Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Shaggy

DRIFT3R
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 20207
Login: DRIFT3R
Nick oskarżonego: shaggy
Powód skargi:  Scam z Offki i wartościami pojazdów
Data zdarzenia: 1-3d temu
Dowody: Logi  + ss pisania z graczem
@Livia   https://imgur.com/a/BuBHwji
Opis sytuacji:  No wymilem się z graczem zaprowponowal wymiana pojazdami  [ walton 1k id i seciuricar 7ns 3 aktywny tez jest moj w abzie  i 400k doplaty po cyzm stwierdzil ze te pojazdy sa warte 830k wypisal mi offki ktore byly nie akutalne  np . woalsnie ta na waltona od gracza livi ktora zawyża jego wartość . Bym prosił o Odminienie się pojazdami lub o dopłate na rękompesate szkód o wartości 200k bo o 50k została zawyżona wartość pojazdu Walton , a seciuricara nie wiem  o około 150k .  Prosze Administracę O odpowiedz bo skraga juz jest 48h ponad a nikt dalej ejj nie rob
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

obraz.png

Edytowane przez DR1FT3R.ZHL
  • Super 1
  • Haha 5
  • Lubię to! 1
  • Nie lubię tego 1

14 godzin temu, DR1FT3R.ZHL napisał:

UID: 20207
Login: DRIFT3R
Nick oskarżonego: shaggy
Powód skargi:  Scam z Offki i wartościami pojazdów
Data zdarzenia: 1-3d temu
Dowody: Logi  + ss pisania z graczem
@Livia   https://imgur.com/a/BuBHwji
Opis sytuacji:  No wymilem się z graczem zaprowponowal wymiana pojazdami  [ walton 1k id i seciuricar 7ns 3 aktywny tez jest moj w abzie  i 400k doplaty po cyzm stwierdzil ze te pojazdy sa warte 830k wypisal mi offki ktore byly nie akutalne  np . woalsnie ta na waltona od gracza livi ktora zawyża jego wartość . Bym prosił o Odminienie się pojazdami lub o dopłate na rękompesate szkód o wartości 200k bo o 50k została zawyżona wartość pojazdu Walton , a seciuricara nie wiem  o około 150k .  Czekam na odpowiedz administarcji , pojazdu dalej są u mnie wiec jest opcja cofnąć wymiane
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

obraz.png

Gościu ale to tylko oferty nie mówiłem że aktualne dałem Ci loga gdzie typ tyle dawał a że się rozmyślił z czasem to moja wina? Też tak myślę administracja może logi sprawdzić a terqz idę jeść obiadek siema 

• Super 10

12 minut temu, shaggy napisał:

Gościu ale to tylko oferty nie mówiłem że aktualne dałem Ci loga gdzie typ tyle dawał a że się rozmyślił z czasem to moja wina? Też tak myślę administracja może logi sprawdzić a terqz idę jeść obiadek siema 

Ale skłamałeś z warftościami aut i nie tylko mnie już tak w konia zrobiłeś. Żądam odmiany lub by zróeanac wartości aut to 200k w gotówie

14 minut temu, shaggy napisał:

A po 2 pytałem się czy Offki są aktualne 😛

• Haha 3

1 minutę temu, DR1FT3R.ZHL napisał:

Ale skłamałeś z warftościami aut i nie tylko mnie już tak w konia zrobiłeś. Żądam odmiany lub by zróeanac wartości aut to 200k w gotówie

Przepraszam bardzo ale co ty pierdolisz lapsie wartość aut? Secu 270k w salon to jest 3 aktywny więc walton jest na id a id jest tyle warte ile ci za to dadzą i dobrze o tym wiesz z niczym cie nie oszukałem a żądać to możesz sobie mutacji 

• Super 3
  • Haha 2

Teraz, shaggy napisał:

Przepraszam bardzo ale co ty pierdolisz lapsie wartość aut? Secu 270k w salon to jest 3 aktywny więc walton jest na id a id jest tyle warte ile ci za to dadzą i dobrze o tym wiesz z niczym cie nie oszukałem a żądać to możesz sobie mutacji 

Wcale na serwie ludzie mówią secu 150-170 chodził a ten Walton to se sam zoba forum Offki 😛

2 minuty temu, shaggy napisał:

To jak nie kłamiesz to chodź odmianę. Ja mam wszyko co m idałes a nie,  bo cypisa też tak w konia zrobiłeś 🤣

• Haha 1

2 minuty temu, DR1FT3R.ZHL napisał:

Wcale na serwie ludzie mówią secu 150-170 chodził a ten Walton to se sam zoba forum Offki 😛

No widzisz ja ci powiem że ci laske każdy na osiedlu sunie też będzie to prawdą? Sklej już pupkę i się nie udzielaj daj mi w spokoju zjeść czekamy na adm i niech sprawdzą logi i G nara 

• Haha 2

Witam serdecznie   odnosząc sie do skargi na mą osobę , mówisz iż pojazd chodzi po 170k to dlaczego go sprzedałeś i gracz  go wystawia za 300k ? zapytałem również innego gracza z podobnym tune security odpisał mi iż oczekuje << [75] Anaskor: 280k to w końcu po ile chodzi? mówisz iż moje oferty są nie prawdziwe zapytałem wczoraj gracza pod nickiem livia ,zgadnij co mi odpowiedziała że oferta jednak była   co widać tutaj https://imgur.com/a2lRN1k  a więc uważam że twoja skarga jest bez pokrycia i powinna zostać dodana do archiwum  pozdrawiam 🙂

• Super 5
  • Lubię to! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.