Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Zniknęły mi samochody z posesji

Valak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, sprawa wyglada tak, że spod domku mi wytepało cześć samochodów ID: 196, 286, 287, 503, 513, 516, 543, 575, 582, 629, 854, 898, 927, 5290, 18403. Ostatnim kierowcą jestem ja, ale nie jezdziłem nimi.
Jaka jest tego przyczyna? Jeśli się wytepały ze "starości" - to po jakim czasie to sie dzieje?

Hej, przelatywałem dziś po mapie i pozbywałem się takich "zarośniętych gąszczami" pojazdów, które były nieużywane przez największe ilości czasu - Twoje takowymi były, nie mamy obecnie jednolitej zasady po jakim czasie wytepujemy "stare" pojazdy.
Cel był w tym taki, aby ograniczyć spadki fpsów w niektórych lokalizacjach, poprzez ogromną ilość aut w jednym miejscu - jak się okazuje, nawet nie wykorzystywanych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.