Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z bandytą z Angel Pine

Vanissh

Rekomendowane odpowiedzi

z1yxrDx.png
naTqDnE.png
Witam wszystkich czytelników dzisiejszego wywiadu. Z tej strony Trainee Vanissh z Redakcji Prasowej Project News. W dzisiejszym wydaniu  zaprezentuje Wam wywiad z jednym z mieszkańców Angel Pine. Mowa o tutejszym bandycie, który co dopiero wyszedł z więzienia oraz opowie nam, jak się tu żyje oraz jak było w wiezieniu w Los Santos, nie przedlużając zapraszam!

Krótka notka

Angel Pine w skrócie AP jest to miasto położone w Whetstone, na mapie leży ono pod San Fierro. W mieście znajduje się Warsztat mechaniczny, stacja paliw oraz cygan, czyli miejscowy sprzedawca pojazdów niższej klasy dodatkowo dodam, że znajduje się tutaj spora ilość wolnych domków, które czekają na nowego właściciela.

eClNZBC.png
Gzqqb1L.png

Dobrze, tak jak wspominałem, wywiadu udzieli nam miejscowy bandyta, który dopiero co wyszedł z wiezienia oraz opowie nam o życiu a Angel Pine, zapraszam.

XGwBbve.png

R: Redaktor ( Vanissh ) | B: Bandzior John

R: Witaj, z tej strony Trainee Vanish z Redakcji Prasowej Project News. Z góry chciałbym Ci podziękować, że zgodziłeś się na wystąpienie w dzisiejszym wydaniu, a także za poświęcenie chwili dla mnie i dla wszystkich czytelników Na dzisiaj przygotowałam dla Ciebie kilka pytań, na które chciałbym, abyś odpowiedział szczerze oraz z przyjemnością.
B: Tak, tak... Cześć i czołem, oczywiście, że ci odpowiem, byle szybko.

R: Dobrze postaram się jak najszybciej, jak tylko mogę. Wiec zacznijmy od pytania, które niecierpliwi już wszystkich, czyli kiedy wyszedłeś z wiezienia?
B: AH, tak rozumiem. Z wiezienia wyszedłem półtora miesiąca temu.

R: No to się cieszę, jak było w więzieniu?
B: Cóż do przeżycia, trochę nieswojo się czułem w Los Santos, lecz uszło.

R: Dobrze, a ile siedziałeś w przysłowiowej "pace"?
B: Siedziałem 8 miesięcy.

R: Mogło być gorzej, bo jak się nie mylę, takie zachowanie podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. Lecz jakie auto Pan John ukradł?
B: Ja się nie znam na tych bzdetach, a jak chodzi o auto, które ukradłem był to Previon, cudowne auto ahhh... kiedyś z ojczymem naprawiałem takie.

R: Rozumiem, tylko... co się stało, w jakich okolicznościach ukradłeś tego Previona Johnie?
B: Było porzucone auto przed domkiem, mam na myśli, że nikogo nie było w pobliżu, pewnie w domu siedzieli, otworzyłem drzwi, następnie odjechałem i tak trafiłem do więzienia.

R: Rozumiem, dobrze zostawmy już ten temat i nie patrzmy w Los Santos, skupmy się teraz na Angel Pine. Powiedz mi jak, się tu żyje?
B: Żyje się tu moim zdaniem wspaniale, chcesz kupić auto? Masz cygana, który ci sprzeda auto, ale uważaj, czasem sprzedaje gruzy, a czasem perełki. Sam kupiłem tutaj Mannę po drożyźnie, potrzebujesz akumulatora lub benzyny? Masz stacje paliw. Jedzenie jest tu tanie, a cena za mieszkanie jest dobra, niewysoka, nie niska w sam raz.

R: Poleca Pan innym tutaj zamieszkać?
B: Owszem, więcej ludzi, więcej pieniędzy dla mnie...Jjest tutaj sporo domków i ładne widoczki, polecam.

R: To dobrze, może ktoś z czytelników się zastanawia nad kupnem domku tutaj. Dobrze nie mam więcej pytań odnośnie do miasteczka, chce Pan kogoś pozdrowić na koniec?
B: Yyyyy... Nie.

R: Dziękuje Panu, za milo spędzony czas życzę miłego dnia oraz powodzenia w nowym życiu.
B: Tak, tak dzięki.
XGwBbve.png

Był to ciekawy wywiad, John opowiedział nam o swoim życiu w więzieniu oraz w Angel Pine, wykonał dla was specjalnie kilka zdjęć, żebyście mogli zobaczyć tutejsze domki a oto one.
k1AwIr0.png

JhmMTOB.png

3db2I6v.png

y1tEMtg.png

WCwGJGQ.png
XGwBbve.png

To już wszystko na dziś, tak jak zawsze dziękuje Wam, za to, że byliście, do zobaczenia w następnych wydaniach.

8eybfgF.png

Autor: @Vanissh
Grafiki: @Aiishan
Korekta: @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.