Skocz do zawarto艣ci
Aby otrzyma膰 pe艂ny dost臋p do forum zarejestruj si臋, a nast臋pnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z MagiX

Neesqus

Rekomendowane odpowiedzi

ipKjLio.png
naTqDnE.png

Witam Was, z tej stronyJunior聽Pressman@Neesqus聽Redakcji Prasowej聽Project News.
Dzi艣 postanowi艂em przeprowadzi膰 wywiad z graczem @MagiX, czyli administratorem oraz obecnym liderem organizacji United Familly.
Zapraszam do lektury i pozostawienia komentarza.
Gzqqb1L.png

J - Junior Pressman @Neesqus聽| M - @MagiX

J:Witam, z tej strony Junior Pressman Neesqus z redakcji prasowej Project News! Byli艣my um贸wieni na wywiad, mo偶emy zaczyna膰?
M:Witam, Jasne.

J:Na pocz膮tku mo偶esz powiedzie膰 kilka s艂贸w o sobie.
M:Cze艣膰, jestem MagiX, wi臋kszo艣膰 os贸b powinna mnie kojarzy膰 ze stanowiska Administratora. Obecnie jestem liderem organizacji United Family, nie jestem w 偶adnej frakcji ani biznesie.

J:艢wietnie. Przejd藕my teraz do tzw. "呕ycia wirtualnego". Czy grasz w co艣 poza MTA?
M:Tak, gram czasami w inne r贸偶ne gierki.

J:Podzielisz si臋 z nami, w jakie tytu艂u聽dok艂adnie?
M:Pewnie, w tej li艣cie znajduje si臋 Gta 5, Cs go, Cities: Skylines, a tak偶e czasami Minecraft.

J:Klasyki, a czy grasz jeszcze na jaki艣 serwerach opr贸cz ProjectRPG?
M:Obecnie nie.

J:Dobrze, w takim razie powiesz nam, jak si臋 zacz臋艂a twoja przygoda z ProjectRPG?
M:Na youtube zobaczy艂em kilka zwi膮zanych filmik贸w z ProjectRPG, akurat w tym samym roku zamkn膮艂 si臋 pewien du偶y serwer, na kt贸rym wcze艣niej du偶o gra艂em, dlatego postanowi艂em spr贸bowa膰 na ProjectRPG.

J:Podzieli艂by艣 si臋 informacj膮, ile na ten moment posiadasz godzin na serwerze, oraz ile wynosi Tw贸j maj膮tek na serwerze?
M:Posiadam obecnie oko艂o 3100 godzin, a maj膮tek w sumie nie liczy艂em, ale my艣l臋, 偶e oko艂o z 5-6kk.

J:Czy nie 偶a艂ujesz ani jednej przegranej godziny na serwerze?
M:Raczej nie

J:Niezmiernie mi艂o jest to s艂ysze膰! Opisa艂by艣 nam, jak wygl膮da Twoja rozgrywka na serwerze na co dzie艅?
M:Teraz w okresie letnim to g艂贸wnie wchodz臋 odebra膰 nagrod臋 dzienn膮 oraz porobi膰 raporty. Wcze艣niej jak mia艂em wi臋cej czasu, zajmowa艂em si臋 r贸wnie偶 organizacj膮 oraz uczestniczy艂em w innych aktywno艣ciach.

J:Dobrze. Wiadomo nam, 偶e jeste艣 liderem organizacji United Familly, czyli jej Bossem. M贸g艂by艣 nam opowiedzie膰, sk膮d si臋 wzi膮艂 pomys艂 na utworzenie organizacji i pokr贸tce opowiedzie膰 o niej?
M:Pomys艂 to w艂a艣nie wzi膮艂 si臋 z wcze艣niejszego serwera, ba kt贸rym tak偶e z tym samym znajomym mieli艣my wsp贸ln膮 organizacj臋. Kiedy艣 jeszcze mia艂a nazw臋 "The Always", jednak w tym roku zmienili艣my j膮 na obecn膮, czyli "United Family".

J:Okej, a sk膮d si臋 wzi膮艂 pomys艂 na wjazd do bazy?
M:No pomys艂u to w sumie nie by艂o, kilku cz艂onk贸w organizacji mieli na zbyciu moonbeamy, wi臋c je ustawili na wje藕dzie do bazy.

eXT4f3G.gif

J:Z tego,聽co mi wiadomo, aktualnie nie jeste艣 w 偶adnej frakcji, jednak偶e jak wygl膮da twoja przesz艂o艣膰 z frakcjami?
M:By艂em tylko w SARA, dok艂adniej w tamtym roku. Nie znalaz艂em odpowiedniego czasu na kolejn膮 frakcj臋.

J:Jeste艣 r贸wnie偶 administratorem na serwerze czy jeste艣 w stanie powiedzie膰, jak si臋 dosta艂e艣 i co Ci臋 zach臋ci艂o do tego?
M:Og贸lnie zacz膮艂em gr臋 w tym czasie, kiedy serwer mia艂 najwi臋kszy przych贸d graczy, wtedy brakowa艂o os贸b w administracji i otworzyli rekrutacje. Stwierdzi艂em, 偶e spr贸buj臋 napisa膰 i mo偶e si臋 dostane. No i jak si臋 dosta艂em, to by艂em mega zaskoczony, to by艂 taki czas, kiedy gra艂em dopiero 2 miesi膮ce na serwerze, tak podobnie, jak inne osoby, kt贸re dosta艂y si臋 z tej samej rekrutacji.

J:Wspaniale. Czy my艣la艂e艣, 偶eby zako艅czy膰 to wszystko i odej艣膰 z serwera?
M:Nie mia艂em takich my艣li.

J:Zmierzamy do ko艅ca wywiadu, wi臋c ostatnie pytanie do Ciebie. Co chcia艂by艣 jeszcze na serwerze osi膮gn膮膰?
M:Na obecn膮 chwil臋 to mam wszystko, co chcia艂em, na razie nie mam wi臋cej cel贸w do osi膮gni臋cia.

J:W takim razie to ju偶 koniec! Chcesz kogo艣 pozdrowi膰?
M:Pozdrawiam ca艂膮 organizacj臋 United Family oraz Administracj臋.

J:Ja r贸wnie偶 pozdrawiam i 偶egnam.
M:Dzi臋kuj臋 za wywiad, do widzenia.

oHhQIU6.png

8eybfgF.png

Autor: Junior Pressman @Neesqus
Grafik: Senior Graphic Designer @Aiishan
Korekta:聽Employee Manager
@xHamster

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zosta艂o zablokowane.

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy 聽聽0 u偶ytkownik贸w

Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.

• Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, 偶e odwiedzi艂e艣/a艣 nasz膮 stron臋 jeste艣my zmuszeni poinformowa膰 Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie si臋 z tym linkiem: Polityka prywatno艣ci. Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.