Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[BAN] Mercy ukarany przez Volenir

Mercy

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Mercy
Serial: 2B6D40296B4D7FB6E78511DAE3F02484
Data nadania kary: 2/12/2020
Długość kary: perm
Powód: Logowanie na 3 konta 
Wyjaśnienie: Siema, tutaj Mercy. Dostałem perm bana na serwerze i chciałbym się od niego odwołać, ale nie wiem za co dostałem tego bana. Na początku dostałem muta na jakiś czas, nie pamiętam dokładnie, a po reconnecie dostałem bana za "unikanie bana" na 7 dni i za każdym kolejnym zalogowaniem na serwer dostawałem go kolejny raz. Po tym jak UnBana dostał Exovariusz (mówił on że gramy razem tj. Ja, Rutkovzky i Exovariusz) Nie mogłem na serwer wejść ja. W konsoli wyskakiwał komunikat o Permamentnym banie i powodem "ES". Później już nic nie mogłem zrobić, zrobić nowego konta, zalogować się na Mercy'iego. Zatem chciałbym poznać powód bana, by móc się od niego odwołać i prosić o unbana. Myślę, że należy się każdemu druga szansa albo sposób na odpokutowanie swoich win. Na unbanie zależy mi najbardziej ze względu na to, że gram z braćmi (Exovariusz, Rutkovzky) a przez bana zostaliśmy "rozdzieleni". Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.