuję za wywiad, do widzenia.

oHhQIU6.png

8eybfgF.png

Autor: Junior Pressman @Neesqus
Grafik: Senior Graphic Designer @Aiishan
Korekta: Employee Manager
@xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.