Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na LukeJ

*TiGeR*

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  *TiGeR*
Nick oskarżonego: LukeJ
Powód skargi:  Brak znajomości regulaminu serwera.
Data zdarzenia:  31.07.2022 14:30 około.
Dowody: mta-screen_2022-07-31_14-25-25.thumb.png.c47baa022969712d2aa71af66d0bcf69.png
Opis sytuacji:  Wyżej wymieniony supporter, wytepał wybuchnięty pojazd gracza Bulion o podanym ID z strefy DM, co wiąże się z złamaniem regulaminu: kceptując regulamin gracz jest świadomy tego, że pojazd może ulec całkowitemu zniszczeniu, a naprawa tego pojazdu musi zostać poprzedzona uiszczeniem opłaty w wysokości 5000$ na konto Administracji RCON (UID: 30077). Wpłaty należy dokonać w banku dostępnym na mapie serwera (ikona 3 znaków „$” w kolorze niebieskim).

Gracz potwierdził mi, że nic nie płacił a pojazd został wyciągnięty za darmo.

Polecam przeprowadzić jakieś zebranie administracji w celu powtórzenia regulaminu serwera, gdyż 2/3 administracji go dobrze nie zna i robią identyczne rzeczy, co działo się nie raz już.

Witam bardzo serdecznie w ten nieco pochmurny dzień z obfitymi opadami deszczu. Jest mi niezmiernie przykro, że nie chciałeś mnie posłuchać i straciłeś parę minut na skargę, w której mój mały błąd został naprawiony w mgnieniu oka. Po dokonaniu teleportacji auta napisałem do gracza, aby przelał pieniądze na konto aRCON i zrobił tak jak prosiłem. Aby było szybciej pieniądze wysłał do mnie i po problemie.

[2022-07-31 14:40:28] [Output] : ✔ Otrzymałeś 5,000.00$ od gracza Bulion!
[2022-07-31 14:41:23] [Output] : ✔ Pomyślnie przelano 5,000$ do gracza Adm. RCON

Nie mam nic więcej do dodania, pozdrawiam cieplutko i życzę miłego dnia!

Tak jak kolega napisał wyżej, palisz Jana bo nie znasz regulaminu.. Najpierw wytepałeś pojazd z DM i gdybym Ci ja i Roman nie napisali, że jest coś takiego jak 5k za wytepanie zepsutego to byś do tej pory nie wiedział. 

A tak btw. gracz ma wpłacić hajs poprzez bank a nie Tobie, przeczytaj sobie regulamin 😉 

Jak już mówimy o regulaminie to:

§ 3
W skardze mogą wypowiadać się jedynie: oskarżający; osoba oskarżona oraz administracja RCON.
Ewentualne osoby trzecie mogą się wypowiedzieć dopiero po zezwoleniu przez administrację RCON.

Przyznałem się do błędu, który

1 godzinę temu, LuKeJ napisał:

został naprawiony w mgnieniu oka.

Dlatego nie rozumiem dalszej dyskusji, więc pozostawiam werdykt aRCON. 🥰

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.