Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Milionerem

Vanissh

Rekomendowane odpowiedzi

2H5RtaU.png
naTqDnE.png

Witam wszystkich czytelników dzisiejszego wywiadu. Z tej strony Trainee Vanissh z Redakcji Prasowej Project News. W dzisiejszym artykule zaprezentuje Wam wywiad z milionerem, który mieszka w znanym wszystkim San Fierro. Jego fortuna wynosi 512 Milionów dolarów, spytam się go, jak to osiągnął i jaka była droga ku milionom, nie przedłużając, zapraszam.

CEZ09dp.png
k1AwIr0.png

gJRNpTr.png

YGdl9Ru.png

4JhyVfq.png

FW5v1Bg.png

wsb1nSQ.png
Gzqqb1L.png

Tak jak mówiłem, wywiadu udzieli nam milioner, którego majątek wyceniany jest na 512 Milionow dolarów, zapraszam.

XGwBbve.png

R: Redaktor ( Vanissh ) | M: Milioner Steve

R: Witaj, z tej strony Trainee Vanish z Redakcji Prasowej Project News. Z góry chciałbym Ci podziękować, że zgodziłeś się na wystąpienie w dzisiejszym wydaniu, a także za poświęcenie chwili dla mnie i dla wszystkich czytelników.  Na dzisiaj przygotowałam dla Ciebie kilka pytań, na które chciałbym, abyś odpowiedział szczerze oraz z przyjemnością.
M: Witam, to dla mnie przyjemność a na pytania odpowiem, najlepiej jak tylko potrafię.

R: Ciesze się, wiec zaczynajmy. Jak Pan zdobył te 11 milionow dolarów?
M: Cóż łatwo nie było, na początku pracowałem dla szefa, ale powoli zrozumiałem, że się nie opłaca, kupiłem kilka książek odnośnie do tworzenia swojego własnego biznesu no i opuściłem firmę i zacząłem własny biznes, na początku była to firma sprzątająca, na początku wychodziłem na minus, już chciałem się poddać, lecz wierzyłem, ciągle nadzieja mnie nie opuszczała, już 2 tygodnie później wyszedłem na mały, plus a po 2 miesiące już zarabiałem, ale nadal to było zbyt mało, pomyślałem, że sprzedam cala firmę i zainwestuje w auta i tak zrobiłem, z początku inwestowałem w mniejsze (tańsze) auta typu Waltony bądź Manamy i od razu wychodziłem na większy plus, następnie eleganty, sunrise, Az do dziś. Handluje najwyższą klasa aut po parę tysięcy, czasem milionow.

R: To musiała być ślubna oraz długa droga, lecz się opłacało.
M: Jeszcze jak!

R: A jak się Pan czuje z takim ogromnym majątkiem?
M: Czuje się jak w niebie, nie stresuje się o nic, tak samo moje dzieci mają już zapewnione dobre życie.

R: Nie wydaje się Panu, że Pański majątek jest przeogromny, niektórzy ludzie mogliby zwariować z taką ilością pieniędzy?
M: Cóż, jest to naprawdę ogromny majątek i zawsze się budzę radosny, że udało mi się tyle osiągnąć, lecz żyje z takim majątkiem i się przyzwyczaiłem oraz jakoś nie szaleje z taką ilością pieniędzy.

R: Myśli Pan, że ma sens pracować w pracach, a nie zakładać biznes?
M: Cóż sam preferuje swój biznes, czyli założenie, lecz to zależy od człowieka czy chce mu się, czy chce zaryzykować oraz, czy ma determinacje do tego.

R: Kiedy zacząłeś swój własny biznes?
M: Hmm... biznes zacząłem jakoś 4 lata temu oraz podejrzę, że było to w kwietniu jakoś około 10 kwietnia.

R: Dobrze, a nie myśli Pan, że reszta ludzi, lubią Pana dla pieniędzy?
M: Nie, zadaje się tylko z tymi, których poznałem przed zostaniem milionerem.

R: Rozumiem, a ile Pan zarabia miesięcznie dolarów?
M: Miesięcznie zarabiam gdzieś w okolicach 700 000 dolarów, lecz ostatnio zdarza mi się zarabiać po 600 000 dolarów, ale to rzadkość.

R: To dobrze dziękuje Panu za wywiad, chce Pan kogoś jeszcze pozdrowić?
M: Tak pozdrawiam mojego dawnego szefa oraz cala kochaną rodzinkę.

R: Dziękuje, do widzenia.
M: Również dziękuje, do następnego razu.

XGwBbve.png

Milioner Steve opowiedział, nam dzisiaj o swojej przygodzie a ja dziękuje Wam za to, że byliście do samego końca, do następnego razu.

8eybfgF.png

Autor: @Vanissh
Grafiki: @Aiishan
Korekta: @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.