Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Streamline

Tomcio.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 5861
Login: Tomcio.
Nick oskarżonego: @Streamline
Powód skargi: Niespłacenie rat za sprzedany pojazd
Data zdarzenia:  Od 13.06 do dziś
Dowody: W spoilerze niżej

Opis sytuacji: Osoba oskarżona miała spłacić dług wynoszący 400k. Cała kwota pojazdu wynosiła 500k, lecz na samym stracie oskarżony zapłacił 100k. W ciągu kilku dni spłacił około 230k (miałem ss, lecz został przypadkowo usunięty), więc łącznie do spłaty pozostało mu około 70k. Głównie oczekuję na odpowiedź oskarżonego oraz wyjaśnienie całej sytuacji, ponieważ od kilku dni nie odpisuje ani nie reaguje na moje odpowiedzi na forum oraz discordzie.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Ping w skardze + informacja.PNG.6b961e2a185f713b6c434cc9a1aba4d5.PNG

No eo

Nr 1 mam bana na DC i piszesz do zbanowanego konta i przez to nie mogę ci podpisać ani odczytać

2 jestem na wyjeździe ciężarówka do Hiszpanii (dopiero dziś zaczynam wracać, autko ma tachograf wiec powrót zajmie kilka dni (z 2)

3 nie mam kompa, po prostu go nie wzialem

Przepraszam za "utrudnienia"

Jak wrócę (jeśli nie będę miał perma) to sprzedam wszystkie auta i spłace długi

Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam

Miałeś 1.5 miesiąca na spłacenie długu, sprzedałeś sultana za około 500-600k o ile się nie mylę, dałeś mi TYLKO 230k, wolałeś poczekać dłużej i nie spłacać niż spłacić i od razu mieć to z głowy. Dostałeś mnóstwo czasu ode mnie, a teraz chcesz jeszcze więcej?

23 godziny temu, Tomcio. napisał:

Miałeś 1.5 miesiąca na spłacenie długu, sprzedałeś sultana za około 500-600k o ile się nie mylę, dałeś mi TYLKO 230k, wolałeś poczekać dłużej i nie spłacać niż spłacić i od razu mieć to z głowy. Dostałeś mnóstwo czasu ode mnie, a teraz chcesz jeszcze więcej?

Czy chcę więcej? Po części tak, ponieważ muszę wrócić do domu żeby ci dać tą kaske. Ale nie dużo bo chce go tylko tyle by wrócić na komputer by ci dać ten hajs 😄

Rozumiem, że aktualnie nie ma cię w domu i nie masz dostępu do komputera tylko zastanawia mnie dlaczego nie oddałeś od razu całości tylko lekko ponad połowę? Gdybyś oddał od razu nie byłoby problemów. Czekam aż wrócisz do domu i oddasz kasę. Czekam także na Twoją odpowiedź.

W dniu 3.08.2022 o 15:53, Tomcio. napisał:

Rozumiem, że aktualnie nie ma cię w domu i nie masz dostępu do komputera tylko zastanawia mnie dlaczego nie oddałeś od razu całości tylko lekko ponad połowę? Gdybyś oddał od razu nie byłoby problemów. Czekam aż wrócisz do domu i oddasz kasę. Czekam także na Twoją odpowiedź.

hej mam już 50k

10 minut temu, Tomcio. napisał:

Czekam do jutra maksymalnie na resztę kasy (proszę administrację, aby nie zamykała skargi od razu po spłaceniu, jest jeszcze jeden temat, który chcę poruszyć)

Jaki dokładnie temat? Skarga jest napisana w ramach niespłacenia rat, co jeszcze jest z tym tematem związane?

1 godzinę temu, Streamline napisał:

hej mam już 50k

Ile potrzebujesz czasu na zarobienie reszty gotówki?

47 minut temu, Tubas napisał:

Jaki dokładnie temat? Skarga jest napisana w ramach niespłacenia rat, co jeszcze jest z tym tematem związane?

Ile potrzebujesz czasu na zarobienie reszty gotówki?

no tak do konca jutrzejszego dnia

58 minut temu, Tomcio. napisał:

Czekam do jutra maksymalnie na resztę kasy (proszę administrację, aby nie zamykała skargi od razu po spłaceniu, jest jeszcze jeden temat, który chcę poruszyć)

Jaki to temat, nie rozumiem jaki to temat ponieważ po spłacie tego długu wszystko powinno się zakończyć. Lecz okej czekam jaki to temat.

32 minuty temu, Tubas napisał:

Łącznie do oddania masz jeszcze 170k dla gracza, jesteś pewny że zdobędziesz taką ilość gotówki? 

wait to czemu w pierwszym poście on napisał 70k

W dniu 31.07.2022 o 21:14, Tomcio. napisał:

UID: 5861
Login: Tomcio.
Nick oskarżonego: @Streamline
Powód skargi: Niespłacenie rat za sprzedany pojazd
Data zdarzenia:  Od 13.06 do dziś
Dowody: W spoilerze niżej

Opis sytuacji: Osoba oskarżona miała spłacić dług wynoszący 400k. Cała kwota pojazdu wynosiła 500k, lecz na samym stracie oskarżony zapłacił 100k. W ciągu kilku dni spłacił około 230k (miałem ss, lecz został przypadkowo usunięty), więc łącznie do spłaty pozostało mu około 70k. Głównie oczekuję na odpowiedź oskarżonego oraz wyjaśnienie całej sytuacji, ponieważ od kilku dni nie odpisuje ani nie reaguje na moje odpowiedzi na forum oraz discordzie.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Ping w skardze + informacja.PNG.6b961e2a185f713b6c434cc9a1aba4d5.PNG

"więc łącznie do spłaty pozostało mu około 70k."

49 minut temu, Tubas napisał:

Przy wymianie kupiłeś pojazd i przekazałeś dla gracza 100k, po jakimś czasie nastąpił do niego przelew w wysokości 230k co daje nam łącznie 330k, a końcowa cena pojazdu miała wynosić 500k. Zostało więc 170k do spłacenia.

Dzięki, że zwróciłeś na to uwagę, bo podejrzewam, że nawet bym się nie zorientował. 😄

22 godziny temu, Tubas napisał:

Przy wymianie kupiłeś pojazd i przekazałeś dla gracza 100k, po jakimś czasie nastąpił do niego przelew w wysokości 230k co daje nam łącznie 330k, a końcowa cena pojazdu miała wynosić 500k. Zostało więc 170k do spłacenia.

@Streamline ile zajmie ci spłata pozostałej gotówki? 24h na odpowiedź

Gracz został zbanowany. Zgodnie z regulaminem serwera, administracja nie zwraca kwoty jaka została pożyczona. W momencie napisania apelacji przez oskarżonego, warunkiem odbanowania będzie zwrócenie zaległej kwoty długu. W tej sytuacji jest to jedyny sposób na odzyskanie pożyczonych pieniędzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.